Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אישפוז - (למנות) אותך לראש העיר!

הצביעו אישפוז - המועמד שלי לראשות העירייה!

לדעתי הוא צריך להיות בממשלה .

לא יודע אם לרשות הממשלה אבל בטוח שהוא יכול לתרום משהו למפלגת הגמלאים...

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

טוב אני רואה שהגיעו המנעולנים והשרשור עומד להינעל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
שלום!

חברה שלי(שהיא גם חברה בפורום ALEXA) לקראת מכירה של האוטו שלה(פולקסוואגן בורהTDI),היום הגיעו אנשים רציניים לראות את האוטו וממש ממש מעוניינים לקנות את האוטו ומאותו הרגע היא בוכה ולא רגועה כי זה האוטו הראשון שלה והיא ממש קשורה אליו וחבל לה על האוטו.

סלבה.

לא בעיה. חבק אותה, שים יד מרגיעה על כתפיה (מומלץ יד שניה על הציצים) ואמור לה:

"תגידי, את סובלת מנזק מוחי? מה את עושה סיפור? יש לך פולקסוואגן בורה, לא למבורגיני. מה את מאלצת אותי לשאול בפורום כאלה שאלות מטומטמות? אם היתי יודע שאת כזאת היסטרית מלכתחילה, לא הינו שוכבים!"

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

התאוריה של רכב ראשון וכו' שווה לתחת, האוטו הראשון שלי היה פיאט אונו וממש שמחתי לראות אותה נעלמת במעלה הרחוב של סניף הדואר עם הבעלים החדשים.

אבל, בקרוב כשאני אפרד מהוולקן שלי יהיה לי קשה, אבל הפרידה תהיה מתוך בחירה לעבור למשהו חדש וטוב יותר ולא מתוך הכרח כלכלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אלקסה - חבר שלך לא צודק.

הוא טועה ומטעה.

בלי קשר לזה שזה רכב ראשון/חמישי/עשירי.

יש לך רכב שנחשב מצויין, את אוהבת אותו, השקעת בו בון כסף שיהיה בדיוק איך שאת רוצה ואת מבסוטה ממנו, אז למה למכור?!

את מפסידה בו במקום 35K ש"ח וזה בלי שקל שהשקעת על תיקונים שהרכב יהיה במצבו הנוכחי.

בשביל לחסוך כמה גרושים בשנה על הטסט?! כי זו הסיבה היחידה.

הבורה הוא ממש לא רכב גדול לבחורה, זה לא האמר, סה"כ בורה - גולף עם תחת, וכולנו יודעים שחצי מהגולפים מסתובבות אצל בחורות.

ההוצאות שלו בדלק יהיו זהות לדעתי לאלו של פולו, אם לא פחות. (בכל זאת דיזל).

הוצאות אחזקה - לפי מה שאני מבין הרכב מושקע בהמון כסף - לפיכך הוא כנראה במצב פיקס, עכשיו יהיה צריך לחזור על כל הסיפור מחדש עם הפולו (קנייה, בדיקות, תיקונים).

את אוהבת את הרכב? את לא לחוצה אש לכסף עכשיו דחוף? תשארי עם הרכב, בשביל מה למכור בכלל... לחפש הרפתקאות?!

ולחבר שלה - אם אני הייתי רואה שחברה שלי במצב מסויים שהיא לא מוכנה עדיין לעשות משהו (כל הבדיחות על הקטעים הסוטים - אפשר לסנן אותן כבר עכשיו), בקיצור אם הייתי רואה שחברה שלי או חבר לצורך העניין עדיין לא מוכנים למשהו, אפילו שהוא נראה לי הכי הגיוני בעולם וזה מביא אותם למצב של בכי, הייתי מדבר איתם, מסביר להם, אבל בשום פנים ואופן לא לוחץ או דוחף אותם בכוח לעניין.

ברור שהיא עדיין לא מוכנה למכור את האוטו, היא גם אוהבת אותו וגם רואה בעצם במכירה הפסד גדול.

ושוב לחברה - רק שתדעי, הרכב הזה כנראה יימכר מתישהו, כל חודש שעובר ערכו יורד, כך גם ערכו של כל רכב אחר שתקני, ככה זה, במכוניות רק מפסידים כסף.

פורסם

"תגידי, את סובלת מנזק מוחי? מה את עושה סיפור? יש לך פולקסוואגן בורה, לא למבורגיני. מה את מאלצת אותי לשאול בפורום כאלה שאלות מטומטמות? אם היתי יודע שאת כזאת היסטרית מלכתחילה, לא הינו שוכבים!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בלי ספק! התר'ד הכי מצחיק מזה חודשיים שהיה בפורום הזה.

האחרון שאני זוכר שהשתווה לזה היה איזה בחור שצילם ג'וק בגינה שלו והעלה את התמונה לכאן, כי הוא חשב שהוא מצא חייזר. :lol:

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם
טוב אני רואה שהגיעו המנעולנים והשרשור עומד להינעל.
אדם יכול לסבול ביתר קלות שלא יהיה לו דבר, מאשר לאבד את עושרו.

ולAlexa: הדבר הראשון שממנו עלינו להימנע, הוא להתרגש מדברים חסרי תועלת, בצורה זו או אחרת... הימנעו נא ממה שתוצאותיו אינן עומדות ביחס שווה למאמץ.

מההנהלה בבקשה לטפל בתגובות מעליבות וחצופות!

פורסם
בכי קטטוני
בכי קטטוני זה כמו אנרכיה לשלטון, הערכה מדויקת וצעקה חרישית.

אין כזה דבר.

לך על השיטה של תומר, תנחם אותה דרך הציצי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
לועד הבית לא הייתי מצביע לו :roll:
לדעתי הוא צריך להיות בממשלה .

לא יודע אם לרשות הממשלה אבל בטוח שהוא יכול לתרום משהו למפלגת הגמלאים...

:lol:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao::roflmao::roflmao: :roflmao: :roflmao:
פורסם
התאוריה של רכב ראשון וכו' שווה לתחת, האוטו הראשון שלי היה פיאט אונו וממש שמחתי לראות אותה נעלמת במעלה הרחוב של סניף הדואר עם הבעלים החדשים.

אבל, בקרוב כשאני אפרד מהוולקן שלי יהיה לי קשה, אבל הפרידה תהיה מתוך בחירה לעבור למשהו חדש וטוב יותר ולא מתוך הכרח כלכלי.

מחכים כבר שתמכור.... :twisted:

אני לקחתי קשה את הפרדה שלי מהרכב :cry:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...