Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לא מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום שמתי לב שהמזגן לא מספיק מקרר,

ז"א אני מפעיל מדחס ואת המאוורר של המזגן אבל לא יוצא יותר מידי קור...

הרכב הוא סיוויק 97

תודה

פורסם

תודה על התשובה המהירה,

במידה וחסר גז כמה עולה למלאות? כי לא נראה לי שאין בכלל גז...בכל זאת יוצא קור אבל לא בצורה מספקת...

בין איזה סכומים המחיר צריך לנוע..שאני אדע למה להכין את עצמי..

פורסם

למלאות גז למזגן עולה בערך 70-100 ש"ח אבל תכין עוד כסף כי יכול להיות שיש לך נזילה או תקלה לכן לא מקרר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש לך ליד המדחס עיגול שקוף כזה תדליק את המזגן ותראה אם יש בועות לבנות חסר גז אם זה נקי יש גז

פורסם

בטח שהוא לא מקרר, הוא מזגן! (הייתי חייב לדחוף את הדחקה הזאת).

כמו שאמרו לך - נראה שחסר לך גז. באופן תיאורטי גז לא אמור להעלם לעולם (המערכת אמורה להיות אטומה הרמטית) אך במרבית הרכבים הגז בורח עם השנים.

מלא גז וסע לשלום. אם בקיץ הבא מתעוררת אותה תופעה - גש למזגניסט שיבדוק את מקור הדליפה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז חבר'ה אולי מישהו יכול לתת לי מקור מוסמך?

מה מחיר הגז? וכמה גז אמורים יש במיכל? (איך זה הולך? לפני קילו? פאונד ? איך מעריכים כמות גז?)

ולגבי הבועות גם לא נראה לי לא ראיתי דבר כזה ליד המדחס

פורסם

רוצה מקור מוסמך ? גש לטכנאי מזגנים.

איזו דיאגנוסטיקה אתה רוצה לקבל בפורום ?

מחירי מילוי גז נעים בין 200-300 ש"ח, וכוללים ריקון, מילוי גז ושימון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

במכוניות משנת 1994 (רוב מוחלט) יש גז חדש, סינטטי, ידידותי לסביבה R134a

ובמכונית נוסעים מודרנית בכמיות של כ 550-700 גרם וזאת לפי הוראות יצרן.

במע' אלו אין עינית לראית בועות אלא יש רק במע' הגז הישן R12 (פראון 12).

בנפח הגז ולחצו מהשתנים ורק המשקל נותר תמיד קבוע כך שבודקים את כמות הגז במע' במזגן (בדיקה נכונה ומדויקת) ע"י שאיבת הגז למכונת מיחזור ושקילתו במשקל אלקטרוני שבמכונה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נכון, יש אפשרות שתמצא חלונית במערכת מזגן עם גז R134A, אך , כפי שרפי כתב, המדידה הנכונה היא רק באמצעות משקל. בקיצר, לא ניתן לקבוע את כמות הגז לפי הבועות בחלונית בגז חדש.

• תוכן חדש...