Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב נתקע בהילוך D (!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי העבודה אני נוסע הביתה,התחלתי להרגיש שהגיר לא מחליף הילוכים כרגיל (אוטומט _באלנו 98') נוסע נוסע... מגיע לחניה של הבית משלב לP לא משתלב! לחץ... פתאום כל ההילוכים שאני מנסה לשלב לא משתלבים!! המוט זז חלק כאילו משהו נשבר שם. אז מתברר שהרכב נתקע על הילוך D. עכשיו כיביתי את האוטו, מנסה להדליק - לא נדלק! אי אפשר להניע את הרכב על הילוך DRIVE !

אני נורא אשמח אם אני אקום מחר בבוקר ואני אראה תגובות עניניינות בקשר לנושא.

לילה טוב,

תמיר.:cry:

פורסם

בוקר טוב,

אני מקווה שזה מספיק ענייני בשבילך...

תתקשר לגרר, ותזמין מונית לעבודה....

נראה לי שנשבר לך המוט במקרה הטוב, או שהלך הגיר במקרה הפחות טוב..

פורסם

אצלנו באאודי A4 קרה בדיוק אותו דבר רק שהצרה הייתה גדולה יותר, לא היה ניתן להוציא את המפתח מהסוויץ' לבסוף לאחר פירוק הקונסולה במוסך ושניות לפני שליחה לצ'מפיון ילד בן 17 שעבד במוסך מצא חתיכת ברזל קטנה שכנראה נשברה כשההילוך הועבר לD, וכך ניצלנו משחיטה בצ'מפיון. מקווה שגם אצלך זה לא כרוך בהחלפת הגיר.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

יש למישהו הערכב מחיר לגבי התיקון - מהוא המחיר המקסימלי ומהוא המינימלי שזה יעלה לי?

מחכה לגרר...

פורסם

מחיר מינימלי - ניקוי פירורי הביסלי מבורר ההילוכים \ חיבור קונקטור שנפל \ שטות דומה - בין אפס שקלים במוסך של חבר למאתיים ש"ח במוסך אחר.

מחיר מקסימלי - החלפת תיבת ההילוכים במלואה לתיבה חדשה מהניילון ביבוא מיוחד מיפן - עשרות אלפי שקלים.

בלי דיאגנוזה מינימלית אי אפשר לנחש מה יהיה המחיר.

פורסם

למה לא לפתוח את המכסה מנוע,להציץ על הנקודה בה מתחבר כבל הגיר אל הגיר ולראות אם זה מגיב ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

סביר להניח שלא נקרע הכבל, אלא השתחרר התפס מתחת לידית ההילוכים. צריך לפרק קצת פלסטיקה, להחזיר למקום, לשפר את האבטחה ולצאת לעבודה.

שלא תיתן לאף אחד להחליף לך גיר!

• תוכן חדש...