Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא סוסיתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לסבא שלי מחר ויש לו סוסיתא קוביה 10, ואני רוצה לבדוק אם היא מניעה. ובשאלה קודמת שלי אחד ממועדון סוסיתא אני לא זוכר את שמו כתב לי: להתניע ידני מה זה אומר? מנואלה? אבא שלי אומר שאי אפשר.ומה אתם אומרים שיצטרכו להחליף בשביל שהיא תיסע? היא עמדה ככה 20 שנה משהו כזה על מה להסתכל?. ואיך אפשר להעלות אותה לכביש בתור רכב אספנות האם זה בכלל אפשר? כי היא הורדה מהכביש תודה וסליחה על המגילה :oops:

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

פורסם

בוקי

לפני שאתה מתחיל ורץ לפרק, להרכיב ולהניע... כדי מאוד להכין קצת שעורי בית קודם... בצע חיפוש בפורום, דרך כפתור החפש הממוקם בכותרת של העמוד, בדבר הנושאים המעניינים אותך, דובר לא מעט על התנעת רכב ישן, אחזקה מונעת, סוסיתות ובכלל, אם אתה חסר נסיון מעשי לחלוטין, רצוי שתימצא משהוא שיהיה מוכן להדריך אותך ולעזור לך, בשלבים הראשונים, על מנת שלא תיגרום נזק לך או לרכב.

לשלב הראשוני ובהנחה שהמנוע לא תפוס, תזדקק לשמן מנוע, פלאגים, מצבר, חוטי חשמל, תרסיסי ניקוי מגעים, 40WD תרסיס ניקוי קרבוקטור, קומפקסור למלא אויר בגלגלים....לאחר הסרת הפלגים יש לטפטף מעט שמן מנוע לתוך הבוכנות ולהזיז את הרכב כשהוא בהילוך קדימה אחורה, על מנת לשמן את הבוכנות שלא יגרם להם נזק, ורק אז לבדוק תקינות מערכת חשמל, מצבר מגעים וסטארטר....בקיצור רצוי שמישהו שמבין יהיה איתך...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
היא הורדה מהכביש

לדעתי לפני הכל צריך לבדוק מדוע בוצעה הורדה מהכביש ואם ניתן להחזיר לכביש , אחרת היא לא שווה את משקלה בברזל ( ואין הרבה ... ) :-) בכל מקרה שיהיה בהצלחה !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

כפי שנכתב קודם - אל תרוץ להניע מיד. קח מישהו שמבין ויכול לעזור על מנת שלא תחסל מנוע שיכול היה לעבוד עוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה כוונה- הורדה מהכביש? -אם היא הורדה אוטומטית במשרד הרישוי, רק בגלל שעמדה- זה שטויות, מוצאים "אספנות", וזהו. אם מישהו הלך ומילא טוספס "הורדה"- זה כבר יותר בעייתי, וגם אם יהיה אפשרי להחזירה, מה שבספק רב- יהיה כאב ראש רציני ביותר, ושוב- בעיקרון זה בכלל בלתי-אפשרי.

לגבי תנעה- אם אין לך בכלל ניסיון- עזוב, אל תגע- אם עוד אפשר להציל משהו- ללא ידע וניסיון תהרוס גם את זה. תן למומחה לראות. בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוקי תודה והיא הורדה (ניראה לי, אני לא בטוח) בגלל שסבא שלי לא עשה טסטים וכולי. שנית, יש ליד הבית של סבא שלי מכונאי אז נדבר איתו אולי יהיה לו זמן. תודה ואני אתן דיווח.

פורסם

מאיפה אתה בארץ ??

ואיפה הרכב נמצא , אולי אוכל להגיע , היתה לי סוסיתא קוביה שגם

לא הניעה 11 שנים , ולאחר טיפול , עבדה כמו שצריך .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תודה רבה, ובקשר למכונאי, הוא אמר שאם אני מצליח לשכנע את סבא שלי שירשום אותה עלי בגיל -16 , הוא משפץ עליו, חלקים עלי. אז ככה אם אני אצטרך חלקים אני אדבר איתכם. תודה רבה לכם על העזרה, נדבר בעוד איזה שנה משהו עד לחופש הבא. תודה רבה לכולם....

• תוכן חדש...