Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב-106 XSI שלי היה סאן רוף שהותקן בגנות. הוא עלה 6K שקלים.

מנגנון הפתיחה היה חשמלי, היו חמישה מצבי חרך ופתיחה חשמלית עד הסוף או עצירה בכל מקום לאורך המסילה.

לא היו שום נזילות, שום תקלות, ולמעשה הסאן רוף היה המכלול הכי אמין שהיה באוטו... את כל השאר ייצרו בצרפת.

אני ממליץ בחום. הם מקצועיים, יש אחריות וזה ללא ספק מעלה את השווי של האוטו.

יש אפשרות לבחור מספר דגמים של סאן רוף - ידני/חשמלי, פתיחה למצב חרך בלבד או פתיחה מלאה ועוד אי אילו אפשרויות.

בוולקן שלי, אם תישאר אצלי - יהיה סאן רוף מגנות. אין ספק בכך. דרך אגב - שם החברה הוא ש.א סביר.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם
במצלמות דיגיטליות אין תאריך בצד. כל פרטי התמונה מוטבעים בתוך הקובץ.

דווקא יש.

במצלמות מהטיב הבינוני ומעלה אפשר להוסיף את התאריך מוטבע על התמונה.

בריאות לכולם!

פורסם

אם כול הכבוד לחברה הזאת אבל מדובר בחברה באמת יקרנית.

סאן רוף ידני 3 אלף ומשהו, וסאן רוף חשמלי מ8 אלף ומעלה.

זה קצת טרוף.

יש לכם עוד מקומות? ואם אפשר גם מקומות צביעה זה יהיה טוב.

פורסם
במצלמות דיגיטליות אין תאריך בצד. כל פרטי התמונה מוטבעים בתוך הקובץ.
Nikon coolpix 4600, תאריך על כל תמונה...

לפותח השרשור... הסאן רופ באמת יקר אצלהם, אך על איכות משלמים!

אך עדיין אני חושב שזה פחות מ-8K.

פורסם

זה קצת טרוף.

לא נותר לי אלא לצטט את החתימה הקודמת של שמר:

"זול וזוגלובק מתחילים ב-ז', ובשניהם תקבל נקניקיה".

קח את זה לתשומת לבך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוקיי הבנתי את זה.

לגבי צבע, מישהו מכיר מקום טוב אזור המכרז שצובעים במחיר נורמלי?

לא מחיר של 10 אלף לדוגמא.

מישהו מכיר?

פורסם

טוב אז ככה.

צביעה של כל האוטו בצבע הקיים נעה בין 4K-7K תלוי במקום ובאיכות.

ברגע שאתה רוצה לצבוע את כל האוטו בצבע שונה זה כבר סיפור אחר לגמרי.!

כאשר אתה צובע את כל האוטו בצבע אחר אז הם צריכים לצבוע לך את הקורות הפנימיים של הדלתות את המיכסע מנוע מלמטה ואת כל המסגרת הפנימית וזה פוללל עבודה! לשנות צבע לאוטו אתה יכול להגיע ל15K.

ואני אומר לך מניסיון.! האוטו שלי עכשיו אצל הפחח על מנת לעשות צבע כללי (כן אני כבר יומיים בלי אוטו וזה עד יום שישי.. :cry: ) צבע האוטו שלי הוא לבן וגם אני רציתי לעשות שחור מטאלי אבל אחריי ששמעתי את המחיר החלטתי לעשות צבע כללי באותו הצבע.

אז כל דבר שתירצה לעשות זה תלוי בעומק הכיס!

ואם בכל זאת אתה מעוניין ללכת לשמוע את מה שאמרתי לך בעצמך אז הייתי ממליץ על פחחות אליהו בכפר סבא באזור תעשיה רחוב יוחנן הסנדלר.

מקווה שעזרתי=> עומרי

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

פורסם
טוב אז ככה.

צביעה של כל האוטו בצבע הקיים נעה בין 4K-7K תלוי במקום ובאיכות.

ברגע שאתה רוצה לצבוע את כל האוטו בצבע שונה זה כבר סיפור אחר לגמרי.!

כאשר אתה צובע את כל האוטו בצבע אחר אז הם צריכים לצבוע לך את הקורות הפנימיים של הדלתות את המיכסע מנוע מלמטה ואת כל המסגרת הפנימית וזה פוללל עבודה! לשנות צבע לאוטו אתה יכול להגיע ל15K.

ואני אומר לך מניסיון.! האוטו שלי עכשיו אצל הפחח על מנת לעשות צבע כללי (כן אני כבר יומיים בלי אוטו וזה עד יום שישי.. :cry: ) צבע האוטו שלי הוא לבן וגם אני רציתי לעשות שחור מטאלי אבל אחריי ששמעתי את המחיר החלטתי לעשות צבע כללי באותו הצבע.

אז כל דבר שתירצה לעשות זה תלוי בעומק הכיס!

ואם בכל זאת אתה מעוניין ללכת לשמוע את מה שאמרתי לך בעצמך אז הייתי ממליץ על פחחות אליהו בכפר סבא באזור תעשיה רחוב יוחנן הסנדלר.

מקווה שעזרתי=> עומרי

אתה גר בכפר סבא?

אוקיי תוכל לתת לי את המספר של המקום?

אני יראה אם זה באמת סיפור כזה יקר אז אני יוותר על זה ויעשה מה שהמלצת לי.

דרך אגב יש לך אחלה אוטו מהתמונות שראיתי.

פורסם

http://www.d.co.il/16507200/28410/ זה פחחות אליהו. יש עליו מלא המלצות ואם אתה מהאזור של כפר סבא אז אתה בטוח מכיר את ההונדה סיויק קופה הסגולה עם הג'אנטים הלבנים= היא של בעל המקום.

האוטו שלי כרגע נימצא אצל חורי פגושים בהוד השרון- אלישמע. ושם אני עושה את הצבע כי הוא חבר של אבא שלי והמחיר שהוא לוקח לי זה ממש בזול אז נקווה שגם עליו אני יוכל להמליץ. אם אתה רוצה אז חכה איתי ליום שישי ואז אני יוכל להגיד לך אם כדאי לך ללכת אליו.. הוא יותר זול מאשר פחחות אליהו אבל בקשר לעבודה אני לא בטוח (יום שישי נדע). בכל מיקרה זה המספר טלפון שלו (של חורי פגושים). תגיד לו שעומרי עם הפולו הלבנה שלח אותך. http://www.d.co.il/40611720/28410/.

תודה רבה על המחמאות :oops: .

ומחכה לך הודעה ממני בפרטי.

שמח לעזור=> עומרי

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

פורסם
http://www.d.co.il/16507200/28410/ זה פחחות אליהו. יש עליו מלא המלצות ואם אתה מהאזור של כפר סבא אז אתה בטוח מכיר את ההונדה סיויק קופה הסגולה עם הג'אנטים הלבנים= היא של בעל המקום.

האוטו שלי כרגע נימצא אצל חורי פגושים בהוד השרון- אלישמע. ושם אני עושה את הצבע כי הוא חבר של אבא שלי והמחיר שהוא לוקח לי זה ממש בזול אז נקווה שגם עליו אני יוכל להמליץ. אם אתה רוצה אז חכה איתי ליום שישי ואז אני יוכל להגיד לך אם כדאי לך ללכת אליו.. הוא יותר זול מאשר פחחות אליהו אבל בקשר לעבודה אני לא בטוח (יום שישי נדע). בכל מיקרה זה המספר טלפון שלו (של חורי פגושים). תגיד לו שעומרי עם הפולו הלבנה שלח אותך. http://www.d.co.il/40611720/28410/.

תודה רבה על המחמאות :oops: .

ומחכה לך הודעה ממני בפרטי.

שמח לעזור=> עומרי

תודה רבה.

כן קראתי את ההודעה שלך, ואני מכיר את הרחוב ואת האזור הזה.

את הבן אדם עצמו אני לא מכיר לא יצא לי יותר נכון.

קראתי את ההודעה שלך שלחתי לך שם תגובה.

פורסם

זה קצת טרוף.

בכפר מרר יש מסעדה מצוינת, כנס למטבח ובקש את ג'ורג.

אח של גורג, מכיר מישהוא שאחותו למדה באוניברסיטה עם דוד של אחת, שיצאה לפני שנתיים עם איזה צולע אחד, שהיה באישפוז עם גיבן אחד שסבא שלא היה עושה סאן רופים בדליג'אנסים של ירושליים.

הוא מביא את הדיסק שלו ועושה לך חור בגג ב 10 שניות, אוטם אותו עם ארגז של טחינה עטוף בניילון נצמד ועוד שכבה של נייר אלומיניום ולחיזוק אח"כ עוד שכבה של ניילון נצמד.

אם תגיד לו שאני שלחתי אותך, בליינד אתה יוצא עם פחות מ 1000 ש"ח.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...