Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שעוקב אחר הדיווחים מידי פעם, בטח נתקל בהבדלים מהותיים בתכני ובאופי המסר [לא פעם האנטישמי] שנודף מהמסך. CNN פעם מעוז הנצחת הדמוקרטיה והפטריוטיזם , נכנע למערכת ההסברה הלבנונית , ודואג כי זמן המסך ומירב תשומת הלב תופנה בעיקר לאזרחי לבנון. לידו ניצבים שלושה ערוצים נוספים, שהאחד SKYNEWS עדיין לא החליט באיזה צד הוא בכלל, וה BBC שאחד מבעליו הוא בכלל שייח סעודי - אנטי ישראלי בכל מסר ובכל כתבה.

מי נשאר לצדנו - FOXNEWS. שם, אפשר למצוא קבוצת כתבים ופרשנים שחלקם עטורי ניסיון, והאחר גם עטור אותות הצטיינות מקרבות כאלו ואחרים, המבינים היטב מי עומד מול צה"ל בחזית ומי הוא הנפגע האמיתי בעורף. מדהים אותי [וגם נחמד לשמוע] אנשי צבא, כתבים בכירים, תוקפים כל פקקט קטן העולה לשידור ומנסה להתנגח בפעולות צה"ל בלבנון. בין אם אלו אנשי פוליטיקה, או אנשים מכל מיני תנועות שונות, שם אין טעויות וגם אין גוון אמורפי. הכול ברור- מבחינתם חיזבאללה הוא ארגון טרור לכל דבר. גם הניתוח הפנימי באשר לפעילויות השונות , הגיוסים הכלכלים שהחזיבאללה מנהל בתוך תוכי ארה"ב , ונמצא תחת מעקב ה CIA הרבה שנים, תופס מידי פעם דקות לא מבוטלות על המסך.

תענוג לראות ערוץ , שמבין היטב את חומרת המצב , מנתח אותו בדקויות שהיו מביישות את ה NSA ומצליח להעביר את המסר הנכון לצופים בבית. טוב גם, שעל פי מדגמים שונים FOXNEWS הינה רשת החדשות המובילה בארה"ב, כי אם כולם היו קשובים אך ורק ל CNN , המצב והלחץ היה גדול עוד יותר.

אז מכל השנאה שיש, לפעמים די נחמד לשמוע תמיכה מסיבית מחברים [בעלי אינטרס או לא]..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

אחרי שצפיתי כשעתיים שלמות בפוקס ניוז בזמן הפלישה למארון א ראס - היה לי פשוט חיוך על הפנים!

ההתלהבות שבה הכתב מספר על הטנקים הישראליים ש"נכנסים" (לפי דבריו אגב) בחיזבאללה, והמקצועיות שבה הוא מספר על המרכב ועל המטוסים והמסוקים פשוט הדהימה אותי!

הוא היה יותר בעדינו מהערוצים הישראליים...

FOX NEWS לשלטון!! :p

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שם, אפשר למצוא קבוצת כתבים ופרשנים שחלקם עטורי ניסיון, והאחר גם עטור אותות הצטיינות מקרבות כאלו ואחרים, המבינים היטב מי עומד מול צה"ל בחזית ומי הוא הנפגע האמיתי בעורף.

אל תטעה לרגע - הנפגע האמיתי בעורף הוא לא אנחנו, אלא לבנון. אנחנו סופגים אבידות קלות ביותר ונזקים כלכליים מינימליים ביחס למלחמה. הכלכלה החזקה שלנו תעמוד בזה בקלות, וכמות האזרחים הנספים היא, עם כל הצער, נמוכה מכמות האזרחים שנהרגים בתאונות דרכים.

הם, לעומת זאת, מאבדים את בתיהם בהמוניהם ונהרגים פי 20 ויותר מאיתנו. להזכירך, הכלכלה אצלם רק התחילה להשתפר בשנים האחרונות. הם יזדקקו להרבה יותר עזרה מאיתנו בשביל לצאת מהמשבר הזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במובן המעשי והריאלי לשם העניין - מבחינה מספרית גרידא אתה צודק. העורף בלבנון חוטף מכות מהותיות יותר. כוונתי הייתה מבחינה רעיונית.ואנו החזית הדמוקרטית במזרח התיכון .. וזו הדרך אליה כולם שואפים להגיע בלבנון. אך כיוון שחלק לא מבוטל באוכלוסיה תומך בחיזבאללה , וקשה לראות אותו מפורק מבחינה אידאולוגית, הנטייה של FOX היא לראות את העורף שלנו כנפגע העיקרי.אנחנו מיעוט, מוקפים באויביים, לכן כל אבידה אצלנו שווה לחירוף מוכפל ומשולש בעיקר בהרגשה, ורק אח"כ במספרים.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

בהרגשה, אנחנו המסכנים הנצחיים. אלפיים שנות גלות, שנואים בכל העולם לאורך ההיסטוריה, נרצחים בהמונינו בשואה, תקועים במדינה פצפונת מוקפת באויבים - שלא נרגיש האנדרדוג? שלא נרגיש דחויים ושנואים?

בפועל, אנחנו מדינה דמוקרטית משגשגת (הכל יחסי...), עם כלכלה חזקה, צבא מצוין, הרבה ידידים מבחוץ (ארה"ב).

יותר מזה - אנחנו במשך שנים יוצרים במו ידינו דורות חדשים של שונאים, לא רק מעצם קיומנו כאן אלא גם מהעובדה שאנחנו מדכאים מיליוני פלסטינים מדי יום, בני אדם שנמצאים במצב הרבה יותר קשה מאיתנו. אנחנו גם חזקים יותר מכל המדינות השכנות לנו, שכלכלתן ומצבן המדיני רע לאין שיעור משלנו.

אז כן, בראייה פטריוטית או אפילו אגואיסטית - אנחנו מסכנים. מה בכלל עשינו? אנחנו רק רוצים לחיות בשלום. תפסיקו להציק לנו. אבל בראייה ריאליסטית, מוסרית, הומנית - זה באמת כל מה שעושים לנו. מציקים לנו. הקטיושות האלו הרי לא יהרסו אותנו, הן בסה"כ גירוד מעל פני השטח. למרוח קצת משחה וזה עובר.

לא שאני לא מצדיק את הפעולות של צה"ל או את הרגשות הלאומיים - גם אני רוצה שננצח ולא יהרגו לנו יותר אנשים. אני פשוט מנסה לשים דברים בפרופורציה, וגם קצת לתהות - האם אנחנו באמת מתנהגים כמו שצריך? גם במישור המדיני וגם במישור הצבאי. האם בראייה רחבה יותר - מצבנו באמת כה נורא ואיום כפי שהיינו רוצים שייראה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא שאני מגן על הכתבים שמציגים אותנו באור רע, אבל:

קודם כל, בסכסוך הערבי ישראלי, הם תמיד "חלשים" ואנחנו תמיד "חזקים". כי לנו יש מטוסים ולהם לא. לא משנה שלהם כבר יש נשק מתקדם - אנחנו אלה עם הטנקים. אם אתה לא חי כאן, ככה זה נראה. עשיתי עבודה בתקשורת על הנושא הזה. אין מה לעשות בעולם אנחנו נראים רע.

שנית-יש כתבים רבים בלבנון שחיזבאללה מאלץ אותם לכתוב דברים מסוימים ולצלם דברים מסוימים (קיבלת את המייל המוזר בו רואים שכמעט בכל הפגיעות בבירות ובצור וכו הגיע בדיוק באופן מסתורי אותו חובש שהיה מכוסה בדם ואחז ילד מת בידיים? - עד שהסתבר שזה שחקן -מעין "מקונן מקצועי" מטעם חיזבאללה)- אלה אנשים שהמשפחות שלהם חיות בלבנון והדרכונים שלהם מוחזקים בידי אנשי חיזבאללה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
שנית-יש כתבים רבים בלבנון שחיזבאללה מאלץ אותם לכתוב דברים מסוימים ולצלם דברים מסוימים (קיבלת את המייל המוזר בו רואים שכמעט בכל הפגיעות בבירות ובצור וכו הגיע בדיוק באופן מסתורי אותו חובש שהיה מכוסה בדם ואחז ילד מת בידיים? - עד שהסתבר שזה שחקן -מעין "מקונן מקצועי" מטעם חיזבאללה)- אלה אנשים שהמשפחות שלהם חיות בלבנון והדרכונים שלהם מוחזקים בידי אנשי חיזבאללה.

פורסם

עוד היה כתוב היום במעריב כי כתבים מחו"ל כותבים בעד חיזבאללה ומראים רק מה שחיזבאללה רוצה כי חיזבאללה מחזיק בדרכוניהם ומאיים עליהם.

רוני, אני לא רוצה להיכנס איתך לויכוח פוליטי אבל הינה: הייתה התנתקות. אני בהתחלה תמכתי בה. זה עזר במשהו? היה שלום? הקסאמים הפסיקו?

איך בדיוק אנחנו מדכאים אותם?

בזה שהכסף לרשות הפלסטינאית והכסף מגיע לארגוני הטרור ולקרובים לצלחת?.

העולם לא מבין וגם הם עד כמה אנחנו מוסריים! על צוענים בבולגריה שמעתם? אתם יודעים מה הם עוברים שם?

שוטר רואה צועני ברחוב, על כלום הוא עוצר אותו ומעכב אותו.

צוענים בנו בית בלתי חוקי (מה שהבדואים עושים כאן חפשי בנגב- לוקחים מלא שטחים ולא עושים להם כלום רק על סככה מרשת שאבא שלי עשה נתנו לנו קנס של 8000 שקל) מה עשתה המשטרה? טוב אסור להרוס את הבית (יש חוק כזה דומה גם בישראל) אז פשוט מאוד ביטנו את הדלתות והחלונות של הבית.

ואנחנו לא אנושיים?

מה שעשתה רוסיה בצ'צ'ניה זה מוסרי ואנושי? מה שהולך באפריקה זה מוסרי שהמון אנשים מתים ברעב? וזה שהראו לא מיזמן בטלויזיה שחברת גודייר מנצלת ילדים לעבודות ונותנת לפועלים בתים עלובים בתנאים מחפירים ללא חשמל ומים בעוד שהמנהלים גרים ממש ליד הפועלים ומקבלים בתים מפוארים, זה אנושי?

סלחו לי על הפאסימיות אבל איתם לא היה ולא יהיה שלום.

ועוד משהו, מי שחושב שארגוני הטרור הם ארכוני חופש, בבקשה, זו מדינה דמוקרטית וזכותם לחשוב כך, אז שיעבור לצפון או לדרום ויקבל את הקטיושות והקסאמים באהבה ובהבנה, הלא כן?

רוני,

אני מכיר אנשים ששירתו בקרבי, בני דודים וחברים. שמעתי מהם על דבר כזה שאם נכנסים לבית לעשות חיפושים ולא מוצאים כלום, אז החיילים מסדרים את הבית ומנקים אותו לאחר מכן עם אקונומיקה.

איזה צבא היה עושה דבר כזה?

כל מה שמראים בתקשורת זה מעוות מהרבה סיבות. יודעים להראות (גם הכתבים הישראלים) רק את הרע ולא את הטוב.

עריכה: רוני, שחכתי גם להזכיר את המהומות שהיו באחרונה באירופה. היה כתוב על זה במעריב: הממשלות שם במיוחד בצרפת (!!!) הטילו צנזורה על התקשורת! למה? כדי לא לתת לגיטימציה למתפרעים, שלא ייראו שביום ששרפו 500 מכוניות אז למחרת המטרה תהיה לשרוף 600.

מישהו ראה מה עשו למתפרעים? אם היו איתם אנושיים? כלום. העולם שותק. אירופה דרך אגב ע"פ הנתונים שהיו במעריב, במצב גרוע מאוד. שליש מהצעירים באירופה הם מהגרים ממדינות ערב.

איתמר

פורסם

"חולה הגה" אני מודה לך על הקישור הזה,זה רק מוכיח את מה שרציתי להגיד.

לנו יש את הצבא הכי מוסרי בעולם,אני חוזר הכי מוסרי בעולם!

החיזבאללה והפלסטינים,עושים שימוש בילדים ונשים כמגן אנושי,הם מעדיפים חללים שמצטלמים טוב במדיה מאשר שום חללים.

אנחנו לא יצרנו דורות של שונאים,הם יצרו שינאה דרך לימוד ילדיהם שאנחנו קופים וחזירים,כיום הם מייצרים שנאה נגנדנו באמצעות מדיה שיקרית.

אני שמח שיש אנשים שפויים בצד הערבי שמודעים לשטויות הללו,כמו כמה מכרים ערבים שלי שמייחלים לחיסולו של נסראללה,או המתקשרת הלבנונית שעלתה לשידור בחדשות ערוץ שתיים ואיחלה בהצלחה לצבא החזק של ישראל במלחמתו נגד החיזבאללה וסילוקו מלבנון,היא הודתה שרק בכוח נעיף אותם כי הם חסרי הגיון .

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין בנוגע לחוסר המוסריות שלהם. זה ברור. זה גם ברור שבמקרים רבים אנחנו מראים אנושיות רבה, אבל במקרים רבים אחרים אנחנו גם מבצעים טעויות חמורות או מתנהגים באופן נבזי. לכל מטבע יש שני צדדים, ועל כל מעשה הומני ומוסרי שלנו, אפשר למצוא מעשה זוועה.

והתקשורת אשמה בהרבה מובנים, ומעוותת דברים רבים. קשה מאוד למצוא את האמת מבין כל חצאי האמיתות והשקרים. אני לא טוען שהם בסדר ואנחנו לא, אבל גם לא ההפך. אני טוען ששני הצדדים כאן צריכים לשאת באחריות על מעשיהם.

לצערי, גם אני פסימי מאוד בנוגע לשלום, או לרגיעה בכלל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני ,לא יכול להיות שלום עד שנכרות את זרועות התמנון של איראן מארצות אלו.

כרגע איראן שולטת על כמה עמי האיזור,לבנון,הפלסטינים וסוריה,לא יהיה שלום איתם עד שיהיה להם ממשלות עצמאיות,החמאס הוא שלוחה של איראן שיהיה ברור.

נכון שהיו פעולות שנהרגו אזרחים חפים מפשע,זה אך ורק בגלל שהערבים עירבו אזרחים בשטחי העימות בכל מחיר.

מישהו פה ראה את התדרוך אתמול? האם ראיתם כיצר משאיות שיגור בורחות אל תוך בנייני מגורים? ראיתם איך חמושים פלסטינים יורים בין קהל ילדים?

האם שמעתם על חכמי דת סעודים שהוציאו גזר דין מוות לנסראללה על פשעיו נגד האומה האיסלאמית?

צה"ל תמיד משתדל בכל מחיר לא לפגוע באזרחים,נקודה!

פורסם
רוני, אני לא רוצה להיכנס איתך לויכוח פוליטי אבל הינה: הייתה התנתקות. אני בהתחלה תמכתי בה. זה עזר במשהו? היה שלום? הקסאמים הפסיקו?
לא, וגם אני תמכתי (ותומך) בהתנתקות.

אני לא מאמין שהיה פה מישהו שהאמין שההתנתקות תביא להפסקת אש - זה היה ברור שהתקיפות מצד השכנים תמשכנה. ההבדל הוא שכעת, בניגוד לעבר, כשאתה כבר לא יושב להם בצורה מתנשאת ודוקרת בלב השטח שלהם, יש לך את כל הזכויות שבעולם להכנס באמ-אמא שלהם ולשים סוף להתקפות האלה.

הם פשוט איבדו את הקייס שלהם.

בנוגע לשלום: בניגוד לכולכם, אני לא פסימי. עובדה שיכול להיות גם אחרת. ראו את ימי טרום אנתיפאדת אלאקצא: ישראלים בהמוניהם היו גודשים בשבתות את שווקי מסחה ובידיה, אני אישית הייתי נוסע כל שבת לטולכרם, היתה פה אוירה אחרת, האיזור כולו הרגיש אחרת.

תגידו לי שאני גזען (ואני לא), תגידו לי שיש לי דיעות קדומות, אבל עובדות הן עובדות: ערבים הם עם טיפש, והם טורחים להזכיר לנו את זה שוב ושוב לאורך השנים.

אם זה בימי הקמת המדינה, כשבן-גוריון הציע להם להתחלק בשטח, והם החליטו שזה בכלל לא בכבוד שלהם ובמקום העדיפו להלחם בנו. מה יצא? ניצחנו והקמנו מדינה.

אם זה באנתיפאדת אלאקצא, בה הם היו מוכנים לשבור את השקט והאוירה הטובה שהיתה כאן רק בגלל הביקור של אריק שרון בהר הבית - טמטום לשמו! הרי הם היו מיליונרים! הקזינו ביריחו הכניס להם הון עתק!

ואם זה עכשיו, בהתקפה של חזבאללה על הצפון וחטיפת שני החיילים. לבנון הרי היתה בתקופת שגשוג ופריחה. מה יצא להם מזה? חזרה 100 אחורה.

עם טיפש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כרגע איראן שולטת על כמה עמי האיזור,לבנון,הפלסטינים וסוריה,לא יהיה שלום איתם עד שיהיה להם ממשלות עצמאיות,החמאס הוא שלוחה של איראן שיהיה ברור.
לא מדויק.

החמאס הוא בעצם סניף של האחים המוסלמים בפלסטין. האחים המוסלמים זאת אותה תנועה סונית קיצונית שעושה בעיות (בין היתר) גם לחוסני מובארכ, כך שלא רק אנחנו סובלים מהם.

חזבאללה זה ארגון שיעי שמקורותיו בלבנון והוא בעצם שלוחה של איראן.

חזבאללה, בניגוד לאמנת החמאס, יתקוף אותנו בכל מקום שנהיה בו. החמאס יתקוף רק בפלסטין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הם, לעומת זאת, מאבדים את בתיהם בהמוניהם ונהרגים פי 20 ויותר מאיתנו. להזכירך, הכלכלה אצלם רק התחילה להשתפר בשנים האחרונות. הם יזדקקו להרבה יותר עזרה מאיתנו בשביל לצאת מהמשבר הזה.

רוני

זה המחיר שישלמו כל אזרחי לבנון, התמימים בעיקר, כשהם מעורבבים עם צבא של טרוריסטים. אמרו את זה כבר בטלויזיה (ואני מסכים עם כל מילה); כשצבא מול צבא נלחם - זה **יחסית** קל וברור ויש גם פחות אזרחים תמימים שנפגעים - אבל כאשר צבא נלחם בטרוריסטים שמתחבאים בסביבה של אזרחים תמימים (בין אם אנוסים ע"י החיזבאללה ובין אם מרצונם החופשי מחזיקים טילים או חומרי לחימה במחסן בחוץ) זה בדיוק המחיר שהם ישלמו (והם משלמים כמו גדולים), למרות הקושי והדילמה המוסרית (שלנו) של פגיעה באזרחים תמימים. בשורה התחתונה - כאשר אירגון טרור (חיזבאללה) מפציץ אזרחים תמימים (אזרחי ישראל) - אין מה לצפות שלא יהיו נפגעים.

בכל מקרה כל הדיונים המשכילים והמושכלים הם שווי ערך לכוסות רוח למת. החיזבאללה וכמעט (אם לא כל) העולם הערבי ניזונים משטיפות מוח עוד מגיל אפס. הם שונאים אותנו שנאת מוות ושום הסכם הפסקת אש או הסכם שלום ישנה את זה.

ראיתם איך הגיבו ההורים לילדים שנהרגו בנצרת ? נסראללה מפציץ להם ת'נשמה והם כמובן מאשימים את הציונים במוות הילדים שלהם, כאילו שאנחנו שלחנו טילים מתל-אביב לנצרת בשביל להרוג להם ילדים.

הפאנטיות הבלתי נסבלת הזו של העולם הערבי, בכל הקשור לשנאת הציונים\יהודים, היא עדות ברורה כשמש לכך ששלום אמיתי לעולם לא יהיה בין העם היהודי לערבי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...