Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ב-15K

ozwrx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו S55

מנוע 1100

הילוכים

יד ראשונה פרטית!

70,000 ק"מ בלבד

3 דלתות

צבע לבן, טמבונים שחורים

שמורה ללא תאונות

15,000 ש"ח

או שמה...

פולו מודל 98

מנוע 1000

הילוכים

יד שניה מהשכרה

177,000 ק"מ

לבנה ללא שריטה אחת!!

5 דלתות

15,000 ש"ח

הדרישות שלי הן: שתהיה הכי אמינה שאפשר זולה להחזקה, וצריכת דלק נמוכה

לא חשוב לי המזגן

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת על פונטו, אבל בגרסה המאובזרת SX/HSD וקצת יותר חזקה - 60/75 כ"ס.

ה-S55 היא הגרסה הכי פשוטה וחלשה של הפונטו, ועדיף להשקיע קצת יותר ולקבל הרבה יותר...

פורסם

אבל איפה אני ימצא דגם יותר טוב עם 70 אלף קילומטר ויד ראשונה פרטית

זה אני שזה מציאה

ואני לא מחפש רכב עם יותר כוח, בשביל הנסיעות שלי אני חושב שזה מספיק

אני צריך את הרכב הזה רק ללימודים ולעבודה זה הכל, סה"כ 20 דקות נסיעה מהבית לעבודה

ו 20 דקות נסיעה מהבית ללימודים

פורסם

לבנה ללא שריטה אחת!!

שזה אומר פחחות כוללת שכדאי לשים לב לזה!

אישית אני הייתי הולך על הפונטו, המצב שלה יותר מזהיר מהפולו...

Polo 2012

פורסם

לפי הנתונים היבשים הפונטו בפירוש עדיפה , והיא קנייה מצויינת גם בזכות עצמה וגם מול הנתונים של הפולו .

רק שאני מאוד סקפטי לגבי הנתונים של הפונטו , ותיכף יתחילו לקפוץ אלי אנשים אבל :

1) לא בטוח , שפונטו 55, 3 דלתות נמכרה ללקוחות פרטיים , תבדוק את זה.

2) אין מה לעשות ואני לא מאמין , שאנשים קונים רכב חדש, ונוסעים איתו 7000 ק"מ בשנה. כמובן , שתיכף יגידו שיש מציאות וכו' וכו' , אבל לדעתי, הק"מ הזה לא אמיתי. היה לנו בבית רכב שבקושי נסע , עמד חודשים מתחת לבית , לא השתמשו בו לנסיעות לעבודה , ועדיין הגיע בממוצע למעל 10000 בשנה.

אם יש ספר טיפולים והנתונים מוכחים , אז שיהיה בהצלחה .

פורסם

תנסה לאמת את הנתונים של הפונטו . במידה ויש מעקב של טיפולים שמוכיח שהיא באמת עברה את הקילומטרז' הזה וזאת היד הנכונה תיקח בלי להרהר. פולו מנוע 1000 חלשה מידי כי האוטו כבד והמנוע עצל . לעומט הפונטו שעדיין המנוע לא פחות עצל אבל הוא גם הרבה יותר קל.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...