Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקבל רכב מהעבודה ואמרו לי לבחור בין הרכבים האלו.

אין לי בעיה של כסף כי קונים לי את הרכב ואין לי בעיה של צריכת דלק.

על פי הנתונים האלו איזה רכב הכי נוח והכי בטיחותי ואמין?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

אני הייתי הולך על הקורולה אבל מה אכפת לך אמינות וצריכת דלק ?, רכב של העבודה, כל ההוצאות על הרכב אמורות להיות על החברה.

הסיטרואן קצת משעממת... ( לטעמי ה -אולי- בלעדי לכן נא לא להגיב על מה שאמרתי עכשיו ! )

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כל המכוניות שהזכרת מגיעות במפרט בטיחותי נחות ולא מלא, לכן אף אחת מהמתחרות לא נהנית מהתוצאות הגבוהות שניתן למצוא. לפיז'ו ולטויטה יש 4 כוכבים במבחני הריסוק לעומת הC4 שלזכותה עומדת 5 כוכבים (לא רלוונטי לגרסה שלך, שלכול היותר הייתה מקבלת 4 כוכבים).

הייתרון שלך (בהתחשב שאמינות, סחירות וצריכת דלק לא ממש אמור לעניין אותך-אלא אם אתה דוג לאיכות הסביבה:-) ) בטויטה זה שהיא מרווחת, בעלת תא מטען נפרד וגדול וזריזה מאוד החיסרון שלה נעוץ בעובדה שהיא מכונית מאוד משעממת לא מהנה לנהיגה, לא נוחה בצורה יוצאת דופן ובסך הכול מכונית משפחתית רגילה.

אם אתה מצפה למצוא את ייתרונות העבר של המכוניות הצרפתיות (נוחות הנאה מנהיגה) לא תמצא אותם בדור החדש של פיז'ו את סיטרואן.

לזכות הפיז'ו עומד מרווח פנימי גדול ותחושה מיניואנית בחלל הפנימי, היא מרווחת יותר מהסיטרואן הבעיות שלה נעוצות בכך שהיא כבר לא מהנה כמו שפיז'ו היו מייצרים בעבר, הביצועים שלה לא חזקים במיוחד והגיר האוטומטי עלול להוציא אותך מדעתך.

אם אני הייתי צריך לבחור, כנראה שהייתי בוחר בסיטרואן היא יחודית והיא שונה מאוד, היא נהנית מביצועים טובים יותר מהפיז'ו היא מאובזרת מאוד ונותנת תחושה מפנקת. ניתן להנות ממנה בנהיגה ובסך הכול בחירה טובה. החיסרונות שאני מצאתי, היא לא נוחה (בטח בהשוואה לקסארה) תא מטען קטן ושדה ראייה לאחור שממש הפריע לי.

מבלי שום קשר, תראה אם אתה יכול לעבור לפוקוס או מגאן, שתיהן (כל אחת בדרכה) מציאה חלופה עדיפה יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני חייב לייצג את סיטרואן נאמנה, אם כי אם אתה זקוק לתא מטען גדול יותר אכן הטויוטה תתן לך מענה, אלא אם כן ה 307 היא סטיישן (הוא רכב נהדר גדול ונוח!!).

יתרונות העבר כבר לא קיימים במכוניות של היום אבל ישנם יתרונות חדישים בצרפתיות שכאשר לא מוטרדים מסחירות הרכב ואמינותו הם בהחלט משמעותיים.

לכן:

בשביל הנשמה- סיטרואן!!!!!

פורסם
אני הייתי הולך על הקורולה אבל מה אכפת לך אמינות וצריכת דלק ?, רכב של העבודה, כל ההוצאות על הרכב אמורות להיות על החברה.

הסיטרואן קצת משעממת... ( לטעמי ה -אולי- בלעדי לכן נא לא להגיב על מה שאמרתי עכשיו ! )

טויוטה קורולה - המופע של שיא רגש...:roll:

פורסם

אגב עקב אפשרויות הבחירה מי יודע באיזו חברת ליסינג מדובר ? ( וזה ממש לא קשה )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא בטוח שהדור החדש ביותר של תיבת ה AL-4 שבפז'ו-סיטרואן עדיין מעצבן. לטעמי יש שיפור גדול מאוד שנותן העברות הילוכים חלקות (גם בפול גז) והרבה פחות התערבות של התיבה במה שקורה.

פורסם
לא בטוח שהדור החדש ביותר של תיבת ה AL-4 שבפז'ו-סיטרואן עדיין מעצבן. לטעמי יש שיפור גדול מאוד שנותן העברות הילוכים חלקות (גם בפול גז) והרבה פחות התערבות של התיבה במה שקורה.
סע ב307 (אפילו בגירסת ה2,0) ותיסע אחרי זה על ההונדה סיויק החדשה (אין אפילו טיפ', יש לה 5 הילוכים) ותראה איזה גיר מעצבן ואיזה לא. איזה גיר מנסה לשחק אותה חכם אבל מסתבך עם עצמו (בעיקר בעקיפות לאחר נסיעה רגועה וגם בבלימה עד למהירות אפס) ואיזה גיר מצליח להוציא מעצמו בדיוק את מה שאתה רוצה, בלי משחקים ונסיון לחזות את רצונך. אגב, עוד לא דיברתי על תחושת העברה עצמה של ההילוכים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הקורולה היא המשעממת מכולן.

C4 מאוד מיוחדת מבחינה חזותית פנים וחוץ (בניגוד למה שאיזה אלון אחד עם כל מיני מספרים כתב כאן). גם היא וגם ה-307 פשוט מכוניות עדיפות על פני הקורולה, אבל בהחלט יש להן תיבת הילוכים אוטומטית שעלולה לעצבן אותך, לכן מומלץ שתקח נסיעת מבחן על שתיהן ותבחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סע ב307 (אפילו בגירסת ה2,0) ותיסע אחרי זה על ההונדה סיויק החדשה (אין אפילו טיפ', יש לה 5 הילוכים) ותראה איזה גיר מעצבן ואיזה לא. איזה גיר מנסה לשחק אותה חכם אבל מסתבך עם עצמו (בעיקר בעקיפות לאחר נסיעה רגועה וגם בבלימה עד למהירות אפס) ואיזה גיר מצליח להוציא מעצמו בדיוק את מה שאתה רוצה, בלי משחקים ונסיון לחזות את רצונך. אגב, עוד לא דיברתי על תחושת העברה עצמה של ההילוכים.
אווווו, אתה מדבר על הונדה סיוויק שזה כבר עולם אחר מכל מה שהציעו פה ואגב, לא לשכוח שלטויוטה יש גם יתרון בכך שהשקט בקבינה דומה לשקט בתוך אולם הנכנסת ... ( תכירו, ריק רוב השנה... רק רוחות יש שם )

גם הביצועים טובים לי היא מהנה מאוד לנהיגה...

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...