Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה העלויות של פחחות כללית לאוטו מיני ? נגיד פח שאין בו קימוטים רבים... רק איזה כמה "נשיקות" קטנות וקצת חלודה בקצוות הפח ?

 

וכמה עולה צבע כללי בתנור לאוטו מיני כולל טמבונים??

 

שמעתי גם שאפשר לצבוע לבד את האוטו ללא תנור כשצובעים עם קומפרסור או אפילו עם צבעי ספריי מסויימים ואחר כך צובעים שכבה של לכה מסויימת .... האם יש צבע מסויים שכדאי להשתמש בו בשביל זה? או שכל צבע ספריי עמיד בשמן יספיק? על איזה שכבת לכה מדברים? והאם זה שווה לצבוע ידנית?

 

 

אשמח לקבל כל מידע בנושא וגם מחירים עלויות

 

בתודה!

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

 

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

אין פחחים בפורום, אי אפשר להעריך דברים כאלה(אין אפילו תמונה)

 

הכי טוב לגשת לפחח והוא יגיד לך הכול.

פורסם

אני פעם עשיתי סקר בין פחחים כמה יעלה לצבוע פונטו בצבע מקורי (לבן) ההצעות נעו בין 1800 ש"ח עד 6000 ש"ח כך שאף אחד חוץ מפחח שיראה את הרכב פיזית לא יוכל להגיד לך כמה זה יעלה.

×
×
  • תוכן חדש...