Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מכשיר PIONEER 8600 ^ ALPINE 9830

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים שלהם ומה הייתם מעדיפים

יד שניה שניהם

המחירים שמציעים לי עליהם"

PIONEER 8600 --1500

ALPINE 9830---1300

מה הייתם לוקחים מבאיזה מכשיר האיכויות סאונד והאופציות יותר רחבות?

פורסם

פיוניר 8600,הוא יותר מקביל ל9855 מאשר ל9830,שווה את התוספת של ה200 שקלאם היית שואל 55 מול 8600 הייתי ממליץ אחרת.

תתחדש,אין לך מה להתלבט.

פורסם

הטיים קורקשיין זה בעצם כמו דילאיי לרמקולים כשאתה מכוון אתה מרחיק \ מקרב \מרחיב\ מעמיק את הבמה ממש כמו להעביר את הרמקול למיקום אחר כדי שיישמעו את הבמה במיקום הכי טוב בשבילך (הנהג).

ב9830 יש טיים קורקשיין ויש עוד מלא אפשרויות כיוון החיסרון היחיד הוא התצוגה.

פורסם
פיוניר 8600,הוא יותר מקביל ל9855 מאשר ל9830,שווה את התוספת של ה200 שקלאם היית שואל 55 מול 8600 הייתי ממליץ אחרת.

תתחדש,אין לך מה להתלבט.

פיונייר 8600 מקביל ל 9855 ?? מה השטויות האלה ??

אז סידרה 9 של פיונייר יותר טוב מאלפיין 9855 ??

אל תרשום דברים שאתה לא מבין בהם..

אתה מטעה אחרים

פורסם

תגידו אלפיין 9830??איך הוא מבחינת סאונד ואופציות בהשוואה לפיוניר 8600???

Hu:AUDIO-VOX(מוחלף בקרוב..)

Amp1:B2.300.4 Lightning Audio

COMP: PioNeeR TS-A6991S

Sub:KIcKER-cOMp-VR

פורסם

אני מטעה?

אז בוא אני יגלה לך כמה דברים-

1.היה לי את הפיוניר הזה קרוב לשנה וחצי,והיום יש לי את האלפיין,הם די מקבילים מבחינת פונקציות כמו טיים קורקשן,אקולייזרים משוכללים,אופצייה לבי אמפינג (קרוס אקטיבי אם לא הבנת) ועוד,כמו שאמרתי אם ההשוואה הייתה בין 55 ל8600 הייתי ממליץ אחרת אבל אף אחד לא חייב להסכים איתי,יש כאלה שיגידו שזה כבר עניין של טעם,מבחינת רמה,אותה רמה-אז אל תרשום דברים שאתה לא מבין בהם.

2.סדרה 8 ו-9 של פיוניר,כלומר 9600 ו8600 הם מכשירים מקבילים מבחינת פונקציות והם בעלי הבדלים ויזואליים בלבד-אתה יכול לשבת באוטו כמה שעות טובות ולהבין שאני צדקתי,ואתה טעית-אז אל תרשום דברים שאתה לא מבין בהם.

ובוא אני יגלה לך עוד דברים אם רק תבקש,אני יכול ללמד אותך "קצת". אל תיקח את זה אישי,אבל אל תגיב בכלל אם אתה לא מבין!!!

פורסם
אני מטעה?

אז בוא אני יגלה לך כמה דברים-

1.היה לי את הפיוניר הזה קרוב לשנה וחצי,והיום יש לי את האלפיין,הם די מקבילים מבחינת פונקציות כמו טיים קורקשן,אקולייזרים משוכללים,אופצייה לבי אמפינג (קרוס אקטיבי אם לא הבנת) ועוד,כמו שאמרתי אם ההשוואה הייתה בין 55 ל8600 הייתי ממליץ אחרת אבל אף אחד לא חייב להסכים איתי,יש כאלה שיגידו שזה כבר עניין של טעם,מבחינת רמה,אותה רמה-אז אל תרשום דברים שאתה לא מבין בהם.

2.סדרה 8 ו-9 של פיוניר,כלומר 9600 ו8600 הם מכשירים מקבילים מבחינת פונקציות והם בעלי הבדלים ויזואליים בלבד-אתה יכול לשבת באוטו כמה שעות טובות ולהבין שאני צדקתי,ואתה טעית-אז אל תרשום דברים שאתה לא מבין בהם.

ובוא אני יגלה לך עוד דברים אם רק תבקש,אני יכול ללמד אותך "קצת". אל תיקח את זה אישי,אבל אל תגיב בכלל אם אתה לא מבין!!!

סתם לקחתי דוגמה את סידרה 9 אבל יש מכשירים יותר טובים מ 8600 של פיונייר אז מה אתה אומר בעצם שהם יותר טובים מאלפיין 9855 ? אתה טועה ובגדול!!!!!!!!!!!!!

האלפין בין המכשירים הטובים בשוק

פורסם

גם לפי דעתי ה55 טוב יותר ובגלל זה החלפתי,אבל על זה כבר יכולה להיות לכל אחד סיבה מוצדקת להתווכח איתי בגלל שהם מתחרים ישירים אחד בשני.

לגבי האפשרות שיש לפיוניר מכישירים טובים יותר-אז תתפלא יש להם מכשירי היי אנד שטובים יותר מהאלפיין 9855.

אלפיין היא לא חברה אלוהית וגם לא החברה הכי טובה בשוק,היא אחת הטובות וגם פיוניר לוקחת חלק במיקום הזה בפלח השוק ל המערכות.

כמו שלפיוניר יש דגמים טובים יותר וטובים פחות ככה גם לאלפיין.

בכל אופן לגבי התגובה הראשונה שלך,באמת,אל תטעה סתם אנשים.

• תוכן חדש...