Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן יש הבדל !

לאחר שתסתכל מתחת לכיסוי המצבר תבין.

מרק אני אשמח (ברצינות) להסבר במה שונה חיבור מצבר בגולף משאר הרכבים.

מה הולך שם?

פורסם

היי,

1. בגולף דור IV מותקן ברקט/מחזיק פיוזים (עבור פיוזים בעלי ערכים גבוהים) על החלק העליון של המצבר וגם כיסוי מברזנט, או קופסאת פלסטיק וצורת הפירוק מעט שונה מדגם אחד למשנהו.

2. מהצד האחורי של המצבר (לכיוון קיר האש) קיים קונקטור בעל 3 מגעים שיש לפרק אותו בזהירות על-מנת לא לשבור את התופסנים שעשויים מפלסטיק(תלוי בצורת הפירוק/וההרכבה).

3. יש לפרק את הכיסוי הפנימי של מכלול הפנס ולמשוך אותו כלפי מעלה על-מנת להגיע לבורג שמחזק את המצבר למקומו.

יש להשתמש במאריך גמיש או מפרק שניתן לשנות לו את הזווית עם בוקסה (10 מילימטר או 12).

5.כמובן לקרוא את הוראות אזהרה והפירוק המדוייק בקובץ המצורף.

Pages from Jetta Golf GTI-1999-2005 Service Manual-Bentley Publishers.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אני לא טועה, באוטודיפו מרכיבים את המצבר עם גיבוי ז"א אין ניתוק של המצבר לגמרי במהלך החלפת המצבר ככה שאם יש לך מערכת ההגדרות לא יימחקו לך והמחשב לא ייתאפס ושאר ירקות כמו אזעקה וכד' לא יתשתגעו.

אבי.

• תוכן חדש...