Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למשחקי נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לחיצה על רווח לא ריסנה כלום, אצלי זה בכלל מוריד רכב חדש.

SETING שונה לפורמולה V8 אין לי, וגם לא נראה לי שכיול חדש יכול לרסן כל כך הרבה כוח על כל כך קצת משקל בפניות (מה שאני עושה בד"כ זה לא לרדת מהילוך רביעי בפניות :oops:). אבל אני פתוח להצעות 8)

מוטי, זרוק לנו פה עצם :wink:

אני לא מקווה להגדרות טובות לשליטה של הפורמולה, בכללי יש לך הגדרות טובות שיהיה שליטה טובה ברכב?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי הגדרות טובות מאוד כמו שאמרתי כבר:

לFWD

הקטנה

ולRWD TURBO

2 הגדרות- אחת לדריפטים והשניה לזמני הקפה.

לאן ניתן להעלות את הקבצים כדי שתוכלו להוריד ולנסות??

פורסם

אולי תשלח לי באיסיקיו? תוסיף אותי לרשימה שלך המספר נמצא בפרטים שלי. אני יודה לך מאוד!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הפתרון הוא הגה חבר'ה...

זה מה שאני יכול להמליץ,

ההגה שלי בן 4 כבר (LOGITECH צהוב) בלי שום פידבק ולא מדוייק בגרוש, אבל גם הוא נחמד :smile:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...