Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו לכבוד ההודנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באותו עניין

השתתפתי בתוכנית ספורטיוי

היה איזה תחרות שירים והשיר של אוהד של הפועל רמת גן ושיר של אוהד מכבי חיפה הגיעו לגמר

באו כ20 אוהדים מכל קבוצה להיות תפאורה

אני אוהד הפועל רמת גן ככה שבאתי כמובן לצד האדום של הקהל

באיזה שלב של התוכנית התחיל "היציע " להתחמם והתחילו קללות הדדיות (הכל ברוח טובה

ובשירים לא דברים אישיים) ואז אחד האוהדים שלנו (של ר"ג) הציע לאוהדי חיפה הודנא בשביל

שתיהיה אווירה טובה אז ה"חכמים " ענו לנו שהונדה אחת שלהם שווה יותר מכל הקבוצה שלנו

לסיכום עצוב רמת של אותם אוהדים שענו בחוכמה עצוב שהם צדקו והפועל רמת גן שווה בערך

כמו הונדה

אבל יפה הוא הכדורגל שלקחנו גביע :p

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
באותו עניין

השתתפתי בתוכנית ספורטיוי

היה איזה תחרות שירים והשיר של אוהד של הפועל רמת גן ושיר של אוהד מכבי חיפה הגיעו לגמר

באו כ20 אוהדים מכל קבוצה להיות תפאורה

אני אוהד הפועל רמת גן ככה שבאתי כמובן לצד האדום של הקהל

באיזה שלב של התוכנית התחיל "היציע " להתחמם והתחילו קללות הדדיות (הכל ברוח טובה

ובשירים לא דברים אישיים) ואז אחד האוהדים שלנו (של ר"ג) הציע לאוהדי חיפה הודנא בשביל

שתיהיה אווירה טובה אז ה"חכמים " ענו לנו שהונדה אחת שלהם שווה יותר מכל הקבוצה שלנו

לסיכום עצוב רמת של אותם אוהדים שענו בחוכמה עצוב שהם צדקו והפועל רמת גן שווה בערך

כמו הונדה

אבל יפה הוא הכדורגל שלקחנו גביע :p

- . , : ; (סימני פיסוק)

גזור ושמור.

:puzzled:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...