Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין לליבך,זה היה הרכב שאני קיבלתי מאבי כשהוצאתי רשיון...

הארגז מאחורה אטום או עם חלונות?

אם זה מהדגמים היותר חדשים אמורות להיות לך מראות צד מוגדלות ולא של אונו,אתה מצליח לכוון אותם?אני שואל כיוון שלי היה קשה לכוון אותם בשל נטייתם "לצנוח" הצידה מכובד משקלם..

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
מבין לליבך,זה היה הרכב שאני קיבלתי מאבי כשהוצאתי רשיון...

הארגז מאחורה אטום או עם חלונות?

אם זה מהדגמים היותר חדשים אמורות להיות לך מראות צד מוגדלות ולא של אונו,אתה מצליח לכוון אותם?אני שואל כיוון שלי היה קשה לכוון אותם בשל נטייתם "לצנוח" הצידה מכובד משקלם..

הוא לא אטום, יש חלונות קטנים כאלה כמעט בגובה של הגג בצדדים.

תודה רבה לכולכם על העצות ובפרט לגילי, באמת שעזרתם לי ואני אשתדל לקרוא אותם עוד כמה פעמים כדי להפנים וליישם על הכביש.

לגבי המראות צד... אני מצליח לכוון אותם בלי בעיה והן לא צונחות לי.. ויש לי את המראה הפנורמית הקטנה מודבקת שם..

אני יוצא בינתיים לחניה לראות אם אני יכול להוריד את הטפט המעצבן הזה..

שוב פעם תודה

פורסם

דבר אחד הציק לי. שאמרת שיש לך חודש רשיון ויש לך מלווה וזה לא משנה כי גם ככה אתה מתגייס.

אז זהו.. שזה מאוד משנה.

אמנם התקופה הזו מבאסת את הצורה, תנצל אותה!

בסופו של דבר שתשתחרר איזו שבת מהטירונות אחרי שלא נהגת שלושה שבועות יהיה לך בטחון נמוך וזה רק יסכן אותך.

פורסם

גילי,

חלק גדול מהדברים שכתבת אני עושה בלי לשים לב, וגם כדי למצוא עניין נוסף בנהיגה יום-יומית (לדוגמא: העניין של לזכור אלו רכבים נמצאים מאחורי).

הפשטת את הדברים בצורה מאוד יפה. קבל ח"ח רציני.

לפותח השרשור - עיין כאן.

פורסם
תודה גילי, את כל הסעיפים אני מיישם למעט האחרון. אשמח אם תסביר מדוע זה כך
אין לי מושג... זה אתה שלא מיישם את זה, לא אני... אז אתה צריך להסביר למה... לא?

;)

ברצינות... ככה בורא עולם תיכנן ויצר אותנו...

יכול להיות שזה משהו שקשור לתכונה של טורפים להינעל על מטרה מסויימת, לא יודע...

אני רק יודע שזה אינסטינקט גרוע, הרגל מחורבן ומסוכן...

הגוף הולך לאן שהמבט מופנה... בגגלל זה כאשר מביטים בסיבוב מביטים אל תוך הסיבוב, רחוק... ככה כל הנהגים והרוכבים הטובים עושים. חוץ מרוסי. וזו ההוכחה שהוא לא מכאן...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
7) אתה נוהג ברכב קשה לשליטה יותר מפרייבט קומפקטי וחדיש, דע את חסרונותיו. זה יהפוך אותך לנהג הרבה יותר טוב בעתיד!!! אני תמיד אומר שלנהג חדש צריך לתת איזו פורד קורטינה ישנה. ברכבים האילו לומדים באמת לינהוג...

אתה כל כך צודק ..

הרכב האמיתי שלימד אותי לנהוג זה לא איזה רכב חזק שנהגתי בו..

זאת ה205 הראשונה שלי !

האוטו הזה היה גמור

בלי תאורת שעונים

בלי סקאלת מהירות פועלת

בולמי זעזויים במצב צבירה גז

צמיגים מתים (ככה שכל פניה :twisted: ..)

פרונט בעל חיים משלו

בלי הגה כח

גיר חורק

ועוד המון דברים מתים ( הייתי תיכוניסט בכיתה יא אז לא היה לי כסף לתקן, לא שעכשיו יש :roll: )

אבל האוטו הזה רק בגלל שקשה היה לנהוג בו באמת למדתי לנהוג

• תוכן חדש...