Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון סאן רוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני שואל בשביל חבר שיש לו רנו מגאן קופה והסאן רוף שלו לא עובד

איפה באיזור המרכז יש מישהו שמתקן חלונות גג במחירים הגיוניים?

תודה מראש רועי

[font=Arial]יש שלושה סוגי אנשים בעולם:"הראשון שיודע לספור והשני שלא"[/font] [font=Arial]ישנם גם שלושה סוגי אנגלית: אנגלית בריטית אנגלית אמריקאית ואנגלית אמיר פרץ :)[/font]

• ספונסר פורום
פורסם

לחבר שלך יש תוכנית חיסכון?

כי סביר להניח שהוא יצטרך לשבור אחת..המסילות במגאן זה צרה צרורה,הן נשברות מהר. לא ניתן לתקן צריך להחליף את כל המנגנון, למיטב ידעתי רק בחברה.

בהצלחה ,אורן

פורסם

איי יי יי תודה אחי אני ממש מקווה שזה לא יעלה לו הרבה הוא קנה את האוטו עכשיו עם החלון דפוק והוא היה בטוח שזה עניין של 300-500 ש"ח (שתכלס אם אתה חושב על זה זה לא אמור לעלות כל כך הרבה כי זה "כולה" חלון שמש)

שוב תודה

רועי

[font=Arial]יש שלושה סוגי אנשים בעולם:"הראשון שיודע לספור והשני שלא"[/font] [font=Arial]ישנם גם שלושה סוגי אנגלית: אנגלית בריטית אנגלית אמריקאית ואנגלית אמיר פרץ :)[/font]

פורסם

יש מקום שמטפל בסנרוף במושב גנות אם אני לא טועה.

אתה נוסע על כביש 4 צפונה קצת אחרי מחלף גנות יש פניה ימינה למושב גנות תשאל במושב איפה המקום.

:2gunfire:בברכה:2gunfire:

ערן

• תוכן חדש...