Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעזוב לרגע את העצבים.

אני היתי מתלונן רק בגלל התרשלות בנושא הבלמים וכדי שיטפלו בחאפרים שמתרשלים דווקא במקומות שהכי אסור להתרשל בהם.

במיוחד שמדובר במורשה יבואן!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הערה קטנה:

בכל פעם שיש למישהו בעיה עם מוסך, אומרים לו לפנות לאיגוד המוסכים

ממה שאני יודע, איגוד המוסכים, זה כמו האגודה לתרבות הדיור, כלומר, הגוף הוא בעד המוסכים, ולא נגדם, כאשר יש לכם בעיה עם מוסך, יש לפנות למשרד התחבורה לאגף המוסכים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אוקי

אני ממתין עדיין לטלפון של בעלי המוסך (או המנהלים הראשיים)

אני אעדכן בשרשור הזה מה נסגר.

פורסם

במקרה שאתה בטוח במאה אחוז שהיתה התרשלות מסכנת חיים (במערכת הבלמים) - הייתי מוציא מכתבים לתפוצת נאט"ו (תקשורת, איגוד המוסכים, ערוץ הרכב YNET, משרד העבודה) בלי קשר אם פוצית באופן כלשהו. האם היית רוצה שמחר הדודה המבוגרת שלי תכנס לשם, לא ישימו לה קפיץ אבטחה והיא תאבד את הבלמים בקסטל ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ותוסיף עוד את זה שגרשו אותי בעדינות אחרי שחזרתי עם תלונה.

אבל שוב,אני צריך להיות בטוח אם זו אכן נקראת סכנה - כלומר האם חוסר קפיץ האבטחה הזה גורם לבעיה בתפקוד הבלמים.

פורסם
ותוסיף עוד את זה שגרשו אותי בעדינות אחרי שחזרתי עם תלונה.

אבל שוב,אני צריך להיות בטוח אם זו אכן נקראת סכנה - כלומר האם חוסר קפיץ האבטחה הזה גורם לבעיה בתפקוד הבלמים.

קרא מה שהדגשתי ותגיד לי אתה אם אתה עדיין חושב שזה לא צריך להיות שם, גם בהנחה שזה לא יגרום לבעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הערה קטנה:

בכל פעם שיש למישהו בעיה עם מוסך, אומרים לו לפנות לאיגוד המוסכים

ממה שאני יודע, איגוד המוסכים, זה כמו האגודה לתרבות הדיור, כלומר, הגוף הוא בעד המוסכים, ולא נגדם, כאשר יש לכם בעיה עם מוסך, יש לפנות למשרד התחבורה לאגף המוסכים.

לפני שאתה יורה סתם תבדוק עובדות בשטח.

תתפלא אבל דווקא במשפטי הבוררות האלה האיגוד מחמיר עם המוסכים מאד .

תבדוק כמה פסקי דין נכתבו כנגד בעלי המוסכים, וכמו תבדוק לכמה בעלי מוסכים נשלל הרשיון לניהול מוסך בגלל פיסקי דין של האיגוד.

לפני שאתה יורה תעשה שעורי בית והרבה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בירושלים שמעתי המלצות טובות על מוסך אופיר של PSA ברוממה.

לי יש ניסיון מצויין עם מוסך אוטודי של פיאט בגבעת שאול. לא תמצא שם לא רשלנות ולא רמאות אבל שרות ויחס מצויינים (לגבי מקצועיות יש לי פחות ניסיון איתם אבל לא נתקלתי באף פאשלה).

הם מטפלים ברכב זהה לשלך בשם פיאט סקודו וחלקי החילוף הזהים! בדרך כלל זולים יותר כאשר הם עברו דרך הצנרת של פיאט.

פורסם

היה לי סיפור דומה עם מוסך מורשה אחר של פיג'ו. שלחתי פקס עם תיאור המקרה למחלקת השירות של לובניסקי והם בדקו את זה די לעומק (התקשרו אלי כמה פעמים, דיברו עם בעל המוסך, כתבו לי מכתבים על התקדמות החקירה).

אני לא יודע מה הם עשו לו בסוף, אבל באיזשהו שלב הוא התקשר אלי וביקש שאבטל את התלונה. יכול להיות שהוא סתם נעלב ויכול להיות שהם נקטו נגדו סנקציות.

נסה אותם.

• תוכן חדש...