Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני מתכוון לרכוש רכב אבל המחיר לא נראה לי סביר לכן רציתי להציג בפניכם את המיפרט של הרכב ומי שמבין יוכל לתת חוות דעת...אז ככה הרכב הוא סיאט איביזה מודל 88 מנוע 1200(פורשה) אני לא יודע אם מושקע אבל שמור!! צבע חדש וגלגלים חדשים (כול המשפחה שלו מתעסקים עם מכוניות אם זה חלקים או פכחות)בקיצור אמור להיות שמור....הוא מוכר בגלל גיוס...עכשיוו הוא מבקש 7000 שח וזה נראה לי ממש מוגזם להתחשב במודל ..וגם הסתכלתי באינטרנט באתרים של מחירוני רכב וראיתי שמודל 93 מבקשים מחירים כאלה.......לכן רציתי לדעת את דעתכם וגם איזה מחיר נראה לכם סביר???...לדעתי הלא כול כך מקצועית 4000 שח נראה הכי סביר....מה אתם אומרים??

פורסם

ועוד רציתי להוסיף ולישאול אם הוא אמין ומבחינת תיקונים האם הוא יקר או זול??

תודה מראש לכול המגיבים!!

פורסם

שמועה לא מבוססת שהגיעה לאוזניי לפני הרבה שנים אמרה שלאיביזות בשנים האלה יש בעיה של קורוזיה במרכב.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

המכונית הכי גרועה שנהגתי בה בחיי וזה היה כשהיא היתה חדשה יחסית (בת 4). אין לי מילה טובה להגיד על המכונית. את מה שכן היה לי אפשר למצוא בחיפוש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דוד שלי שעשה טוטאל עם הרכב הזה לא יודע איזה מנוע קיבל 2800 מחירון....:-P

לדעתי האוטו לא שווה יותר מ4000.

אתה יכול לקנות היום מודל 93-4 עם עדיפות ל4 ב10000+-.

פורסם

לא יודע למה כולם מפחידים את הבחור...

מניסיוני על איביזה חדשה מעט יותר, אבל מאותו הדור - רכב מעולה. אין חלודה ואין נעליים.

מה שכן - במחיר הזה ההפרש בין גרסאת ה1200 ל1500 יהיה זניח, וה1500 עדיף לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הגירסה הספורטיבית יותר, קופה ומשנת 92 הוצאה לי פעם בחצי ממה שמבקשים ממך (והיו לרכב מספר תוספות), ככה ש7000 ש"ח לאחת מ88 זה המון וגם 4000 לא הייתי משלם, אך במידה והרכב שמור יכול להיות שאת הכסף שתשקיע בו עכשיו תחסוך בתקלות אחר כך.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מחיר מוגזם, בסכום הזה כבר אפשר לקנות את הדגם בספורטיבי SXI אם מוצאים

לגבי הרכב, כוח לא חסר לו והוא נותן מהבחינה הזאת יותר מהמצופה אפילו, מה שעיצבן אותי בכמה איביזות כאלה שנסעתי בהן (כולל SXI אחת) זה רעשים מוזרים מפנים הרכב, חרחורים וחריכות משונות שפשוט עולות על העצבים!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...