Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מדובר באופל אסטרה 1.4 שנת 96 אוטומטית.

יש כמה בעיות:

1. כאשר המזגן עובד ובזמן האצה מעמידה לוחצים גז די חזק(כמעט עד הסוף או עד הסוף) המנוע כבה בערך במעבר להילוך שני/שלישי(המזגן לא מקורי והורכב בארץ ע"י אלכס אורגינל :-( ). לאחר שהמנוע כבר כבה אין שום בעיה להתניע את המנוע בשום שלב, המנוע נידלק ללא כל בעיה תמיד.

2. בזמן עמידה הרכב כמעט ולא רועד. כאשר המזגן דלוק והמדחס עובד האוטו רועד בצורה די מורגשת, כאשר לוחצים אפילו קצת גז הרעידות נפסקות. אני מניח שהבעיה היא סל"ד נמוך? כיצד מכוונים סל"ד ברכב הנ"ל? האם דרך מחשב או שיש בורג כיוון או משהו דומה לזה?

3. בעיה שלישית ודי מעצבנת שכבר נישבר לי ממנה שקיימת כבר מספר שנים ונסענו לדיאגנוסטיקה מזמן למוסך מורשה ושם לא הצליחו לעלות על הבעיה.

הבעיה היא שרק כאשר ממש ממש חם בחוץ, אך ורק כשממש חמסין בחוץ נידלקת בזמן הנסיעה בשלב כלשהו נורה של תקלת מנוע-הרכב ממשיך לנסוע כרגיל לפי דעתי, אך בזמן עמידה שומעים את המנוע עובד במן פולסים. בדר"כ הנורה כבת מעצמה בשלב כלשהו במהלך הנסיעה או שאפשר לסגור את המנוע לכמה שניות ולהתניע שנית ואז הנורה כבת אבל היא יכולה להידלק שוב במהלך הנסיעה.

אני לא יודע אם זה חשוב, טמפרטורת המים תמיד נימצאת בנורמה ולא עולה מעל המותר והמנוע מעולם לא התחמם ולא ניפתח.

עוד שאלה ברשותכם:

רנו קליאו 2002 ידנית 1.2 מישהו יכול לכוון אותי היכן נימצא חיישן מהירות בגיר וכמה הוא עולה?

תודה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תבדוק את הרכבת המזגן אצל מוסך מורשה, אני חושב שזה יעלה לך לא מעט אבל אתה תדע שזה לא הבעיה. מזגן לא מקורי יכול לעשות ה' יודע מה למנוע הרי ידוע כי מזגנים שואבים המון כוח מהמנוע וכאשר הוא לא מקורי... לך תדע.

חשוב לציין שעוד לא גיבשתי דעה לגבי האסטרות, חלק מרוצים מהן 200% וחלק אומרים שזה מכונית בעלת מספר התקלות הגבוה ביותר בהן הם נתקלו.

יכול להיות שחלק מהדגמים יוצר בטורקיה או משהו בסגנון?

Bimmer

פורסם

אין לי בעיה להמשיך לנסוע עם מזגן בלי ללחוץ בהתחלה גז חזק.

מישהו יכול להגיד לי כיצד נעשה כיוון הטורים ברכב הנ"ל? אני די בטוח שהבעיה היא בטורים נמוכים מידיי כי עם שמים על ניוטרל הרעידות נפסקות, עם מזגן ושילוב לD יש עומס והטורים נמוכים מידיי, אבל עם מזגן ובלי D הרכב לא רועד.

בקשר לבעיה עם הנורת תקלה לא תהיה ברירה אלא ללכת לדיאגנוסטיקה...

מישהו יכול להסביר לי איפה נימצא חיישן מיהירות בקליאו? אני רוצה להחליף אותו כבר די נמאס ממד מהירות נופל.

שמר, סליחה :( פשוט אני יודע שבערב נימצאים רוב המשתמשים וההודעה עברה לעמוד השני אז לא רציתי שתעלם לה בשיא ההמולה

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...