Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* עריכה - הנושא הושאר על מנת לבדר את שאר חברי הפורום *

שמע...אני לא יודע מה יש לפורום הזה אבל כל דבר שאני רושם עושים צחוק...אתה ראיתי שיש לך ליאון טורבו...מה אתה מבין תגיד לי? אני לא מבין בשיפורי יופי אבל אני יכול ללמד אותך מה זה שיפורי מנוע...אתה חושב שאתה מספיק גבר לעלות עם BMW 735 קופה של אבאלה?! בוא ניראה לך אותך...זה מעצבן אותי שלא נותנים כבוד בפורום הזה רק שתידעו כי בפורום כללי רשום "כל מה שקשור לרכב ולא לשום מקום אחר" כל הודעה אתם עושים צחוק...תיהיה חבר סקאל פורום אחר כך דבר איתי יאפססססס

פורסם

שייסגר...נישבר כבר...חושבים אני איזה מקשקש שלהם...אמרתי ואני יגיד עוד פעם...amit0n אתה כן אתה...תיהיה חבר סקאל פורום ששיפר את האוטו שלו מהתחת ואז דבר איתי...מה יש לך באוטו?! טורבו? וואווו... לי יש מנוע 3000 של במוו מזרקים מורחבים...בולמים של OMP מוט מייצב,אגוג פרי פלור...קוויק שיפט צמיקים של דאבל G קיט כסנון 8000K וטווין טורבו עם מערכת קירור משופרת...נסה את זה יא גבררר

פורסם

735 קופה עם מזרקים מורחבים... אה?ילדון, מכוניות זה לאנשים גדולים.

בבקשה ממך, תעזוב את הבימרים בשקט, קח שתי קלמינטות ולך לדרכך.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
אתה חושב שאתה מספיק גבר לעלות עם BMW 735 קופה של אבאלה?!
בפעם האחרונה שבדקתי , סידרה 7 זה לא קופה .

לי יש מנוע 3000 של במוו מזרקים מורחבים...בולמים של OMP מוט מייצב,אגוג פרי פלור...קוויק שיפט צמיקים של דאבל G קיט כסנון 8000K וטווין טורבו עם מערכת קירור משופרת...
וואלה אח שלי איזה גבר!!!11

FREE FLOOR? תזהר לא ליפול .

מוט מייצב ? וואו !!

הקסנון בוודאי מוסיף עוד 100 כ"ס , וטווין טורבו , על BMW סידרה 7 ...

חבר , כדאי שתתאפס , חבל מאוד שאתה מדבר ככה בפורום - אפשר לדבר יפה , ולנסח דברים אחרת .

פורסם

נדמה לי שכך זה היה אמור להיות:

שמע, אני לא יודע מה יש לפורום הזה, אבל כל דבר שאני רושם- עושים צחוק.

- היי, אתה! ראיתי שיש לך ליאון טורבו, מה אתה מבין תגיד לי?

- אני לא מבין בשיפורי יופי אבל אני יכול ללמד אותך מה זה שיפורי מנוע...

- אתה חושב שאתה מספיק גבר לעלות עם BMW 735 קופה של אבאלה?! בוא ניראה אותך...

- אחח שלו העונדה שלי תקרע את שתיכם!!!!

זה מעצבן אותי שלא נותנים כבוד בפורום הזה. רק שתידעו כי בפורום כללי רשום "כל מה שקשור לרכב ולא לשום מקום אחר", אבל כל הודעה אתם עושים צחוק...

תיהיה חבר סקאל פורום אחר כך דבר איתי יאפססססססססססססססססססססססססססססססס

dirty old man

need love too

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...