Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז יש לי חלק מיזה,

כאשר המזגן עובד בניוטרל הרכב רועד.

כשבאתי למוסכניק הוא פתח את המכסה מנוע ואמר ישר שהמנוע מזייף ואני לא מבין למה הוא התכוון כי מיד מישהו קרא לו והוא הלך ומישהו אחר עשה לי טיפול.

בניוטרל הרכב לא רועד,אין בק פיירים ולא מגמגם. אני לא מבין מה הבעיה אצלי, אם יש.

הרכב אופל אסטרה 96' 1.4

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שיטות לתיאור מנוע מזייף היישר משנות השבעים

קח בקבוק קולה שם על המנוע האם הוא יפול עקב הרעידות ?זהו בדיוק מה שהמכונאי רואה, המנוע לא צריך לזוז או לזוז בתדירות קבועה ועדינה

יגאל

פורסם

המנוע מזייף - כלומר סל"ד הסרק שלך לא יציב.

אם זה קורה בסרק בהפעלת המזגן - אין בעיה לכוון אותו.

הוא סידר את זה ? או ששמעת מנוע מזייף והתעלפת והלכת משם ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

באתי בכלל בגלל משהו אחר. באתי להחליף נוזל בלמים + ניקוי מצערת. הוא שמע את המנוע ואמר שהוא מזייף ואמר שנעשה אינפוזיה זה יעזור ואז קרה למכונאי אחר שעשה את הכל.

אז את הנוזל בלמים החליפו, את האינפוזיה עשו. את הניקוי של המצערת ביקשתי שיעשו ע"י פירוקה אבל מי שטיפל לי ברכב אמר שחבל לפרק, אחרי יומיים היא שוב תהיה מלוכלכת. כל מה שהוא עשה זה ריסוס ספרי קרברטורים כמו שציינתי קודם.

אחרי האינפוזיה והניקוי מצערת לא שמתי לב לשום שינוי בפעולת המנוע. לכן נראה לי שהמנוע עדיין מזייף ואני לא יודע מה הסיבה לכך.

קצת קשה לבדוק את המנוע עם בקבוק קולה ריק מכיוון שהמנוע הינו 8 שסתומים, ה"ראש" שלו צר מידיי וגם ככה לא שטוח במיוחד.

תמונה(של הרכב שלי) אופל אסטרה 96 1.4, 108 אלף קילומטר עברה.

נ.ב האם הבעיה יכולה להגרם בגלל חוטי ההצתה? הם לא הוחלפו אף פעם. יש לציין שהאוטו מניע על הפעם הראשונה בנגיעה ואין כל בעיה של התנעות קרות/חמות והמנוע לא כבה בהתנעות קרות או כל דבר כזה. המנוע כבה רק במכת גז לפעמים(הטורים עולים ובעזיבת גז הם נופולים והמנוע כבה) ובגלל זה נסעתי לעשות ניקוי מצערת.

פורסם

נשמע לי שהבעיה היא בחלק שאחראי להעלות את הטורים בזמן פעולת המדחס של המזגן.

האם כאשר המזגן כבוי מכת גז גורמת לכיבוי שלו?

האם ללא מזגן הטורים של המנוע בניוטראל יציבים?

בקשר לחוטי הצתה, זה לא כל כך יקר ולדעתי שווה להחליף.

פורסם

טוב, חזרתי עכשיו מספי :)

למרות שהוא אמר שה*שמן טוב, החלטתי להחליף בכל מיקרה וכל ה*שמן הוחלף.

הפעם לשם שינוי מרגישים קצת הבדל.

*שמן גיר.

הרכב גם יכול להכבות במכת גז בלי מזגן, אבל זה יותר נדיר. בכלל כבר הרבה זמן המנוע לא כבה, אם אני ארצה ממש אני אוכל לכבות אותו אני חושב.

בקשר לניקוי מצערת, המוסכניק לא צדק בזה שאמר שאחרי יומיים הוא שוב יהיה מלוכלך?

• תוכן חדש...