Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה החומרים לבניית תיבה של סאב ?

אני רוצה לבנות תיבה לסאב עכשיו אני לא יודע ממש מה שמים בפנים או שלא ששמים כלום קיצר אני רוצה לדעת איך מכינים תיבה טובה ?

ועוד שאלה האם הגודל של הסאב והעוצמה שלו משנה את המימדים של התיבה או שאם תיבה אונברסלית מתאימה בול לכל סאב ?

M 7 M !^^^!

פורסם

א.לכל סאב תיבה המתאימה לו.

ב.החומרים הדרושים לרוב : MDF 17mm , דבק מגע , סיליקון (יש כאלו שמשתמשים לאיטום בלק ציפורניים שקוף), ברגים,מקדחה,מברגה , נייר זכוכית , בד לציפוי(לבחירתך לא חובה) , פיר (תלוי באורך ברחוב ובמה שצריך ) אפשר להשתמש בצינור PVC של ביוב גם .

זמן .

למידות התיבה גש לאתר www.autosound.co.il יש שם מחשבון שמחשב לך את המידות .

או לפי מה שהיצרן מבקש , לסאב אמיתי תבוא חוברת עם מידות מומלצות.

בברכה,

קורווין.

פורסם

1. סאב

2. עץ

3. אתה

4. חיפוש בפורום

שבת שלום

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

באמת כתב ענק

כל סאב ונתוני היצרן שלו

השאלה היא מה אתה רוצה בשביל הסאב

שיהיה הכי מדויק שהוא יכול להיות

תיבה כמה שיותר קטנה ואטומה

ככל שהיא יותר גדולה היא מאפרשת לךלשמוע עוד ועוד תדרים ומדגישה אותם

עכשיו אם אתה רוצה עוצמה מהסאב שידפוק בלי חשבון ובאיחור מהמוזיקה תבנה תיבה עם פורט (חור ליציאת אויר)

החומרים הם

פלטת mdf תלוי בעוצמת הסאב

בגדול זה נע בין 13 ל-21 מילמטר עובי של העץ

אחרי זה אתה צריך ברגים + סיליקון דבק מגע דבק חם או כל מה שיאטום לך טוב את החריצים שהברגים ישאירו

כמובן שאת הברגים תצטרך להבריג עם מברגה

ותצטרך מסור בשביל לחתוך את העץ ואת העיגול בשביל להכניס את הסאב ובשביל הפורט (שוב חור ליציאת אויר)

עכשיו יש את התכנון של הגודל שזה כבר או בהתייעצות או בבדיקה באתר החברה בדרך כלל הם מפרסמים...

ואחרון חביב זה האסתטיקה

הרבה מורחים לקה נגד רטיבות, משייפים, עוטפים את התיבה בבד (אשר נקרא לבד) ויש אנשים ששמים בתוך התיבה ספוג ביצים או סמר סלעים (יש ויכוחים ודיונים אם זה תורם או לא אני מציע לך לערוך חיפוש)

מקווה שעזרתי...

שבת שלום

נדב.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

תודה אנשים על התגובות והנה כתב קטן שלא יהיה תלונות אבל אני אישית מעדיף יותר גדול יותר נוח לקרוא למה לאמץ תעיניים וזהו

M 7 M !^^^!

"תחשבו טוב יהיה טוב "

• תוכן חדש...