Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ההבדל בין לקחת רכב שעבר 30K לבדיקה במכון לבין לקחת רכב עם 200K לבדיקה במכון?

ההבדל הוא שרכב שעשה 30K הוא כנראה רכב חדש והעלות שלו גבוהה. מישהו שקונה רכב כזה קונה רכב שיהיה כנראה אמין יותר וחדש יותר חוץ מזה עלות הבדיקה היא זניחה יחסית למחיר הרכב.

שאני קונה רכב שנת 2004 ומעלה אני מצפה לקבל תוצאות בדיקה מושלמות, ללא תיקון ברכב וללא שום סעיפי ליקוי.

ברכב ישן צפויות בעיות רבות והעלות שלו נמוכה. חבל לשלם עוד 500 ש"ח על רכב בעלות של 10000 ש"ח. כאשר במילא יהיו המון בעיות טבעיות ותוצאות הבדיקה יהיו יותר קשות לקריאה.

אם כן תעשה בדיקה תקבל נזילות שונות, בלאים שונים, תיקונים שונים כאשר בסך הכל לכל רכב יש אותם בשלב מסויים.

ובקשר לתרגום מחירון רכב מחו"ל - מחירי הרכישה בחו"ל שונים מאשר בארץ וכן רווח האנשים. לפיכך אי אפשר להשתמש במחירון מחו"ל.

מה שכן צריך לקום מתחרה נוסף שגם יהיה אמיתי יותר. שכל מי שירצה 3000 מתחת חלמחירון או 8000 מעל המחירון יוכל להראות שהמחיר הנ"ל תואם למחירון הנכון. הבעיה היא שלפעמים המחירונים יוצרים קצת את השוק. אומנם אנשים מבקשים מעל או מתחת למחירון אבל עדיין המחירון הוא בסיס.

פורסם

אפשר קצת אחרת...

הנסיון שלי הוא מקרי עם מ.מ.מ בבני ברק פשוט כי אני עובד 500 מטר משם.

בדקתי שם 3 מכוניות (2 קניתי ואחת מכרתי).

הבדיקה היתה מקצועית ולא כתבו כל מני שטויות. הרכבים שמכרתי היו פיקס והמכון גם אמר לקונים שמדובר ברכב שמור וטוב. גם הרכב שקניתי עבר יפה בדיקה.

תחושתי היא שהם לא עשו כיסוי תחת...אבל קטונתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...