Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מכניס להילוך ראשון , ומחבר עם דוושת הקלאץ' את הגלגלים למנוע אני מרגיש רעידות ממש חזקות מהרכב, ההגה ממש רועד והרכב רועד כולו בצורה דראסטית , אבל כשאני מעביר הילוכים בנסיעה הכל תקין

אני רק משחרר את הקלץ שהרכב יתחיל ליסוע ואני עושה את זה בלי גז .אף פעם הרכב לא רעד לי בצורה כזו ובטח שלא מפעולה פשוטה שעושים כבר באופן אינסטנקטיבי תוך כדי נהיגה. ואני לא חושב שאני צריך ללחוץ קצת גז שכאילו הרכב נכבה , זה רעידות חשודות מאעוד

סובארו GL 87 4X4 גיר ידני. הקלאץ נראה לי במצב טוב הוא רך מאוד .

בנוגע לקלאץ' עד כמה שזה אולי קשור .מניסיון אישי שלי נסעתי על רכב סובארו אחר ושם הקלאץ היה ממש קשה שתוך כדי לחיצה על הקלאץ היה נתפס השריר ברגל .אז נראה לי שהקלא,ץ שלי במצב \טוב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום.

יש מיספר אפשרויות לתופע.

1 מצמד מקולקל.

2 תושבות מנוע פגומות או קרועות.

3 חופש בצריה ואו בעיה מכנית אחרת במערכת ההנע.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בסובארו התופעה היתה נפוצה כשעשו שימוש במצמדים מחודשים על מנת לחסוך כמה שקלים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...