Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט תוצרת גרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט לא מיוצרת בגרמניה. סיאט מיוצאת בספרד.

חלקים ממנה מגיעים מפולקסוואגן (גרמניה) וחלקים אחרים מייצור מקומי. ההרכבה בכל אופן, בספרד.

האיחוד אם אני לא טועה היה בשנת 97, אבל לא יודע להגיד ב100 אחוז.

פורסם
האיחוד לא קרה ב2000.? אז האיביזה עברה מתיחת פנים וקיבלה מנועים של VAG
ממש לא.

האיחוד של VAG וסיאט התחיל ב-1981, אחרי שסיאט נפרדו מפיאט. VAG וסיאט חתמו קודם על הסכם שיתוף פעולה, ולאחר מכן בשנת 1986 נהפכה VAG למחזיקת המניות הראשית בסיאט, ולבסוף ב-1990 הם שלטו על כל סיאט.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

דגמי סיאט מיוצרים בכל מיני מדינות.

יש יצור בגרמניה (לא מגיע לארץ), יש יצור בבלגיה (כן מגיע לארץ) וכמובן באתרים שונים בספרד. כל משפחת הפולו מיוצרת בספרד במפעלי סיאט החל מ 1993.

אורן

סיאט לא מיוצרת בגרמניה. סיאט מיוצאת בספרד.

חלקים ממנה מגיעים מפולקסוואגן (גרמניה) וחלקים אחרים מייצור מקומי. ההרכבה בכל אופן, בספרד.

האיחוד אם אני לא טועה היה בשנת 97, אבל לא יודע להגיד ב100 אחוז.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
דגמי סיאט מיוצרים בכל מיני מדינות.

יש יצור בגרמניה (לא מגיע לארץ), יש יצור בבלגיה (כן מגיע לארץ) וכמובן באתרים שונים בספרד.

ואללה, טוב לדעת. מצחיק שאתה יכול לקנות את אותו הרכב בשתי "גרסאות" שונות (מן הסתם גורם לרמות איכות שונות)..
פורסם
ואללה, טוב לדעת. מצחיק שאתה יכול לקנות את אותו הרכב בשתי "גרסאות" שונות (מן הסתם גורם לרמות איכות שונות)..

אני נוטה לחלוק עימך , ה-QA של החברה חייב להיות זהה בכל מפעל שלה לא משנה איפה

יש תקנים והם חייבים לעמוד בהם , אז חלאס עם הסטיגמה שאם זה מגרמניה אז זה בטח מורכב יותר טוב כי זה לא

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל לרוב החברות יש מפעלים בהרבה מדינות בעולם, וחברה אחת שולחת לארץ רכבים מכל מיני מדינות, קח לדוגמא את טויוטה, תאילנד, טורקיה, יפן?

לא חסר.

פורסם
יש תקנים והם חייבים לעמוד בהם , אז חלאס עם הסטיגמה שאם זה מגרמניה אז זה בטח מורכב יותר טוב כי זה לא
נכון, יש תקנים ויש בקרה של החברה. חשבת פעם למה מייצרים במקום אחד ולא באחר ?

אתה באמת חושב שאותו בחור שמקבל 3 דולר לשעה יעשה את אותה העבודה כמו מישהו שמרוויח פי 7 ?

ונכון, חלק גדול מהייצור מתבצע על פס ייצור אוטומטי, אבל לא כולו. כעובדה, עלות הייצור בגרמניה גבוהה יותר מעלות הייצור בסין(סתם זרקתי), ולא סתם.

פורסם

קורדובה ופולו ופביה מיוצרים באותו מפעל מאותם חלקים לחלוטין למעט הגימור ששונה כדי לשייך לסגנון המותג.

טולדו A3 בורה גולף ואוקטביה כנ"ל. דרך אגב הג'טה החדשה מיוצרת במקסיקו!!! ולכן בין השאר היא זולה מהגולף.

פאסאט וA4 כנ"ל. והפסאט הקודמת היתה זהה כמעט בכל גם לסופרב.]

האלטיאה-טולדו והA3 והאוקטביה החדשה כנ"ל.

ההבדלים הם בעיקר איבזור-עיצוב-מיצוב. אין שום משמעות לארץ הייצור, חלק מדגמי כל המותגים מיוצרים בבלגיה, השאר בספרד גרמניה וכו' וללא קשר לזהות המותג!

פורסם
אני נוטה לחלוק עימך , ה-QA של החברה חייב להיות זהה בכל מפעל שלה לא משנה איפה

בולשיט

תבדוק מה ההבדלים בין טרנזיטים (מדובר על טרנזיטים של שנות ה-90, לא בתחום מאז) של פורד שמורכבים בגרמניה וכאלה שמורכבים באנגליה

רמות גימור שונות לגמרי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...