Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחותי יש פג'ו 1995 1.4

יש נזילה או משהו (אני לא ממש מעודכן מה קרה) אבל שתי מוסכים טוענים כי צריך להחליף רדיאטור .

ההצעה הזולה ביותר היא 880 לרדיאטור חדש.

אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על הצעה זו והאם יש הצעה טובה יותר .

האם אתם מכירים מישהו העיר אילת שמתמחה בנושא זה , ולא לוקח יותר מידי כסף.

תודה מראש,

אלי.

פורסם

חבר החליף ב פיג'ו 205 94 רדיאטור עם עבודה בסביבות 700 ש"ח, ברחובות אם תרצה וזה באזורך אני יברר לך מיקום מדויק.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם אתה מאילת, תעשה סקר מחירים. אני לא מאמין שיש מליון מוסכים באילת, ורק הדלק לרחובות או כל מקום אחר כבר לא שווה את הנסיעה עבור 100 שקלים פחות.

שלא לדבר על הזמן.

תחסוך הכי הרבה אם תקנה לבד ותתקין לבד. מעבר לזה המחיר סביר.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

בכלל לא מסובך, למי שיש חוש טכני בסיסי ביותר.

גש לחנות חלפים (אני לא יודע אם יש כזו באילת) וברר מחיר לרדיאטור תחליפי חדש לרכב של אחותך.

אני יכול לציין שלפני כמה ימים עלה לי 600 ש"ח רדיאטור תחליפי איכותי לדייהטסו סיריון אוטומטית (רדיאטור לאוטו' יותר יקר כי יש בו גם קולר שמן גיר).

זמן הפירוק וההרכבה הוא כחצי שעה. ניקוז המים הקיימים במערכת והחלפתם בנוזל קירור איכותי יגזלו ממך עוד חצי שעה לכל היותר.

בהצלחה.

פורסם
תודה רבה.

זה מסובך להתקין לבד ?

אם אתה שואל שאלה כזאת אז אל תחליף לבד. זול בסוף עולה ביוקר.

החלפת רדאטור עלתה לי בערף 1000 ש"ח (פונטו).

פורסם

אתה מוזמן להציץ בפורום הפרוייקטים של מועדון PSI, יש שם פרוייקט מצולם של החלפת רדיאטור ב-106 שעשיתי. יעזור לך.

זו הייתה הפעם הראשונה (ובינתיים האחרונה) שהחלפתי רדיאטור, ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

להחליף רדיאטור לבד זה לא בעייתי מידי, כי זה יותר כמו לגו. העיקר לזכור מה אתה מפרק ומאיפה.

אבל במקרה שלך, הייתי מייעץ לך בפעם הראשונה להסתכל איך מקצוען עושה את זה, וללמוד ולא לנסות לבד בפעם הראשונה.

פורסם

אני החלפתי לטויוטה קורולה 95 רדיאטור לבד.

עלה לי 400 שקל.

נתקעתי עם אחותי בצומת טמפו(חולון),ניגשתי לאחד שמתעסק עם רדיאטורים,קניתי אחד וניגשתי לחבר.

כמה כלים בסיסיים, ידע בסיסי ,שעה שעתיים עבודה וזהו.

• תוכן חדש...