Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מבקש דעה על הדברים הבאים שאני קונה.

אני מעוניין לקנות מערכת של פיוניר בסביבות ה - 800 ש"ח(אם יש המלצות מיוחדות אני ישמח).

סט רמקולים קידמיים של פיוניר 160W(שש וחצי אינץ' או 5 ורבע אני עדיין לא בטוח)ב- 150 ש"ח.

ומגבר של חברת Crunch 600W, ארבעה יציאות כמובן ב- 470 ש"ח.

מה דעתכם על הסט? והאם זה משתלם?

Subaru DL 1.6 93.

פורסם

האם המגבר חדש??

בקשר לרדיו דיסק הייתי מציע לך לחשוב על חברות נוספות חוץ מפיוניר כמו קנווד/פנסוניק/בלאופונקט וכ"ו.. בדרך כלל החברות הפחות מוכרות בארץ מציעות מכשירים קצת יותר מתקדמים מבחינת אפשרויות בתקציבים האלה..

הצעה, לשדרג לקומפוננט מקדימה במקום סתם רמקול פיוניר.. ואם אין תקציב אז להחליף לרמקול של חברה אחרת..

מה התקציב והדרישות שעומדים למערכת?

אל תשכח שאתה צריך סט חיווט להתקנת מגבר שזה עוד כמאה שקלים.

פורסם
האם המגבר חדש??

בקשר לרדיו דיסק הייתי מציע לך לחשוב על חברות נוספות חוץ מפיוניר כמו קנווד/פנסוניק/בלאופונקט וכ"ו.. בדרך כלל החברות הפחות מוכרות בארץ מציעות מכשירים קצת יותר מתקדמים מבחינת אפשרויות בתקציבים האלה..

הצעה, לשדרג לקומפוננט מקדימה במקום סתם רמקול פיוניר.. ואם אין תקציב אז להחליף לרמקול של חברה אחרת..

מה התקציב והדרישות שעומדים למערכת?

אל תשכח שאתה צריך סט חיווט להתקנת מגבר שזה עוד כמאה שקלים.

כן המגבר חדש.

התקציב המוצע שיש לי בסביבות ה - 2000 ש"ח

אם יש לך מקום להציע לי בדחיפות זה יעזור כי תיכננתי לקנות את זה מחר!

נ.ב

אני מחפש מערכת איכותית שתיתן איכות טובה לא משנה איזה חברה אבל שתיהיה טובה.

ודבר נוסף הרמקולים שאני קונה עם טוויטרים מובנים.

Subaru DL 1.6 93.

פורסם

אתה בהחלט יכול להכניס קומפוננט בתקציב הזה, וקומפוננט הוא כמה רמות מעל העגולים של פיוניר

ואני חייב לשאול אותך, מאיפה השגת מגבר של קראנצ' ב- 470 שקל חדש ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אתה בהחלט יכול להכניס קומפוננט בתקציב הזה, וקומפוננט הוא כמה רמות מעל העגולים של פיוניר

ואני חייב לשאול אותך, מאיפה השגת מגבר של קראנצ' ב- 470 שקל חדש ?

סבבה חבר שלי אמר לי גם אבל השאלה מאיפה אני משיג אותם במחיר סבבה ואיכות טובה?

אני גר בראשון אם יש באזור אני ישמח לדעת

ובנוסף אני קונה תמגבר מחברת רב - בריח שנמצאת ביבנה למכירים אני קונה מהיבואן עצמו.

אני מבין שהמגבר טוב נכון?

Subaru DL 1.6 93.

פורסם

מישהו מכיר חנות או מישהו שמוכר קומפוננט חדש ומערכת ביחד?

משהו איכותי, טוב שיחזיק מעמד.

בסביבות העיר ראשל"צ.

Subaru DL 1.6 93.

פורסם
מישהו מכיר חנות או מישהו שמוכר קומפוננט חדש ומערכת ביחד?

משהו איכותי, טוב שיחזיק מעמד.

בסביבות העיר ראשל"צ.

אתה מעוניין ביד שניה או חדשים ?

חדשים אתה יכול להביא קומפוננט של מורל או של JBL ב- 500-600 שקל, להשאיר עוד איזה 800 שקל לר"ד ובשאר מגבר וחיווט

לגבי חנות ספציפית, אין לי המלצה ספציפית לאיזור הזה, אבל אני בטוח שיוכלו לעזור לך פה אנשים מהאיזור

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...