Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הורי החליטו שהם רוצים את השברולט מאליבו החדשה.

אני מודע לחסרונות של האוטו וליתרונות של האוטו, לא באתי להתייעץ מה אתם אומרים על האוטו כי ההורים נעולים על האוטו.

עכשיו אנחנו בתקופה שלפני סוף השנה וזה ידוע שהחברות רוצות להיפטר מהמכוניות שלהם לפני ש 2007 מגיעה.

רציתי לדעת איזה סוגי הנחות/הטבות/תוספות אפשר לבקש מהחברה במסגרת המחיר המבוקש?

הכוונה מה אפשר לבקש ללא תוספת מחיר בגלל הלחץ של החברה למכור?

הרי אם לא יוצא לנו מזה כלום עדיף לנו לקנות כבר בינואר רכב שנת 2007.

המחיר של הרכב הוא 162K לפני הנחות והכי חשוב לנו זה איזה תוספות אפשר להוציא ללא תוספת מחיר!

אשמח גם לשמוע על אנשים שקנו ויכולים להגיד איזה תוספות הם קיבלו.

יום טוב וחג שמח!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

קח טיפ קטן ממני, ב-UMI אוהבים שטרות. כלומר, אם תגיע אליהם עם מזומן תקבל הנחה משמעותית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המאליבו עדיין נמכרת כדגם 2006.

אין לי מושג כמה מכוניות נשארו להם - ולכן קשה לדעת מה תוכל לקבל.

אני הייתי מנסה לרכוש בסוכנות משנה, ולא ישירות אצל היבואן שם הסיכוי לקבל הטבות - גדול יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המאליבו נמכרת היום עדיין כדגמי 2006 ואני לא בטוח שמשווקים אותה עדיין בדגמי 2007 לאור המלאי שעדיין נשאר.

שנת המודל של דגמי 2007 התחילה במאי 2006 ולא בינואר.

במאי 2007 כבר יתחילו למכור מדגמי 2008.

הבעיה הכי גדולה של UMI היא שהם מוכרים ומשווקים מחיר ולא מוצר וכך שוחקים במהירות את שוק היד השניה של הרכב.מביאים כמות גדולה של רכבים ,נתקעים איתה בסוף שנת המודל ולבסוף מוכרים את הרכבים במחיר זנותי.יש עוד יבואנים שעושים הרבה טעויות אבל כרגע זה לא המקום לפרט.

אין שום סיבה שלא תוכל להגיע לאחד מאולמות התצוגה להצהיר על כוונותיך לרכוש מאליבו ,הנחות ומתנות ישפכו לכיוונך כיד המלך... ולא נעים לי לפרט מה עוד יהיה איש המכירות מוכן לעשות למענך :shock: נסה ותעדכן על מנת שיחכימו כולם.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

הדרך הכי טובה לברר את גודל המלאי הוא לברר בנוגע לצבעים. בד"כ, אם יש הרבה צבעים במלאי, זה מעיד על מלאי גדול.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

טוב אז ככה,

אנחנו לא מחפשים מימון. אנחנו נותנים צ'ק בנקאי, על כל הסכום.

הדברים שאני חשבתי להוציא במסגרת המחיר זה: סאן רוף/ ספויילר/ מערכת סאונד משודרגת (DVD)/ ריפודי עור/ קסנון(חי בסרט)/ או כל דבר אחר.

מה לדעתכם אפשר להוציא? הנחה מעניינת אבל בכל זאת ממש חשוב לנו להוציא כמה שיותר תוספות לצורך ההנאה שלנו. את כל הסכום גם ככה כבר יש לנו, העניין זה פשוט לסחוט כמה שיותר.

:-D

מה לדעתכם אפשר להוציא ומה בלתי אפשרי?

PIAGGO MP3 250LE

פורסם

אני הייתי מתאזר בקצת סבלנות.

שנת מודל 2007 היא האחרונה של הדור הזה של המליבו. מליבו מודל 2008 תהיה מכונית חדשה, וטובה בהרבה. בעיקר (אבל לא רק) מבחינת העיצוב החיצוני והפנימי, שהוא די מזעזע בנוכחית. היא תהיה גם גדולה משמעותית, אך ייתכן שגם מעט יקרה יותר.

משהו שאני הייתי שוקל לעשות, זה לקנות עכשיו מליבו משומשת מודל 2005 (השנה הראשונה שנמכרה בארץ), מחיר השוק הוא כ-125,000 ש"ח לדעתי. ואז בעוד שנה, שנה-וחצי, לעשות טרייד-אין למליבו החדשה, תמורת מחיר מחירון. היתרון - אתה נוסע שנה במכונית כמעט חדשה, שעדיין באחריות, ובסופו של דבר כמעט לא מפסיד עליה כסף, מכיוון שאתה קונה במחיר שוק ועושה עליה טרייד-אין במחיר מחירון.

בכל מקרה המליבו הנוכחית היא קנייה נהדרת כמשומשת, מכיוון שאובדן הערך הראשוני שלה הוא מהיר מאד.

אורי

פורסם
קח טיפ קטן ממני, ב-UMI אוהבים שטרות. כלומר, אם תגיע אליהם עם מזומן תקבל הנחה משמעותית.

לתשומת ליבך, לפי החוק לעוסק מורשה במדינה ישראל אסור לבצע עיסקה במזומן (שטרות ומטבעות) בסכום העולה על 20 אלף שקלים. אתה קורא נכון. לא ניתן להגיע לסוכנות עם מזוודת מזומנים כמו בסרטים ולקחת את האוטו. רק צ'ק בנקאי/כ. אשראי.

פורסם
לתשומת ליבך, לפי החוק לעוסק מורשה במדינה ישראל אסור לבצע עיסקה במזומן (שטרות ומטבעות) בסכום העולה על 20 אלף שקלים. אתה קורא נכון. לא ניתן להגיע לסוכנות עם מזוודת מזומנים כמו בסרטים ולקחת את האוטו. רק צ'ק בנקאי/כ. אשראי.
כנראה שממש אף אחד לא מתייחס לזה

שבוע שעבר קניתי מ VW רכב חדש בסכום 260K קיבלו את הכל במזומן..

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

נראה לי מלחיץ מדי להסתובב עם מזוודה מלאה בכסף :)

קטין, הרגשת כמו בהוליווד אה?

לפותח השרשור, לדעתי אורי79 נתן לך הצעה מאד מעניינת - הייתי הולך על זה :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כנראה שממש אף אחד לא מתייחס לזה

שבוע שעבר קניתי מ VW רכב חדש בסכום 260K קיבלו את הכל במזומן..

מדובר בעבירה פלילית , לא נראה לי שזה באמת קרה. באת עם 260K במזוודה? שטרות? אתה בטוח?

החוק בתוקף כבר למעלה מ 3 שנים, להלן לינק לידיעה המקורית:

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-2695916,00.html

פורסם

בקשר להצעה של אורי לא מתאים לנו. אני אומר בצורה די ברורה שאנחנו נעולים על זה.

זה עובדה שאנחנו ניקנה את האוטו וזה עובדה שזה יהיה עכשיו. לטוב ולרע.

בקקשר לענין של המזומן, אף אחד לא תיכנן ללכת לסוכנות עם מזוודה של כסף! מזומן הכוונה לבוא עם צ'ק להיום לדוגמה.

ועדיו לא ענו לי על השאלה. יש למישהו משהו להופיף בנוגע לתוספות והאם זה נישמע לכם ריאלי?

PIAGGO MP3 250LE

פורסם

ההצעה של אורי79 מעניינת אבל....

אף אחד לא מבטיח שUMI יציעו טרייד אין במחיר מחירון.

כמו כן,קשה למצוא רכב כמעט חדש למכירה,במיוחד מדגם שלא נמכר בהמוניו.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...