Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להחזיר אותם ולחבר את הסט עם הקרוס המקורי כי עשיתי חשבון עם עצמי ואין לי כוח רצון,רצון וכוח (שנון משהו) להמשיך בעסק הSQ ואני רק רוצה לשמוע מוזיקה בכי בלי להסתבך עם עצמי 3 שעות באיזה סלופ לחתוך את המידים וכו'....הבנתם את הפואנטה.

אז בקיצור ובלי לבלבל לכם יותר מידי את המוח מאיפה אני משיג את הטויטרים של הפוקאל K2P מדגם TN52 במחיר שפוי?

מי היבואן שלהם והאם יש יבוא מקביל?אם אפשר לקשר אותי לאנשים הנכונים?

איפה מוכרים אותם (אתרים באינטרנט...) כי אני רוצה לראות אם יש בארץ אץ הרמקול 6X9 שלהם מדגם 690 CVI וה690 CAI.

פורסם

החלטה לא הכי נבונה, מה שלא הורג מחשל, תמשיך מנקודה זו:lol: .

ה6*9 שלהם טובים אבל אתה הולך להרוס את הSTAGE..., אבל! זו החלטה שלך.

פורסם

אבי, עכשיו אתה מאכזב אותי.!

קצת קשה אז נשברים!?.

כבר בנית בניות,איטומים וכל הבא ליד, ועכשיו לזרוק הכל לפח?.

לך,קנה מגבר,חבר מחדש כיוונים וקדימה!.

ניר

under construction..

פורסם

אני מצטער לאכזב אבל השינויים שאני עושה הם לא מרחיקי לכת ותמיד אם אני ירצה להחזיר בשעתיים עבודה אני מחזיר הכל...

מישהו יכול לעזור לי בקטע הזה של הטויטרים וה6X9(למרות שיש פה ניגוד אינטרסים :wink: )?

דרך אגב הבניות ישארו וגם האיטום זה יהיה חלק בלתי נפרד מהמערכת זה לא שאני הופך את המערכת למערכת SPL, פשוט בא לי על הטויטרים של הפוקאל כרגע וחסר לי מה שישלים לי מאחורה את הסאונד.

אולי זו ירידה לצורך עליה ואולי בסוף זו תהיה עליה מבחינתי,אם לא ננסה לא נדע. אני רק צריך את הטויטרים האלו כמה שיותר דחוף

פורסם

אבי? מה קרה ככה אתה מוותר על הסופרימו? במיוחד אחרי שאני היתאהבתי בטוויטר הזה?! ועוד אני חולה על הסאונד של פוקל ועל הטוויטרים שלהם בכלל, אבל הבנתי שהסופרימו הוא פשוט מושלם מכייוון שהוא שייך למרכז כלומר לא חד ו"עצבני" כמו הפוקלים וגם לא רך מדיי כמו שאר בני משפחתו (משפחת מורל)

אבל אם אתה לא הצלחת להגיעה לכייוון המושלם שלהם עם המידים שלך אז מממ אולי תחשוב על לנסות מידים אחרים? אני כאן סתם זורק רעיון למחשבה :grin:

בכל זאת בהצלחה רבה לך

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זה לא העניין של הכיוון,הם באמת אחלה טוויטרים אבל כמה שאני ממשיך יותר לכיוון הSQ ככה יורד לי מזה יותר ויותר,זה לא אומר שלבניות ולאיטום אין מקום במערכת כמו שאני רוצה,אבל חסר לי החלק האחורי מאוד,חסרה לי העוצמה מהרמקולים (למרות שאצלי זה הסט הכי חזק 2WAY ששמעתי עד עכשיו).

ישבתי ברכבים עם מערכות SQ נהדרות,אצל ניר,את יאריק,אצל רנזי ועוד... מערכות באמת טובות אבל לא הייתי רוצה אותם לעצמי,נהנתי לשבת אצלם ברכב אבל זה לא נתן לי את ההרגשה של "גם אני רוצה".

לעומת זאת ישבתי אצל סימון,ואצל אופטימוס (שכחתי את השם בפרטי) ואצל די ג'י אורי ,ואצלם גם נהנתי וגם אמרתי לעצמי "כזה אני רוצה" (במיוחד אצל סימון),לקח לי קצת זמן להבין את זה,אבל אני לא מחפש נאמנות למקור אלא סאונד שונה לגמרי,במיוחד עם סוג המוזיקה שאני שומע רוב הזמן.

את סוג הבאס שאני מחפש כבר מצאתי אצלי ברכב,והמידים מספקים את הסחורה מעל ומעבר,ואם אני לא ינסה את המהלך שאני רוצה אז אני ישאר עם שאלה לא פתורה במיוחד שהשדרוג כביכול שאני רוצה לא עולה כל כך הרבה,לא בזמן ולא בכסף.(הכל יחסי)

פורסם

אז כמו שהבנתי אבי חסר לך את הכוח של הטוויטרים שפוקל מסוגלים לספק?

הייתי רוצה לדעת אם אפשר איזה מגבר חדש התקנת ברכב ועליו את הסט (כי כמו שהבנתי כאן אכן שידרגת)? אולי הטוויטרים סופרימו מקבלים הספק לא גבוה מספיק בשבילך מכיוון שהם 6 אוהם ומסוגלים לספוג עד 200W RMS שזה המון..למרות שאני לא יודע איך זה מתבטא ב- DB

בכל זאת בהצלחה שיהיה

ושנה טובה :grin:

מנואל..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...