Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש קומפוננט 4" להתקין ברכב כרמקול קדמי.

(המקוריים מקרטון כבר לא עושים את עבודתם).

הרמקול הולך להיות מוגבר מהד-יוניט בלבד ולא יחובר למגבר.

מחפש רמקול טוב ואיכותי ככל האפשר.

כעיקרון אין תקרת תקציב אבל מניסיוני הסדרות הגבוהות של כל החברות לא "נפתחות" יפה בלי מגבר אז זה משאיר אותי עם דגמי כניסה והם לא יקרים מדיי.

לא להציע לי בבקשה את המורל, הוא לא עובד יפה בלי מגבר.

תודה.

פורסם

אתה חייב 4 אינץ'? כי בעיניי לפחות זה ממש לא מומלץ.. בדר"כ רמקולים 4 אינץ' דיי תקועים באמצע כזה. הם לא מנגנים את הגבוהים ממש בצורה טובה וגם בטח שלא מנגנים מיד בצורה טובה בגלל הגודל שלהם. זאת דעתי לפחות, בתור אחד שגם יש לו מקום ל4 אינץ' בדשבורד..

אם יש מצב לבניות וזה אז עדיף להשקיע עוד טיפה ולהנות הרבה יותר..

דעתי האישית כמובן.

רותם

פורסם

1. תודה, בזאפ אני גם יודע לחפש. מחפש המלצות אחרות.

2. כן, חובה רק 4" - אין מצב לשום בנייה (לא חושב שאפשר וגם אם כן אני לא רוצה).

חובה רק קומפוננט.

פורסם

כל קומפוננט שהוא עד 50-60 אר אמ אס יעשה את העבודה תתן לו רק בי אמפינג(הגברה כפולה) מההד יוניט

(תחבר שני יציאות לכל קרוס ) והוא יפעל מעולה עשו את זה כבר מישהו בפורום ואני התקנתי את זה לחבר (לייטנינג אודיו 4 אינץ ) ויצא מעולה שומעים כמו מגבר.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
תתן לו רק בי אמפינג(הגברה כפולה) מההד יוניט

(תחבר שני יציאות לכל קרוס ) (לייטנינג אודיו 4 אינץ ) ויצא מעולה שומעים כמו מגבר.

אתה יכול להסביר לי איך עושים את זה אני לא מבין את כל הביטויים שרשמת
פורסם
כל קומפוננט שהוא עד 50-60 אר אמ אס יעשה את העבודה תתן לו רק בי אמפינג(הגברה כפולה) מההד יוניט

(תחבר שני יציאות לכל קרוס ) והוא יפעל מעולה עשו את זה כבר מישהו בפורום ואני התקנתי את זה לחבר (לייטנינג אודיו 4 אינץ ) ויצא מעולה שומעים כמו מגבר.

אתה מוכן להסביר לי מאיפה הבאת את זה?

פורסם

או קיי זה ידוע.

הבחור התכוון לעשות לחבר גישור של הגברת מכשיר (דבר שלא מומלץ לעשות ממילא), לקרוס.

כאשר עושים בי אמפ, אין קרוס פאסיבי.

אני ממש לא יודע מה הוא ניסה לעשות.

פורסם
אתה מוכן להסביר לי מאיפה הבאת את זה?

כן אני אסביר.

היה אחד בפורום לא מזמן שעה את זה קראתי את התרד שלו וזה היה נשמע לי נחמד ומעניין .

חבר שלי רצה לקנות מערכת בלי מגבר ובלי יותר מידי דברים אמרתי לו שאפשר לנסות את זה זה עובד כמו מגבר חיברי שני יציאות של רמקולים שני פלוסים שני מינוסים לקרוס של הקומפוננט וזה היה נשמע מעולה.

פורסם
אם אני ייתן לו הגברה כפולה אז אני בעצם מבטל את האחוריים לא?

אם אתה מתכוון להגביר את האחוריים מהרדיו דיסק אז כן. אם יש לך מגבר אז זה לא משנה

פורסם

לשייקה:

למה לא ממולץ לחבר 2 ערוצים לרמקול ? אם אין סכנה שהוואט יהיה גדול מידי לשרוף אותו?

זה חיבור ידוע גם ברמקולים של בית .

אני מכיר את זה עוד מהמערכת אצלי שיש במגבר חיבור לשתי רמקולים קדמיים ויש לי זוג מפלצתי של אינפינטי שיש לו שני כניסות ואני מחבר אותו על שני ערוצים ושומעים אחלה תאמין לי והם אצלי כבר כמה שנים ובלי עין הרע לא קרה להם כלום.

אם אתה לא מכוון את הפדר אחרוה ואתה נותן להם בדיוק את אותו כיוון לא אמור להגרם שום נזק כי הם יוציאו את אותו הספק פשוט הקרוס של הקומפוננט יספוג יותר עוצמה ובד''כ הקומפוננט הממוצע ב4 אינץ צורך 50 וואט והמערכת הממוצעת מוציאה 25 וואט לערוץ בערך. ככה שהוא מקבל בדיוק מה שהוא צריך.

• תוכן חדש...