Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב 205 .

הוחלף אטם דיסטריביוטור, אך הנזילה נמשכת.

אם אני יוסיף חומר אטימה שמשתמשים לשימוש ביתי שנקרה טפלון(כמו איזולירבנד לבן רק בלי דבק).

האם זה בסדר או ששמן וטפלון לא הולכים ביחד.(כי הנ"ל בדר"כ עובד אם נוזלים על בסיס מים).

השבר בבסיס האוזן תוקן ואינו חלק מהבעיה. החלק אינו יושב עקום והינו יציב. הרכב עובד למשעי.

CIMG1628.JPG

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

בסבירות גבוהה שהשטח אינו ישר למרות התיקון, במקרה של שטח ישר וגומיה חדשה אין כל צורך בסילקון,

או בכל חומר אחר.

יש לחפש את הסיבות המקוריות לנזילה, במחשבה נוספת, הייתי פוסל את האפשרות שהנזילה היתה בגלל הגומיה, גם לפני פירוק המפלג.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הרכב 205 .

הוחלף אטם דיסטריביוטור, אך הנזילה נמשכת.

אם אני יוסיף חומר אטימה שמשתמשים לשימוש ביתי שנקרה טפלון(כמו איזולירבנד לבן רק בלי דבק).

האם זה בסדר או ששמן וטפלון לא הולכים ביחד.(כי הנ"ל בדר"כ עובד אם נוזלים על בסיס מים).

השבר בבסיס האוזן תוקן ואינו חלק מהבעיה. החלק אינו יושב עקום והינו יציב. הרכב עובד למשעי.

שלום.

ומי החליט שהנזילה היא רק מהגומיה?

אולי גם המחזיר שמן הפנמי בציר המפלג נוזל?

כמו כן סיכוי סביר שדפקתה את הגומיה בהרכבה ולמה? אם הצלחתה לשבור את המפלג בהרכבה זה מצביע על כך שאתה לא מיומן ויתכן שגם זיינתה את הגומיה.

בנוסף לכול מה שנאמר יתכן והנזילת שמן ביכלל לא מישם.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הנזילה לא מהציר אלא מהגומיה.

בפרוק פשוט אי אפשר לפספס.

הכן יכול להיות שזיינתי את הגומיה בהרכבה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

גם לי יש נזילה מהאזור הזה, האמת היא שאני לא רואה סיבה להסתבך עם ההחלפה הזאת.

אני צודק, או שזו הזנחה שתגרום לנזקים?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

גם לי יש נזילה קטנה על הגיר.

כשגיליתי שזה לא מהגיר התעלמתי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...