Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שני צעירים גנבו ווספה מבחור אחד מהסביבה...

התרחש מרדף (משום מה רגלי) ושימו לב לאפסורד-

בעל הווספה רודף אחרי החשודים בעוד השוטר מתחקר את אנשי הסביבה ?!?!?!?! :shock:

עוד "הברקה" של משטרת ישראל!

בכל מקרה אני הייתי בעבודה כשזה קרה- אני עוד אוספת פרטים.

כל הסיפור הזה די מוזר:

א. למה המרדף היה רגלי ???

ב. למה השוטר לא הוזיז את ישבנו לעבר הנמלטים או לפחות להזעיק ניידת שתרדוף אחריהם

בזמן שהוא גובה עדות ???

אם יש לכם עוד פרטים אני אשמח לשמוע...

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

רק בישראל, רבותי... רק בישראל!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
נכון..

ולהוסיף.. את לא היית בכלל במקום, מאיפה לך לדעת מה בדיוק קרה?

צודק,

אני אוהב את האנשים האלה שלפעמים אומרים " ניידת מספר XXXX , עקפה היום בפס לבן , עשתה פרסה על שטח הפרדה , ונסעה באדום , תמיד השוטרים חושבים שמגיע להם הכול ומצפצפים על החוק"

לעזאזל איתכם , אתם יודעים באמת מה קרה שם ???

אולי השוטר בדרך לאירוע והוא לא רוצה להפעיל סירנה כדאי שלא ישמעו אותו ,

חשבתם על זה פעם ???

סתם חומר למחשבה :)

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

ברגע שחצית אור אדום עליך לדווח "ליומנאי", אשר מעדכן זאת ביומן המבצעים, והפעילויות.

מציינים את מספר הניידת, תאריך, שעה, מיקום ואת הנהג אשר נהג ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נכון..

ולהוסיף.. את לא היית בכלל במקום, מאיפה לך לדעת מה בדיוק קרה?

השוטר תחקר את המשפחה שלי - כי הם ראו הכל.

ובקשר למרדפים... מה הטמטום לא לבצע מרדף כשהחשודים מול העיניים של השוטר!!!! :x

למה בכל מדינה אחרת כן מתבצעים מרדפים!!

לא פלא שהפכנו למדינת פשע... מקלים על הפושעים יותר מידי- אבסורד!!

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

אתם מבינים שאם השוטר היה רודף אחריהם או קורא לתגבורת - היו תופסים אותם!!!

ועכשיו הסיכוי אפסי למצא איתם את הדין.. לצערי גם עם ימצו איתם את הדין

מערכת הענישה בישראל היא בדיחה לא מוצלחת....

אבל לפחות ההרגשה שמשהו ואפילו זעיר נעשה להגנת האזרח.

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

במדינות אחרות היו שולפים אקדחים על כל רכב ו\או אדם חשוד..

במידה והרכב היה מתהפך, את מי היו מאשימים לדעתך?

פורסם

מירדפים זו בעיה... "פעם" היו עושים מירדפים על כל שטות, ואנשים היו ניפגעים...

שוטרים היו חושבים שהם בטקסס והיו מבצעים מירדפים ללא כל ידע בנהיגה מיתקדמת, סה"כ הם נהגים רגילים שרוב הזמן לא מיתמחים בנהיגה מהירה, למרות שלפעמים היו עושים קורסים בנהיגה מיתקדמת (הכשרות למינהן)...

לעניין, מישהו קרא את המפה והבין שאם לא יגידו "STOP" לכל העניין הזה העניינים יתדרדרו...

זה לא נכון שלא מבצעים מירדפים, מבצעים, פשוט לא על כל שטות... ובמיוחד לא על אופנועים, כאן ארעו מספיק תאונות עם אנשים חפים מפשע שהיו מעורבים בתאונות של אובדן שליטה...

וכמו שנאנר כאן, יש מדינות בהן כל אזרח נורמאלי שאינו משוגע ונחשב כאזרח יכול ללכת לחנות וליקנות אקדח, יש מדינות שאם מישהו פולש לך לבית שלך אתה יכול לנקוט באמצעים כדי לעצור אותו... בארץ זה לא ככה... (ע"ע אותם מגדלי בקר שניסו לעצור את גנבי הבקר ברמת הגולן)...

אנחנו לומדים את הדברים הגרועים ממדינות אחרות ולא את הדברים היותר טובים... חזרים על טעויות שמדינות אחרות עשו, למדו ותיקנו אותן, אנחשנו? מעתיקים את הבעיות... עוד 20 שנים מישהו יגיד "אהה... אז אפשר לעשות מה שעשו שם לפני 20 שנה..." :|

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...