Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאדה ניה/סובארו 4*4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד, אתה רציני ?

פורסטר ואאוטבק עולים לפחות פי 10 מהניבה , הם לא רכבי שטח של ממש , ובוודאי לא מתאימים להגדרה "זול מאוד"

פורסם
תגיד, אתה רציני ?

פורסטר ואאוטבק עולים לפחות פי 10 מהניבה , הם לא רכבי שטח של ממש , ובוודאי לא מתאימים להגדרה "זול מאוד"

איזה דאבוש אתה הוא מתכוון סובארו הישנות ה4*4 האלה..זה גם זול כזה לא?

פורסם

אני , בניגוד לחלק מהאנשים, לא קורא מחשבות.

כשכתוב "סובארו פורסטר או אאוטבק" אני מבין מזה, שהבן אדם מתעניין בסובארו פורסטר או אאוטבק.

אם היה מתעניין בסובארו טנדר 4X4 שנת 81 או בסובארו סטיישן 4X4 שנת 83 , מן הסתם היה מציין זאת.

או שהוא רק שמע את השמות האלו, קלט את הצירוף הנכסף 4X4 , וישר שאל שאלה, בלי לדעת בכלל על מה הוא מדבר.

פורסם

זה נכון , אבל ניבה היום , כאשר החדשה שבהן בארץ היא בת 10 לפחות, היא רכב אך ורק למי, שיש לו יותר מידע בסיסי במכונאות, ומוכן להשקיע הרבה מאוד שעות בטיפול ברכב שלו (וכמובן יש לו את הכלים והמקום ). בנוסף ניבה סובלת מבעיית חלודה מאוד רצינית.

לדובר של מישה - האאוטבק והפורסטר התחילו להימכר בארץ בשנת 1998.

פורסטר הוצג לראשונה ב 1997 והוא קונספט חדש לסובארו.

לגבי האואוטבק - גירסה מוגבהת ללגאסי עם השם הזה הוצגה לראשונה בשנת 1996.

דגמי סובארו 4X4 למינהם מהשנים הקודמות (סובארו מייצרת סטיישן 4X4 משנת 1975) לא נקראו כך.

פורסם

אני חושב שהבן אדם מחפש רכב שטח זול\ זול מאוד. ואלו האפשרויות שהוא יכל לחשוב עליהם.

אגב אני דווקא חושב שהכוונה שלו היתה לסובארו טנדר 4X4 שנת 81 או בסובארו סטיישן 4X4 שנת.

• תוכן חדש...