Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר פינטז כבר הרבה זמן על חיפושית ובהפתעה הביא (=קנה) אחת והיא היד ה-3! עכשיו (=בשלב זה) חיצונית האוטו נראה גרוע, הוא צריך פגושים וכנפיים חדשות הדגם הוא 1200 שנת 73 ועוד דבר (=בנוסף) במהלך הנסיעה החלון הימני "צנח" איך אפשר לתקן? ויש באוטו מגן שמש רק בצד של הנהג ובצד השני יש פלסטיקים (לא שבורים) שנראים מקוריים לכסות את החורים האם זה ככה?

ועוד שאלה קטנטונת שהחוק לא כל כך ברור יש חגורות מקדימה האם חובה לחגור זה נראה יותר סתם רצועה שמחוברת מצד לצד על הקורה...

תודה רבה

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם
ועוד שאלה קטנטונת שהחוק לא כל כך ברור יש חגורות מקדימה האם חובה לחגור זה נראה יותר סתם רצועה שמחוברת מצד לצד על הקורה...

תודה רבה

משנת 68 ומעלה, חובה לחגור מקדימה.

הצורה של החגורה לא קשוה לעניין - חובת החגירה עדיין קיימת.

(להיות כנה איתך, אני לא יודע עד כמה החגורות הפרמיטיביות האלה אפקטיביות במקרה של תאונה חס וחלילה. לכן אני מציע שבמידה וחבר שלך קנה את החיפושית הזו בתור רכב לשיפוץ או סתם רכב לשימוש יומיומי - שישדרג את החגורות. ניתן לקנות סטים של חגורות מודרניות בחנויות של חלפים ולתת לבעל מקצוע להתקין אותם)

שיתחדש לו!

עידן.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

לי יש את אותו הדגם, ובאמת חגורות הבטיחות נראות כמו בדיחה עצובה.

כשמשלבים את האפקטיביות שלהן עם היעדר משענת הראש בכלל לא נעים!

אני מתכוון להשקיע במושבים ובחגורות.

יהודה

אחרי צבע_9.JPG

פורסם

העדר מגן השמש מצד הנוסע הוא מקורי.

לחגור מומלץ בכל מקרה. אני ממליץ לו להחליף את החגורות בהקדם האפשרי. אני התקנתי חגורות של חיפושית מהמודלים החדשים יותר (82') שירדה מהכביש. יש להן מנגנון מתיחה והן איכותיות.

בקשר לחלון שצנח צריך לפתוח ולראות. המנגנון פשוט. סביר להניח שנרקב פס המתכת שתומך בחלון או שנפל הבורג שמחזיק את החלון מחובר למנגנון. אם תצטרך פס כזה או מנגנון אתה מוזמן לצור קשר בפרטי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...