Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ,

יש לי מזדה 323 שנת 2003 .

ויש לי בה רמקולים אחוריים בלבד.

כשאני שם את הבאס ברדיו דיסק שלי (שהוא בא עם האוטו..)על המקסימום שזה 8 ברדיו דיסק קנווד2020,

אני מקבל רעשי פלסטיקים מהמגש הפלסטיק המורכב על האוטו מאחור,

רעשים משהו מוזר!

יותר מדי רעשים,

אם יש בעיטה ואפילו חלשה יש רעשים,

ועוד דבר שרציתי להחליק בדרך,יש לי רמקולים של JVC(האחוריים,)ורציתי לתת להם הגברה וראיתי שיש פה מוכרים ב300 שקל מגבר של MAC AUDIO שהוא 75 WRMS לערוץ,אז רציתי לדעת האם כדאי ?

האם המגבר הזה אמין ? זה זבל או שזה טוב ?

תודה,

חג שמח ושנה טובה לכולם!

שלומי

פורסם

תקשיב :

1. יש לך רדיו דיסק שקיבלת עם האוטו שהוא קרוב לוודאי לא משהו או במילה זבל.

לא שווה לך להגביר כי האיכות לא תהיה טובה אלא אם כן תחליף את הרדיו דיסק למשהו קצת הרבה יותר טוב.

2. יש לך רק רמקולים אחוריים והם של JVC ואני לא יודע איזה דגם אבל אני מאמין שהם יותר חלשים מ75 RMS אז בכלל לא תנצל את המגבר.

3. בשביל מה אתה מגביר את הבאס עד הסוף? גם הרדיו דיסק כנראה לא איכותי וגם הרמקולים שלך לא עומדים בזה ולא אמורים לעמוד בזה כנראה בגלל זה אתה שומע רעשים מאפנים כי פשוט מאוד הרמקולים שלך לא בנויים לזה.

4. אם אתה רוצה מגבר קודם תחליף את הרדיוק דיסק ואת הרמקולים ובדרך גם תוסיף רמקולים קדמיים אולי אפילו עדיף לך רק קומפוננ קדמי ותעיף תאחוריים.

פורסם

ברוך הבא לעולם המאזדה

לי יש גם אותו רכב וזאת בעיה שיש כמעט לכל רכב

אני בגדול יודע שזה מגיע מהכיוון של האור ברקס שיושב על המגש האחורי.

אני שמתי שם חתיכות נייר וזה עזר לי במקצת. איטום אולי יוכל לעזור לך אבל אני ממליץ לך קודם להשקיע קצת במערכת נורמלית יותר שתצדיק את האיטום.

לגבי המגבר אני עוד פעם לא חושב שתצטרך מגבר, עדיף לך קודם לקנות רמקולים קידמיים או אפילו קומפוננט ורק אז אם תרגיש שחסר לך עוצמה אז כדאי לקנות מגבר.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...