Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

זוגתי ואני נמצאים כרגע בלונדון בטיול.

אחרי כמה ימים בלונדון עושה רושם שלא נצטרך את כל 12 הימים שתכננו ואנחנו חושבים לעלות צפונה לכיוון סקוטלנד לכ6 ימים.

האם מישהו מבין אלו שהתנסו בנהיגה בצד הלא נכון זוכר כמה זמן לקח לו להתרגל?

תודה.

פורסם

מצטרף ל Noble Savage מה שחשוב זה לשמור על אקסטרא ריכוז

כי הבעייה היא לא להתרגל אלא פשוט להמנע מטעויות קטנות שנובעות מחוסר תשומת לב

כמו יציאה מצומת T לנתיב הנגדי בטעות וכו' פשוט לשמוא על ריכוז ואולי לנהוג קצת יותר

לאט ( מומלץ בחום באופן כללי בכבישים לא מוכרים )

פורסם

אהלן, הייתי במצב הזה כמה פעמים : פעם בטיול לסקוטלנד, פעם בעבודה בני זילנד ופעם באירלנד.

בכל פעם לקח לי להתרגל כיומיים, גם אחריהם צריך לנהוג עם תשומת לב רבה במיוחד בכיכרות, יציאה לעקיפות, מחלפים גדולים וכו'.

שים לב שהכבישים בסקוטלנד צרים ודי דלי תנועה, אז זה לא מאוד קשה להסתדר. ממליץ בחום על אינברנס, קייל אוף לוקאלש, טירת איילין דונאן, אייל אוף איילי, אדינברו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ברגע שאתה בכסא הנהג אתה צ'יק צ'ק מסתדר. כל עוד יש תנועה זה בכלל קל. הבעייה היא דווקא בתור הולך רגל (כבר יצא לי למשוך חזרה מן הכביש כמה קולגות שהסתכלו שמאלה וירדו אל הכביש בעוד התנועה באה מימין).

כאשר אין תנועה - אז חשוב לשמור על הריכוז. כיכרות וכו' זה שטויות , זה כבר יבוא לך. אם אפשר ולא נהגת מעולם הפוך , שקול לקחת רכב אוט'. העברת ההילוכים ביד שמאל מוזרה משהו בהתחלה.

אל תיבהל אם במקום איתות אתה מפעיל את הוישרים. זה הדבר היחיד שלא מסודר הפוך באוטו , ומכיוון שאתה מתרגל לעבוד הפוך , פתאום מוזר שהאיתות עדיין ביד שמאל.

סע ישר ל-HIGHLANDS,לטעמי אדינבורו וגלזגו הרבה פחות יפות. אינוורנס יפה, ובאיזור ההררי יש מקומות מדהימים (בפרט באיזור לוך נס). ד"ש לנסי.

BTW - It's the right side, youwre on the wrong (left) side.

פורסם

מוכר לי הבעיה אבל מנסיעה על אופנוע בהודו,

לוקח זמן להתרגל ,אבל כמו שרשמו קודמיי

טיפה ריכוז ותהנו לכם בנסיעה:)

וכשתחזרו לארץ...כדאי שתזכרו ,אנחנו נוסעים בצד הנכון,צד ימין.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

רגע, גם ההילוכים הולכים הפוך? כלומר הראשון הוא מצד ימין והחמישי משמאלו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

no broblem at all.

i've been driving many years in africa, sometimes going through 4 countries on the same day,- and back.

some ex french/belgian (right driving ), others ex british (left),whats more, they rarely keep to the side they should in ANY african country.

just beware of the instinct to pull to the right in emergencies when driving on the left...

פורסם

כבישים מדהימים בדרך מלונדון לסקוטלנד (נוף מהמם!) , בכניסה לסקוטלנד דרך הכפרים מלאי הנחלים יש כבישים שרק פינטזתי על ה106 שלי (כן על ה106 ולא על פרארי) כבישי הB הכי טובים שראיתי...

כמה מקומות שכדאי לבקר...

תהנו.

נ.ב: דיי קריר שם....

F1000035.JPG

F1060020.JPG

1.JPG

1.JPG

1.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
רגע, גם ההילוכים הולכים הפוך? כלומר הראשון הוא מצד ימין והחמישי משמאלו?

לא . סידור ההילוכים נשאר זהה , רק היד המעבירה היא השמאלית , ואז בהתחלה מתבלבלים.

פורסם
שקול לקחת רכב אוט'. העברת ההילוכים ביד שמאל מוזרה משהו בהתחלה .
מחזק את הצעתו של שמר :mm_yeah:. אומנם אין לי ספק שניתן להתרגל / להסתגל במהרה להעברת הילוכים באופן ידני אך בשל העובדה כי אתה תנהג "בצד הלא נכון" :-P, נראה לי כי כדאי ולו למען בטיחותכם כי ריכוזך יהיה נתון לנעשה על הכביש ובנהיגתך (כך שלא תסטה לדוגמא לנתיב הימני באופן אינסטינקטיבי) ושתתעסק עם כמה שפחות גורמים שיסיטו את ריכוזך. במידה ותיווכח שאתה מסתדר עם הנהיגה "בצד הלא נכון" סביר להניח (במידה וזה יהיה אקטואלי) כי תוכל להחליף את הרכב השכור לרכב בעל גיר ידני.
פורסם

לא יותר משעות בודדות. תקפידו להזכיר לעצמכם בכל תחילת נסיעה "שמאל שמאל שמאל".. בפעם האחרונה שהייתי צריך להתרגל לצד הלא נכון, תיכננתי בקפידה מסלול שכולל רק פניות (קלות) שמאלה למשך הדקות הראשונות. כדאי אולי גם לבלות רבע שעה במגרש חניה גדול, להתרגל למראות וההילוכים.

יש עוד כל מיני חוקים מוזרים בכל מיני מקומות, תברר שאין הפתעות כמו שכיש לך רמזור ירוק לפנות ימינה, גם לתנועה שבאה ממול יש רמזור ירוק...

אסף.

פורסם

התרגלות - זה עניין אישי לכל נהג ונהג.

חזרתי לפני 3 שבועות מאנגליה(שהיה של 5 ימים), לקח לי בדיוק דקות ספורות להתרגל לרעיון.

מס' דברים:

1. אתה פתאם מתחיל להיות ג'נטלמן - פותח לנוסע את הדלת(אוףףף, ההגה בצד השני :-D ).

2. תמיד תזכור שמרכז הכביש נמצא בצד שלך.

3. כפי שהזכירו קודמי - רצוי לפעם הראשונה רכב עם תבה אוטו'.

תתרגל לתרבות נהיגה אחרת, לא חותכים רכבים משמ' ומימין, אין עוקפים טור מכוניות ומשתלבים בסופו וכד'...

גם אם טעית בדרך אין זה סוף העולם, סע עד לככר הבאה ותחזור.

שוב, תמיד תזכור שמרכז הכביש נמצא בצד שלך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אחד הדברים המוזרים שראיתי שם, נסענו עם קולגה מהעבודה, בחור מקומי.

הוא אסף אותנו מהחניה של העבודה והתחיל לינסוע, כשהוא הגיע לצומת T ביציאה מהחניה היה רכב מהצד, והבהב לו עם האורות...

הנהג שלנו, מעך את הדוושה ויצא, אני ראיתי את המיסחרית עמדת לירמוס אותנו... גם אני וגם החבר הישראלי השני קפאנו.

אחרי זה, ראיתי שגם הוא מהבהב לנהגים אחרים ו.... מאט... :neutral:

מעניין ליראות את זה כאן בארץ...:wink:

"אבל אדוני השוטר, הוא הבהב לי עם האורות, אז יצאתי...." :roll:

כשהיסברתי לבחור מה ה"פרוש" של ההיבהוב בישראל הוא צחק...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה על התגובות.

שמר - הם יושבים בright side אבל בהחלט נוהגים בwrong side... ;)

קומפי - גם בארץ אני לעולם לא חותך ובטח שלא עוקף פקקים. לפחות לזה אני לא צריך להתרגל :)

טוב - עכשיו נשאר לבחור רכב (התלבטות בין 307cc זולה (כ200 פאונד לשבוע) לבין SLK convertible ב500 פאונד לשבוע...)

• תוכן חדש...