Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוק שילדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברכבים ישנים (טנדר משנות ה60)

עד כמה זה מסובך לפרק את השילדה (שסי) ולהרכיבה מחדש??

בתודה

איזה טנדר??? ואיזה סוג השסי שלו???? זאת אומרת באיזו צורה הוא בנוי????

אם הוא בנוי כמו בגיפים אז אתה מפרק 16 ברדים מרים את הפח למעלה ויש לך את השסי בחוץ עם המנוע וכו...

אם זה אמבטיה כמו בסאאבים חבל לך על הזמן הכל בנוי ביציקה אחת!

פשוט תיבדוק. או תגיד לי איזה טנדר בה"פ ואני יגיד לך איך אתה עושה את זה!

בהצלחה ירין אלקיים

פורסם
ברכבים ישנים (טנדר משנות ה60)

עד כמה זה מסובך לפרק את השילדה (שסי) ולהרכיבה מחדש??

בתודה

איזה טנדר??? ואיזה סוג השסי שלו???? זאת אומרת באיזו צורה הוא בנוי????

אם הוא בנוי כמו בגיפים אז אתה מפרק 16 ברדים מרים את הפח למעלה ויש לך את השסי בחוץ עם המנוע וכו...

בהצלחה ירין אלקיים

אני מציע לכל נותני העצות לציין אם הם ביצעו בפועל את הפעולה עליה הם ממליצים או שרק ראו אותה מבוצעת , או אולי רק שמעו על זה או שאולי הזו את זה אחרי שעישנו משהו טוב....

פירוק הגוף משלדה ניתן לביצוע אך יכול להיות מאוד בעיתי. בג'יפ , במיוחד ישן , יש הרבה רקבונות ועיוותים היכולים להקשות על הפירוק ועוד יותר על ההרכבה בחזרה. בנוסף יש הרבה דברים נוספים לפרק: חיבורי חשמל , הגה , דוושות וכו. אין הצדקה לעשות את זה אם אתה לא הולך לעשות שיפוץ מלא מהשלדה ומעלה

בכל מקרה זה לא "לפרק 16 ברגים וזהו".

נמרוד

(שעשה את זה פעם והצטער מאוד)

פורסם

אני פעם פירקתי את השלדה מהשאסי בג'יפ סיקס ישן, כדי לפרק הגבהת מרכב לא חכמה במיוחד שקרסה בצד אחד.

זה לא כל כך פשוט. לפרק את הברגים זה שטויות, אבל כמו שנאמר כבר לפני, בד"כ יש רקבונות, ולא כל מה שפירקת יהיה לך לאן להרכיב.

מעבר לכך, יש חיבורי חשמל וגם חיבורים מכניים (קלאץ') שלא תמיד טריוויאלי לפרק.

כשאני הרכבתי את הכל חזרה, גילית שהמרכב מונח לא ישר על השאסי.

מעבר לכך, למרכב עצמו אין הרבה חוזק, והוא מתעוות בקלות ברגע שהוא מופרד מהשאסי.

אם יש לך את הזמן המקום והציוד, אז זה אפשרי, אבל לא פשוט.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...