Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריחות של רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי גם היה ריח ישן ומעופש באוטו שחשבתי שהוא בגלל הריפודים, אישתי לא היתה מוכנה לנסוע באוטו בטענה שהוא "מסריח" והריח נידבק בבגדים, לאחרונה קיבלתי אישור ממנה :roll: להחליף ריפודים בטענה שהריח יעלם עם הריפוד החדש וגם בתור מתנה ליום הולדת, אבל זה לא כל כך עזר, והיא עדיין לא מוכנה לנסוע באוטו, לפחות הרווחתי ריפוד חדש :-P .

תמונות של הריפוד החדש יהיו בקרוב :-D .

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי באימפלה הריח הוא מאוד מיוחד ונעים (אמממ... לא לאף שלי) זה משלב ריח של מים עומדים חצי שנה בשמש, פלסטיקה "יוקרתית", סקאי "איכותי", ואדמה אורגנית (אלוהים, מאיפה זה הגיע?!) ועוד מרכיבים מיוחדים של שמן מנועים שרוף, תיבת הילוכים נוזלת ועוד "תבלינים"...

ביחד זה יוצר תערובת ריחנית מיוחדת המריחה כמו... עוד יום בקיבוץ.

ואחרי שכל האוטו פורק כבר מבפנים, הריח עדיין לא נעלם! אני לא יכול לעבוד ככה!

זהו, אני מתפטר!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אין כמו ריחות מעופשים לרגש את הלב והנפש.

אגב הריחות הללו לא באים רק בצורה של ישן ועתיק, לדוגמא בחיל הים לכל ספינה יש את הריח שלה, שמעורב כמובן בסולר, זבל מיטבח צבאי, שמן שרוף, דלק סילוני, חלב נחמץ שנשכח לפני שבוע במעמקי תחתית הספינה, והרבה הרבה עשן אפור חורך ריאות.

במקרה לא מזמן הזדמנו רגלי לאיזור חיפה, וגל של ריח שטף אותי מהנמל. התמוגגות.

אותו ריח זוועה שהורג אותך או שממכר אותך, ישמר לעולמים בפינה קטנה בנחירי.

מסתבר שתבנית החושים שלנו מורכבת הרבה יותר מסתם מריח/מסריח.

מזכיר לי את אותו ויכוח נשכח על כמות האנשים שאוהבים להריח את .....הגזים שלהם עצמם מתחת לשמיכה.

באף סתום.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:

• תוכן חדש...