Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזמן לא היתה לי בעיה...הרכב הוא קסנטיה 96.

בכל פעם שאני מפעיל את המזגן והמאוורר עובד בסירקולציה פנימית ולא מזרים אויר מבחוץ, מתקבלת שלולית מים ברצפה בצד של הנוסע.

כשהמאוורר מזרים אויר מבחוץ אין לי את הבעיה.

לפני שאני מתחיל לפרק, אני מעוניין לקבל חוות דעת בנוגע למקור הנזילה, לדעתי צינור עודפים נוזל.

בריאות לכולם!

• ספונסר פורום
פורסם

תחפס את צינור ניקוז המזגן שממוקם על קיר האש ,תנסה לתקוע שם איזה אצבע ליפני הכל

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני לא מבין מדוע זה קורה רק כאשר המאוורר עובד בסירקולציה פנימית.

כשהמזגן פועל, יש ירידת מים מתחת לרכב, אולי הצינור סתום חלקית ובזמן הסירקולציה יש יותר קור ולכן יותר מים וקשה להם לצאת מהצינור?

בריאות לכולם!

פורסם

צדקת, כשהאויר הנו במיחזור פנימי המזגן מקרר שוב אויר שכבר קר ואז מאדה המזגן קר יותר וכמות מיים גדולה יותר נוצרת עליו, מהתעבות לחות שבאויר.

אם זאת רצוי לבדוק שמא דלתית מיחזור האויר, או זרוע שלה, לוחצת על צנורית הניקוז (איני מכיר מבנה המזגן בקסנטיה וזה ניחוש פראי).

נא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
צדקת, כשהאויר הנו במיחזור פנימי המזגן מקרר שוב אויר שכבר קר ואז מאדה המזגן קר יותר וכמות מיים גדולה יותר נוצרת עליו, מהתעבות לחות שבאויר.

אם זאת רצוי לבדוק שמא דלתית מיחזור האויר, או זרוע שלה, לוחצת על צנורית הניקוז (איני מכיר מבנה המזגן בקסנטיה וזה ניחוש פראי).

נא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

מוזר מאוד.

דווקא במצב סרקולצייה חיצונית יותר מים יורדים בצינור הניקוז עקב הלחות החיצונית הגבוהה.

בסרקולצייה פנימית רמת הקרור עולה אך הלחות יורדת בתא הנוסעים , וכך גם מידת הטיפטוף בצינור.

• תוכן חדש...