Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למשחקי נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון, אתה משחק עם העכבר בתור ההגה?

דבר שני, נכון שהוא קשה לשליטה בהתחלה, ואני מודה שנשארו כמה מכוניות בודדות ששמות אותי בכיס הקטן (יותר נכון פורמולה V8 שפשוט אי אפשר להתחיל לנסוע בה אלא אם אתה בהילוך רביעי וב-RA שנורא קשה לתפוס איתה קו) , אבל אם תתאמנו הרבה תצליחו לספק הרבה הנאה מהמשחק.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

CMR2 - הראלי הכי טוב שיש (מכוניות כמו לנצ'יה אינטגרלה ,סטרטוס , אסקורט mk1 , סיירה , מיני )

nfs porsche - פשוט סימולטור מעולה , מה קרה ל-EA מאז ?

gran turismo 2 - יש אמולטור ל-pc , בגרפיקה טובה יותר

stunts - מרוץ מכוניות עתיק יומין משנת 90 (עוד מתקופת ה-286 ), תראו כמה אפשר להנות ממשחק שתופס 1.2 מגה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
לא יעזור כלום. Forza motosport הוא סימולטור מכוניות הכי ריאליסטי שקיים.

ויותר טוב מ-GT4.

חבל שהוא לXBOX

יש לי פה את רוב המשחקים, הXPEND ראלי גם משחק נחמד, רק חבל שאת רוב המשחק מלבים בלחיצות חוזורת ונשנות את כפתור את האצה כי אין מכונית עם מעט כוח שלא מפרפרת חצי מהזמן.. אז בקטע הזה זה קצת מעיק, חוץ מזה משחק מעולה גרפיקה מעולה והנסיעה מעולה, מאוד ריאלסטי.

המשחק הכי ריאליסטי שיש לא יעזור כלום גראן טוריסמו 4. ללא ספק מדהים. מומלץ לשחק בו עם חברים שיש להם גם את המשחק ולהפגש לעשות מירוצים ולהשוות מכוניות עם הכרטיסי זיכרון.

LFS הוא אחלה משחק יחסית מאוד ריאלסטי אבל שוב בגלל הקטע של הגז עם המקלדת מאכזב. בטוח שעם הגה ודוושות הוא מעולה. אז גם הוא מומלץ מומלץ מאוד יחסית למשחק 130מגה..

NFS (כל הסדרה) , משחק לא ריאליסטי בכלל, משחק ארקיידי לחלוטין, חוץ מהמראה של המכוניות שבאמת אין מה להגיד גרפיקה מדהימה הוא משחק חסר ריאליזם לחלוטין, (לקחת פניות ב280קמ"ש עם למבורגיני משופרת כשרודופות אחרייה יוקון משטרתיים ומשיגים אותך בזמן הפנייה... - הזוי!)

בשורה התחתונה, למחשב בלי להשקיע יותר מדי מחשב, בתנאי שיש הגה ודוושות מומלץ הLFS!

לקונסולות, ללא ספק רק GT4! משחק מדהים מכל בחינה!

עמרי.

פורסם
LFS הוא אחלה משחק יחסית מאוד ריאלסטי אבל שוב בגלל הקטע של הגז עם המקלדת מאכזב. בטוח שעם הגה ודוושות הוא מעולה. אז גם הוא מומלץ מומלץ מאוד יחסית למשחק 130מגה..

עמרי.

למה לשחק עם המקלדת?

תשחק עם העכבר בשביל שההיגוי יהיה מדוייק.

תנסה לשחק עם סידור כזה.

21.JPG

פורסם

xenon אני מצליח לנסוע עם הפורמולה גם מהילוך ראשון בלי בעיה, יש שיטה! ובקשר להגדרות, כיצד אני יודע מה הכי טוב? למשל לחץ אוויר או גובה הרכב!? איך לעשות שהרכב לא יזרוק תחת בכל סטיה קטנה במסלול?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לא יעזור כלום. Forza motosport הוא סימולטור מכוניות הכי ריאליסטי שקיים.

ויותר טוב מ-GT4.

לא ברור לי איך הגעת לזה..

מבחינת ריאליסטיות שבנהיגה עצמה, כמעט כולם מסכימים ששני המשחקים פחות או יותר שווים, עם נטייה קלה דווקא לטובת gt4.

פורזה מציע יותר אפשרויות (שאותי אישית לא ממש מעניינות) כמו שיפור חיצוני של המכוניות ותאונות ריאליסטיות יותר שמשפיעות על הדרך שבה המכונית מתנהגת וכו'. ולפורזה יש כמובן אפשרות משחק אונליין מאוד משוכללת שאין בגראן טוריסמו.

אני מעדיף את gt4 בגלל שהוא מתמקד בדברים החשובים מבחינתי. יש בו יותר מ-700 מכוניות ביחס ל200 ומשהו שיש בפורזה. ויותר מפי שתיים מסלולים.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
xenon אני מצליח לנסוע עם הפורמולה גם מהילוך ראשון בלי בעיה, יש שיטה! ובקשר להגדרות, כיצד אני יודע מה הכי טוב? למשל לחץ אוויר או גובה הרכב!? איך לעשות שהרכב לא יזרוק תחת בכל סטיה קטנה במסלול?
ומה השיטה?

אם אתה מדבר על פורמולה XR אז גם לי אין בעיה לשלוט עליה :roll:

דרך אגב, משחק טוב ל-XBOX שמבחינת ראילסטיות בנהיגה דיי טוב אבל לא הכי הכי, יש את הסממנים הבסיסיים כמובן של הנעה אחורית, קדמית וכפולה ולקיחת מהירות במהירות הגיונית והמבחר מכוניות ענקי שכולל קלאסיות.

הגראפיקה מעולה!

למשחק קוראים project gotham

PGR33.jpg

פורסם
ומה השיטה?

אם אתה מדבר על פורמולה

לא אני מדבר על הפורמולה החזקה! אתה מתחיל את הנסיעה עם הלחיצה על רווח!

ובקשר להגדרות רכב יש לך תשובה ?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לחיצה על רווח לא ריסנה כלום, אצלי זה בכלל מוריד רכב חדש.

SETING שונה לפורמולה V8 אין לי, וגם לא נראה לי שכיול חדש יכול לרסן כל כך הרבה כוח על כל כך קצת משקל בפניות (מה שאני עושה בד"כ זה לא לרדת מהילוך רביעי בפניות :oops:). אבל אני פתוח להצעות 8)

מוטי, זרוק לנו פה עצם :wink:

פורסם
לא ברור לי איך הגעת לזה..

מבחינת ריאליסטיות שבנהיגה עצמה, כמעט כולם מסכימים ששני המשחקים פחות או יותר שווים, עם נטייה קלה דווקא לטובת gt4.

פורזה מציע יותר אפשרויות (שאותי אישית לא ממש מעניינות) כמו שיפור חיצוני של המכוניות ותאונות ריאליסטיות יותר שמשפיעות על הדרך שבה המכונית מתנהגת וכו'. ולפורזה יש כמובן אפשרות משחק אונליין מאוד משוכללת שאין בגראן טוריסמו.

אני מעדיף את gt4 בגלל שהוא מתמקד בדברים החשובים מבחינתי. יש בו יותר מ-700 מכוניות ביחס ל200 ומשהו שיש בפורזה. ויותר מפי שתיים מסלולים.

עמוס

בקשר לכמות רכבים ומסלולים הצדק עימך. גם שלג וגשם לא קיימים במשחק. אבל, עדיין

ממה שאני ראיתי בפורומים בחו"ל, ה-forza לוקח את GT4.

אחרי משחק ב-forza, ה-GT4 נראה לי הרבה פחות טוב, אם זה מבחינת גרפיקה או שליטה.

זאת דעתי האישית מניסיון עם שני המשחקים.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...