Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות לוחץ לסופיות כמו בתמונה במחיר שפוי? (150-200 ש"ח)

אני מדבר על לוחץ רצ'ט, לא המעפנים שמוכרים בהום-סנטר שנשברים בלחיצה הראשונה.

156.jpg

157.jpg

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבדתי עם כאלו בצבא...

נסה בא. אבן אלקטרוניקה בתל-אביב. לא יודע לגבי המחירים, אבל יש להם כלים איכותיים

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בלאט, עכשיו עשית לי חשק לסיגריה.

ועזוב אותך מלוחץ, הקאטר במילא ביד, לא? אז תעבוד עדין עם הקאטר ובשתיים שלוש לחיצות אתה סוגר את הסופית.

פורסם

יש לשמר איזושהי חנות בשדרות הר ציון, שלא משנה מה שואלים בפורום, הוא תמיד ממליץ עליה, ותמיד באמת ניתן לקנות שם את המוצר.

בזכות שמר כל המשפחה שלי מאוחדת. אני אוכל צהרים, אשתי קונה בגדים וגיסי קונה כלי עבודה והכל באותה החנות.

אפילו קובי קונה שם בשבתות ספק למחשב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בלאט, עכשיו עשית לי חשק לסיגריה.

ועזוב אותך מלוחץ, הקאטר במילא ביד, לא? אז תעבוד עדין עם הקאטר ובשתיים שלוש לחיצות אתה סוגר את הסופית.

שלילי אישפוז, הפשרות של היום הן הנורמות של מחר...

ואני דוגל שלכל כלי יש את היעוד שלו, אחרת ארגז הכלים שלי היה מורכב ממפתח צינורות, מפתח שוודי, מפתח רוסי (פטיש) ואיזולירבנד...

יש לשמר איזושהי חנות בשדרות הר ציון, שלא משנה מה שואלים בפורום, הוא תמיד ממליץ עליה, ותמיד באמת ניתן לקנות שם את המוצר.

בזכות שמר כל המשפחה שלי מאוחדת. אני אוכל צהרים, אשתי קונה בגדים וגיסי קונה כלי עבודה והכל באותה החנות.

דווקא הסתכלתי באתר שלהם, והלוחץ שיש שם הוא לוחץ למחברי קואקס, אבל נעשה להם מחר טלפון...

מה עם כל חשמלאי הפורום? לכם בטח יש כלי כזה בעסק, לא?

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אגב, למי שלא סגור, הלוחץ נראה כך:

img-102-3.jpg

פורסם

אני בזמנו (לפני 8 שנים!) קניתי אחד (והוא עדיין חי ונושם) - עלה לי בסביבות ה60 שקל. בלוד - באזור התעשיה ליד חברת DATASAFE

יש שם חנות לכלי עבודה. גש לשם. המחירים זולים והסחורה יחסית טובה (נו ביחס למחיר)

פורסם

כאמור, יש שני סוגים של לוחצים, יש את המיקצועיים, ויש את החובבניים...

אם ללחוץ כבלים זה מה שאתה עושה כל היום, לך על זה שעולה 200-300 ש"ח... אם לא, קנה אחד בזול... כמו זה שבמרכז ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא שווה - הורג את הידיים , ולא לוחץ כראוי. רק לוחץ ראצ'ט. אל תהיו חאפרים כמו האיש עם הפוז - אחרת תגמרו עם ערימת פחים מחלידה.

פורסם

גילי

אני לא מסוג האנשים שקונים כלים זולים. זה לא מחזיק, זה לא נוח, בסוף קונים את הכלי היקר... אז למה לקנות פעמיים?

אמנם אין מה להשתגע ולקנות לוחץ מטיטניום, אבל כלי עבודה קונים איכותיים בלבד.

ולא, לחיצת כבלים איננה מקור פרנסתי, אני פשוט צריך כלי כזה בארגז חשמל :wink: .(היתכן שיש מחלה כזאת? אנשים שאוספים כלי עבודה???)

עידכון: הזמנתי כזה היום, יגיע בקרוב. כמובן שיהיו תמונות ומחירים.

גילי-אם אתה צריך לחיצת סופיות מיקצועית במרצדס, רק תדבר...:wink:

פורסם

אני עדיין חושב שארגז כלים צריך להיות מורכב מאיזולירבנד, שבדי, ואיזולירבנד.

אולי גם טסטר. אם אני מחליט להיות לארג'.

איזולרבנד הוא ידידו הטוב של האדם.

פורסם
שלילי אישפוז, הפשרות של היום הן הנורמות של מחר...

ואני דוגל שלכל כלי יש את היעוד שלו, אחרת ארגז הכלים שלי היה מורכב ממפתח צינורות, מפתח שוודי, מפתח רוסי (פטיש) ואיזולירבנד...

דווקא הסתכלתי באתר שלהם, והלוחץ שיש שם הוא לוחץ למחברי קואקס, אבל נעשה להם מחר טלפון...

מה עם כל חשמלאי הפורום? לכם בטח יש כלי כזה בעסק, לא?

בזבוז מקום בארגז כלים.

אם כל מה שאתה מתכוון ללחוץ אלה סיומות פתוחות לחוטי נחושת מסכנים - השיטה של אישפוז או שיימר תעשה את העבודה.

אם אתה הולך להיות מתקין של מרכזיות טלפון - תשקיע 200 שקל בלוחץ כזה..

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...