Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי טויוטה RUNX 2006 דגם LUXURY, הדגם הספציפי כולל סאן רופ ושמתי לב בפעמים האחרונות שלקחתי תרכב לשטיפה במכונה, שמים חודרים לי דרך הסאן רופ,בפעם הראשונה והשניה זה לא היה נראה רציני, אבל השבוע שלקחתי לשטיפה זה כבר חדר בצורה מוגזמת יחסית, אני לא יודע אם זה קשור אבל מאתמול בערב שהפעלתי מזגן יש ריח מסריח שיוצא ממנו.

אשמח לקבל תגובה כיצד לטפל בבעיות האלו.

תודה רבה.

פורסם

לפי דעתי אין לך שום בעיה, הבעיה נעוצה בעובדה ששטפת את הרכב במכונה והמפוח שסונק אוויר בספיקה מאוד גבוהה וקרובה מאוד לסאן רוף גרם למים לחלחל דרך האטמים.

יש מכוני שטיפה שהייבוש נעשה בספיקה גבוהה מאוד ואני אישית ניתקלתי בבעיה כזו בגולף הקודמת שלי, לאחר שהתלוננתי אצל האחראי הוא תיקן את הבעיה ויותר לא חדרו לי מים.

נסה לשטוף בשטיפה ידנית בלבד וכמו כן פנה אל היצרן לשם בדיקה של הסאן רוף ייתכן שבאמת קיימת בעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש מצב שאתה צודק במה שאתה אומר לגבי המכונות כי גם ברכב הקודם שלי(גולף2002) הייתה לי את אותה הבעיה ואחרי חודשיים בערך הייתה לי סתימה בניקוזים של הסאן רופ והייתה לי חדירת מים עצבנית, אני קודם כל יברר עם האחראי שם ובכל מקרה גם יגש למוסך של טויוטה יש לי את כל השוב בשביל זה.

פורסם

בכל הרכבים שהיו לי עם גג שמש (פולו קולט וגולף) היתה חדירה של מיים מזמן היבוש בלבד

כמות קטנה וזניחה.

אם אתה מרגיש לא טוב עם הנזילה תיכנס למוסך לבדיקה.

בכל אופן בדוק שהמרזבים נקיים ולא סתומים.

ניתן לפתוח את הגג ולשפוך מים למרזב ולראות שהמיים זורמים החוצה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין לי מושג איך עושים תבידקה הזאת אבל תודה בכל אופן, מחר בכל מקרה אני נכנס למוסך בבוקר שיבדקו לי תבעיה הזאת,לא נראה לי שהזכרתי אבל מאתמול ברגע שאני מפעיל מגזן יש לי ריח מסריח שיוצא מהמזגן יש מצב שזה קשור אחד לשני?

• תוכן חדש...