Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט מאוד: משני הרכבים שהיו לי היה מאוד קשה לי להיפרד. אז חשבתי לעצמי שהם לא נוסעים מספיק חזק כמו איוו. ומכרתי בצ'יק, בלי הרבה נקיפות מצפון ועם המון עצבים על הצבא שמעקב לי ת'חיים ;-)

אביעד

פורסם

בוודאי שהתעצבתי למכור את הסקסו כי נהנתי ממנה מאוד, אבל ידעתי שמגיעה מחליפה שגם ממנה אהנה מאוד. ואם כבר, אז הנה רעיון - היא יכולה לכתוב משהו על האוטו שלה, וזה בוודאי יעזור לה להפרד ממנו כמו שצריך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איך אפשר להבין?! לפני שנה וחצי קניתי את האוטו ב70,000! השקעתי בו מעל ל15,000 שזה רק על השיפורים לא כולל תיקונים וטיפולים. ועכשיו אני צריכה למכור ב50,000 גג??

באמת לא קל..להפרד מאוטו ראשון וגם לרדת ולעבור למשהו יותר פשוט.:cry:

א-א -אבל!

זה לא חכם ולא נכון להחזיק רכב שלא מתאים לרמת ההכנסה,צריך לעצור עכשיו כי אפשר להפסיד יותר.

תחשבי על איזה תחליף שירענן לך-אולי איזה אוטו קטן עם גג פתוח או אפילו אופנוע..8)

אגב למה כל כך זול 50000 ש"ח?מה המחירון שלו?

איליה

פורסם
הוא כל כך התבכיין על הפרידה מהסקסו עד כדי כתיבת טור בהשוואה של ה-C2 VTS מול הפולו GTI :wink:

האמת שיותר בכיתי משתי המכוניות הללו מאשר מהפרידה מהסקסו... :?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אהלן סלבה,

רק הזמן "ירגיע" אותה ולא כל הסבר הגיוני או טופיק בפורום.

בזמנו הייתה לי פונטו שהשקעתי אליה המון. רכב ראשון קניתי אותה ללא ידע במכוניות. השקעתי על הרכב המון כסף על יישור קו ותיקון תקלות. בכסף הכולל שהשקעתי על הרכב ב9 חודשים שהיא הייתה אצלי הייתי יכול לקנות רכב בשנתון יותר גבוהה ויותר טוב.

שבועיים לאחר טיפול מאוד גדול עברתי תאונה עם הרכב. התפללתי לאלוהים שרק לא יקח לי אותה בסוף אובדן כללי, היה נזק של 60% מערך רכב. הרכב הלך ואני נשראתי לבד רק עם מערכת סטריאו והרבה באסה על הפסד כספי וחוסר ניידות.

בגלל שהייתי חייב רכב דחוף (לומד בכרמיאל) בלי יותר מידיי זמן להתאושש טסתי לחפש רכב.

רציתי לקנות בהתחלה ג'יפ לא חיסכוני (4X4 תמידי) טיפוילם, ביטוח יקר אבל אמין (לפחות אם פעם הבאה הייתי לא מספיק לבלום לי לא היה קורה כלום). לאחר הרבה שיקולים החלטתי שרכב כזה לא מתאים לי בתקופה הזאת של החיים.

רק לדעתי זה בערך הרכב שיש לאלכס עכשיו.

ירדתי מהעניין די מהר למרות שהרכב היה שמור מאוד.

לאחר מס' שבועות מצאתי אותה כחולה מטלית קטנה שמורה ילידת 99. מאז ועד היום אני מרוצה מהרכב עד הגג חיסכוני מאוד אמין זריר ונוח.

קנייה של הרכב בתקופה שאתה סטודנט צריכה להיעשות בשיקול רב. מרביתינו לא מבוססים כלכלית בגיל הזה ולדעתי צריך להתסכל קדעמה לשמור את הכסף להמשך לימודים.

ולבנתיים לחפש רכב חיסכוני קטן אמין ונוח. לאחר שכולנו נהייה מנכ"לים בתאגידי ענק נוכל להרשות לנו כמה וכמה רכבים. ולבנתיים צריך להשקיע ברכב שלא נפסיד עליו הרבה.

פורסם
שתי סטירות ובקבוק וודקה

תחליפי את זה בוויסקי ויש לך חתן!

התחושה של למכור אוטו היא לא נעימה, אפילו זה אוטו רגיל להחריד... הוא שלה, וזה העניין.

אני מאמין שההרגשה תעבור כשתגיע הכלה החדשה - אם תעשו קניה נבונה כמובן.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם
שתי סטירות ובקבוק וודקה
את זה אני יכול לארגן לך אם את רוצה רק ללא הוודקה ובבקשה תגובות רציניות.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

טוב, בגלל שאתה נעלב וחוש ההומור שלך כנראה לא עובד היום נסביר לך את זה ככה - פרידה מרכב ראשון זה דבר קשה ובטח אחרי שהשקעת בו אבל אין ברירה - אם הוא לא משרת את הצרכים כמה שלא תרצה הוא לא יתאים לך.

פאצ'י באסה - זמן למכור ולמצוא אהבה חדשה

נ.ב - לא מומלץ לנסות לארגן לי סטירות - אני אביא עליך את הסלקטור

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תשובות רציניות אתם רוצים? תשובות רציניות?!?!?!?

אז תשאלו שאלות רציניות.

איך להירגע ממכירת רכב זו שאלה רצינית? צריך לענות עליה ברגישות ונחישות?

לא יודע מה אתכם, אבל אני רואה בכל עיתון מאות מודעות רכב. מאחורי כל אחת מהן עומדת נפש פצועה? למה כשאני נמצא בדואר (וזה קורה כמה פעמים בשבוע) אני רואה אנשים מעבירים בעלות ולוחצים ידיים יפה במקום לשכב בפינה בתנוחה עוברית ולייבב בבכי קטטוני?

נכון, לחובבי רכב עצוב לפעמים להפרד מרכב שהם השקיעו בו ונקשרו אליו. אני מכרתי את הרכב הראשון שלי לפירוק בגלל שאחי עשה עליו טוטל לוס. היה מבעס אבל ראבאק! לא צריך להתייחס לזה כאילו לוקחים את סבתא לוטרינר כדי שירדים אותה!

אז אוקיי, מותר להיות קצת עצובים. אבל זה נחלש כשמחזיקים ביד את הסטיפה ועובר כשמתחילה ההתרגשות של לחפש רכב חדש.

פורסם
את זה אני יכול לארגן לך אם את רוצה רק ללא הוודקה ובבקשה תגובות רציניות.

הנה תגובה רצינית:

עם הגיל לומדים שנשים נוטות להתרגש מדברים שאובייקטיבית אין להם משמעות. עם הגיל לומדים להתעלם מזה וכמה שזה נראה ונשמע דרמטי ככה מהר זה עובר להן. זה כמו גברים והפסד של הקבוצה שלהם בגמר. טראומתי ליום-יומיים אחרי כן מתחילה עונה בענף ספורט אחר.

לא צריך להתרגש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חבר"ה זהו שרשור הזויי ביותר ..

מציע לך לקנות רכב אחר מבלי למכור את בוריס עדיין - כך שלא יהיה לך מצב שתישארי בלי רכב עד שתמצאי את הרכב הבא.

ואז כשתביאי (תביאי = תרכשי) אוטו חדש יהיה יותר קל להפרד מבוריס.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
תשובות רציניות?!?!?!?
אישפוז - (למנות) אותך לראש העיר!

ולזוג במשבר: לא, בעצם אין לי מה לתרום לכם. הצביעו אישפוז - המועמד שלי לראשות העירייה!

ברינג און דה סבבה

• תוכן חדש...