Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3Sixty.2

NaderShado
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה

אתמול שמעתי את ה- 3sixty והוא באמת קוסם ברמה גבוהה אפילו.

אם אני לא טועה יש שם יותר מ-30 ערוץ לכל יציאה. והוא מכשיר מעולה. שי לי דיסק שיש בו הרבה אפקטים מיוחדים שלא כל מערכת יכולה להשמיע וניסיתי אותו על כמה מערכות ואת האפקט המבוקש לא נשמע. הכנסתי את הדיסק למערכת שהותקן בה 3Sixty ואת האפקט נשמע מצוין ובלתי יאמן. האפקט הוא שחיקת אצבעות המנגן על כפתורי הסקספון.

התקשרתי לאוטופרט והם אמרו שאוכל להגיע עם המערכת ושם יתקינו לי את ה- 3Sixty ואם אני אראה שיש שינוי משמעותי רק אז יתחילו לדבר על מכירה. את האמת אני הולך לשם אחרי שאני מתקין את המערכת.

כדי לכם לגשת לשם.

פורסם

שמח לשמוע שמצא חן בעיניך - תתחדש.

תן לנו חוות דעת יותר מפורטת לאחר התקנה:

על מה מותקן, מה מנגן, איך נשמע, מה נשמע...

גל

פורסם

תוכל להעלות דוגמית מהקטע שבדקת שם? או לפחות לתת את השם כדי שכולנו נוכל לבדוק ולדעת על מה אתה מדבר?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עוד לא קניתי. אני מחכה לאחר שאתקין את המערכת ואז איגש לאוטופרט.

ביום שני אני מחזיר את הדיסקים של הבדיקה נתתי אותם למישהו. הדיסקים הם מ- www.chesky.com אלו דיסקים בהקלטה ברמה גבוהה. יש קטגוריה של TEST DISCS גשו לשם ותוכלו להוריד כמה קטעים. אבל בכל זאת לא יתן את האיכות המבוקשת בצריבה.

http://chesky.com/core/productlist.cfm?productcategoryid=1&genre_sysid=10016&name=Test%20Discs

"ישנם דיסקים לבדיקה אחרים וטובים גם כן כמו הדיסקים של FOCAL, B&W וכן של מגזינים כמו סטריאופיל.

ציטוט: משירים מומלצים!

"כמו כן, קיימת אפשרות להבדל באיכות בין מקור לצריבה במקרים בהם מדובר בדיסקים שהם HYBRID" כמו HDCD. במקרה של HDCD כל עוד לא משתמשים בתוכנת CLONING הדיסק יקרא כ 16BIT "רגיל" ולא כ20BIT בפורמט HDCD מלא. בכל מקרה קשה מאוד למצוא הבדלים בין דיסק רגיל לHDCD. המקרים הבודדים שבהם קל יותר למצוא הבדלים זה בדיסקים המוקלטים "חיי" ובאיכות גבוה כמו למשל JAZZ at the pawnshop / Live at the pawnshop בהם ניתן (אם יודעים מה מחפשים) להבדיל ברחשושיי הקהל ובאמביינס בין גרסאות הCD ל-HDCD. ברוב המקרים גרסאות ה-HDCD "נשמעות" טוב יותר כי בוצע להם REMASTER להקלטה דינמית יותר ללא "dynamic compression" ולכן גם ב-דק קורא HDCD וגם ב-דק רגיל המוזיקה תשמע טוב יותר (מדיסק ריטייל "רגיל") כאשר המערכת טובה דייה. דוגמה טובה נוספת לזה היא גרסאות ה-HDCD של Norah Jones."

• תוכן חדש...