Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח,

מערכת הפליטה שלי מתחילה לתת את אותותיה :roll:

אני כרגע על מערכת פליטה מקורית (ממיר + דוד אמצעי שבאו עם הרכב ועברו 113K ק"מ. דוד אחורי מקורי מ-106 ראלי אחרת שעבר בסה"כ 50K ק"מ).

אני שוקל:

- להתקין ממיר תחליפי במקום הנוכחי (כי שלי בטח סתום).

- הסרת דוד אמצעי (הוא במצב רע).

- החלפת צנרת, לדוג' לצנרת נירוסטה של Supersprint (גם היא במצב לא מדהים).

- החלפת דוד אחורי (בספק, מצבו בסדר ואני מעוניין לשמור על הרכב שקט יחסית).

הדרישות שלי הן: רכב שקט יחסית (לפחות בנסיעה רגועה), ומעבר טסטים בלי יותר מדי בעיות.

אני גם לא מעוניין להוציא כמות היסטרית של כסף על זה.

מה אתם מציעים לעשות?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אם אתה רוצה להפיק את המירב ובאותו זמן לשמור על שקט ובאותו זמן לעבור גם טסט = בלתי אפשרי.

צריך להתפשר איפשהו.

בכל אופן, אני ממליץ על צנרת מנירוסטה רחבה באינץ מהמקורי בקוטר, בנוסף תשים דוד אמצע יותר ארוך - כך תקבל השקטה טובה יותר לא על חשבון ביצועים, כי סה"כ הדוד האמצעי הוא מעבר בלי כלום(אם תסתכל מצד אחד תוכל לראות את השני בלי כלום באמצע).

לגבי דוד אחורי, יש חברות שיכולות לייצר לך דוד פתוח שהוא לא מנירוסטה, אך פתוח מבפנים ,נראה כמו הרגיל בדיוק אך פתוח,ככה אף אחד לא יידע שיש לך דוד פתוח ולא תהיה בעיה בטסט, (עלות דוד שכזה היא בדיוק כפול מהמקורי שהוא לא פתוח).

לגבי הממיר - תרוקן אותו.

פורסם

עברת טסט עם המערכת הנוכחית ? (זיהום אויר, חורים\דליפות וכד')

אם כן (ואתה לא רוצה להיכנס להשקעה של הרבה כסף) - מה אתה מחפש לעצמך צרות ונכנס לכל מיני ספקולציות שאין לך מושג לגביהם ? ("הוא במצב רע" \ "כי שלי בטח סתום").

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

GL, לרוקן ממיר? איך בדיוק אני אעבור טסט? :wink:

האם עדיין עושים בעיות בטסט על דוד אחורי שנראה "פתוח" או על היעדר דוד אמצעי?

איציק - עברתי טסט (בלחץ) עם המערכת הנוכחית.

העירו לי בטסט על חור בדוד האמצעי. הסתכלתי על מצב המערכת לאחרונה וגם התייעצתי עם מספר אנשים. הדוד האמצעי באמת גמור, והממיר באופן טבעי סתום (אחרי 113K ק"מ).

כבר ריתכתי חורים במערכת, ויש עוד אחד שהופיע לאחרונה ועושה הרבה רעש. לא מתאים בכלל.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
GL, לרוקן ממיר? איך בדיוק אני אעבור טסט? :wink:

האם עדיין עושים בעיות בטסט על דוד אחורי שנראה "פתוח" או על היעדר דוד אמצעי?

אני לא יכול לענות לך על השאלה הזאת.

צריך הרבה מזל, תלוי על איזה בוחן אתה נופל.

• תוכן חדש...