Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שדיברו על להוציא את האמסטפים מחוץ לחוק כי ילדים קטנים התגרו בהם והם נשכו אותם.

כמו שדיברו על להוציא את המיול מחוץ לחוק כי ילדה מטומטמת בלי שכל נהגה עליו.

ככה מדברים עכשיו, רק מדברים פה, אף אחד לא עושה, כשיעשו יהיה טוב, רק שיעשו את הדבר הנכון.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא שהאמסטפים כבר מחוץ לחוק בהרבה מקומות בארץ אם לא בכולה.

חייבים לסרס אותם, את כולם, ונאסר הייבוא שלהם מחו"ל לארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפי דעתי הכתב צודק חלקית

מתי שבן אדם עם כסף קונה אוטו יוקרה , הוא חושב שהוא קנה את האמא של הכביש שבו הוא נוסע

ובטוח שהוא לא קונה אוטו כזה בשביל לנסוע 90 קמש על הכביש.

מי שראה בארץ על הכביש אוטו יוקרה שלא נוסע מעל 120-140 קמש, שירים יד.

כל הקטע הוא שאם אותו בן אדם ניכנס במישהו אחר , לו לא קורה כלום בגלל שאוטו מאד בטיחותי, כי הוא יותר יקר

אבל בן אדם שנמצא באוטו השני הולך טוטל לוס יחד עם האוטו!

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

VC אתה טועה בכמה דברים.

דבר ראשון, אין שום סכנה בזה שרכב חדיש נוסע על 140 קמ"ש.

הסכנה מגיעה כשמתחילים לעבור על החוק.

ברגע שעוברים על החוק, אז לא משנה אם זה רכב ביותר ממיליון ש"ח, או רכב בעשר אלף.

הרכב הוא סה"כ כלי.

זה שהנהג יצא בלי שום פציעה,כל הכבוד למהנדסי BMW,יחד אם זאת עם הרכב הזה היה רכב זול, אז פשוט הנהג היה גם נהרג אך חיי הנוסעים ברכב ממול עדיין לא היו ניצלים.

פורסם
BMW,יחד אם זאת עם הרכב הזה היה רכב זול, אז פשוט הנהג היה גם נהרג אך חיי הנוסעים ברכב ממול עדיין לא היו ניצלים.
ככל שאחד מכלי הרכב המעורבים בתאונה יותר בטיחותי מההיבט האקטיבי, הדבר פועל לטובת הנוסעים בשתי המכוניות.
פורסם
כן? באמת? מתי בפעם האחרונה נהגת באמ5?

לצורך העניין, כל מרצדס S ממוצעת חזקה הרבה יותר ממכונית משפחתית נורמלית, ועדיין הן מתנהלות, לרוב, בעצלות-משהו. מסתבר שמכוניות כמו הM5 נמכרות בעולם באין מפריע, ורק כאן, מסתבר, הן לא מסוגלות להשתלב בתנועה באין מפריע.

כ"כ צפויה הייתה השאלה. ויש לי גם תשובה. לא נהגתי מעודי ב M5. אבל נהגתי פה ושם בכמה מכוניות מהירות וחזקות, כנראה לא פחות. ה S קלאס אינה דוגמה טובה במיוחד ואם להשתמש בלשון ההתרסה שלך, אז אחרי שתנהג באחת, אני משוכנע שתבין למה התכוונתי.

באשר לעובדה ש M5 נמכרת בעולם באין מפריע, אתה בפרוש צודק, אבל זה אינו סותר את שכתבתי.

פורסם
נהיגה ברכב כמו ה M5, אינה דומה לנהיגה ברכב משפחתי רגיל. תחושת העוצמה והכוח שהרכב נותן כמעט ואינה מאפשרת נהיגה רגילה. מבחינה זו לפחות היא כמו נהיגה בג'יפ גדול, שגם היא מסוכנת, בייחוד מאותה בחינה, היינו תחושה של בטחון ועליונות, התורמת בחלק ניכר מהמקרים, לנהיגה מהירה ופרועה. זכותכם לקפוץ ולצווח כאוות נפשכם, עד כמה הכתב " מטומטם " ו " דביל ". אלא שהוא פשוט צודק.

לפי דבריך, מאות ה-STI/EVO שעלותם כ-300K ש"ח ונעות על הכבישים- כולם ננהגות פרוע/מהיר/אגרסיבי, או לחילפין צריכות להיות מעוכות בזו אחר זו על עץ/רכב עם משפחה בפנים.

הרי הם לא מרגישות כמו רכב רגיל כהגדרתך..

ה S קלאס אינה דוגמה טובה במיוחד
לא דוגמא טובה? למה? מנוע ה-5 ליטר שלה לא נכנס להגדרה של "מכונית שלא מרגישה כמו מכונית רגילה"?

משקלה שנושק ל-2 טון גם הוא לא נכנס לאותה הגדרה שאתה בעצם רשמת?!

פורסם

שאלה לי אליכם חברים,

למה אתה לא מייעצים לצעיר לקנות הנעה אחורית? אתם אומרים לו שזה מסוכן ויש סיכוי רב שהוא יאבד שליטה.

אתם בעצם אומרים לא אל תקנה,אתם לא אומרים לו תקנה וסע זהיר.

למה?

אותו דבר,חלאס לדו-פרצופיות.

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם

אנחנו ממליצים!! מלשון נותנים עצה.

לא קובעים עובדות, אלא מדברים סטטיסטית מול רמת הניסיון לכל הנהג באשר הוא.

לצורך העניין, ישנם גם אנשים בוגרים עם שנות נהיגה רבות שאני מכיר אישית ועדיין לא הייתי ממליץ להם לעבור לרכב הנעה אחורית חזק.

פורסם
אנחנו ממליצים!! מלשון נותנים עצה.

לא קובעים עובדות, אלא מדברים סטטיסטית מול רמת הניסיון לכל הנהג באשר הוא.

לצורך העניין, ישנם גם אנשים בוגרים עם שנות נהיגה רבות שאני מכיר אישית ועדיין לא הייתי ממליץ להם לעבור לרכב הנעה אחורית חזק.

בדיוק,אז מה רע ברעיון לתת לכל בן אדם שקונה M5 קורס נהיגה מתקדמת מתנה,או בכלל על כל קניית רכב חדש קורס נהיגה מתקדמת מתנה.

היבואנים לא יפסידו הרבה.

פורסם
ולדעתך קורס של חצי יום יכניס באנשים תרבות?

שום קורס לא יעזור, כאשר לאנשים אין תרבות נהיגה בגרוש.

איגור,זו לא הכוונה.

אין שום צורך בלנסות ללמד קוף להשתמש בטלפון,אבל אם ללמד את הקוף לא להרוס את הטלפון.

כבר הושג משו.

פורסם
לפי דבריך, מאות ה-STI/EVO שעלותם כ-300K ש"ח ונעות על הכבישים- כולם ננהגות פרוע/מהיר/אגרסיבי, או לחילפין צריכות להיות מעוכות בזו אחר זו על עץ/רכב עם משפחה בפנים.

הרי הם לא מרגישות כמו רכב רגיל כהגדרתך..

לא דוגמא טובה? למה? מנוע ה-5 ליטר שלה לא נכנס להגדרה של "מכונית שלא מרגישה כמו מכונית רגילה"?

משקלה שנושק ל-2 טון גם הוא לא נכנס לאותה הגדרה שאתה בעצם רשמת?!

הסובארו והמיצובישי, הן אכן דוגמא מעולה ואני מודה לך. מרביתן אכן ננהגות באופן שמזכיר כמעט כל דבר להוציא נהיגה רגועה. עכשיו קח עוצמת מנוע כפולה על מרכב ששוקל כ 20% יותר עם מתלים והגה המכוילים לנהיגה ספורטיבית ואולי תבין למה כוונתי.

באשר למרצדס, אין ספק שהיא מצוידת במנוע חזק ושוקלת לא מעט, אבל בזה מסתכם דמיונה, הן לג'יפ הממוצע מחד והן לב.מ.וו הנזכרת, מאידך. היא פשוט תוכננה לפי תפיסה שונה לחלוטין ומבחינה זו היא דומה למכוניות יוקרה אחרות שגם להן משקל נכבד ועוצמת מנוע לא מבוטלת ובכ"ז, לא תמצא אותן בד"כ במאוצי כביש מול שתי המכוניות שהבאת בתחילה.

פורסם
הסובארו והמיצובישי, הן אכן דוגמא מעולה ואני מודה לך. מרביתן אכן ננהגות באופן שמזכיר כמעט כל דבר להוציא נהיגה רגועה.
מה???בטוח 100%? ומאיפה הסטאטיסטיקה הזאת?

עכשיו קח עוצמת מנוע כפולה על מרכב ששוקל כ 20% יותר עם מתלים והגה המכוילים לנהיגה ספורטיבית ואולי תבין למה כוונתי.

רועי, למה לשחק בזוטות? עוצמת מנוע כפולה? מנוע טורבו עם למעלה מ-250 כ"ס זה לא מספיק? נתוני מיאוץ ומהירויות זהות למפלצות המדוברות.

גם אלו מכוילות לנהיגה ספורטיבית והן היו גורמות לאותו נזק.

באשר למרצדס, אין ספק שהיא מצוידת במנוע חזק ושוקלת לא מעט, אבל בזה מסתכם דמיונה, הן לג'יפ הממוצע מחד והן לב.מ.וו הנזכרת, מאידך. היא פשוט תוכננה לפי תפיסה שונה לחלוטין ומבחינה זו היא דומה למכוניות יוקרה אחרות שגם להן משקל נכבד ועוצמת מנוע לא מבוטלת ובכ"ז, לא תמצא אותן בד"כ במאוצי כביש מול שתי המכוניות שהבאת בתחילה.

כשאתה נוסע בפיאט אונו, זה לא משנה אם תיכנס בך "סתם מכונית יוקרה" כמו S קלאס, או מכונית יוקרה זהה לסגמנט עם מנוע 507 כ"ס !!

מאוצי כביש? שטויות במיץ.

לכל רוכש יכול גם להיות בן צעיר שיקח את הרכב המפואר של אבא עם מנוע ה-5 ליטר לקצת פוזות בשכונה על הבנות הצעירות(במועדון שאני עובד, אני רואה לא מעט צעירים מגיעים עם ה-X5/סדרה 7 של אבא).

מה שכל צעיר,אגב, יכול גם לעשות עם המאזדה ליסינג של אבא מצידו השני של המתרס.

התפיסה שלך מוטעית רועי. תוצאות תאונה לא נמדדות באם הרכב המעורב הוא מהיר מדי,ספורטיבי מדי,גבוה מדי או כבד מדי...

• תוכן חדש...