Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רכב עד 22K בעיקר לנסיעה לבסיס(שעה נסיעה ביום לשם ובחזרה), אני צריך רכב חסכוני (אני חייל) שלא יעלה לי יותא מ1200K לחודש (לא כולל ביטוח).

זה האוטו הראשון שלי, יש לי רשיון כמעט שנתיים אבל מעט נסיון אז אני רוצה אוטו אמין שלא יכנס למוסך כל שני וחמישי.

אני רוצה רק אוטומט אני לא סובל ידני !

אני מתלבט בין המכוניות הבאות:

סוזוקי סוויפט

יונדאי אקסנט

סיאט איביזה

תגיבו בבקשה !

פורסם

ממליץ לך ללכת או על דייהטסו שרייד, או סוזוקי סוויפט.

לי יש ניסיון עם שרייד אוטומטית 93= מצויינת ואמינה מאוד, זולה לאחזקה.

פורסם
ממליץ לך ללכת או על דייהטסו שרייד, או סוזוקי סוויפט.

לי יש ניסיון עם שרייד אוטומטית 93= מצויינת ואמינה מאוד, זולה לאחזקה.

הרבה אומרים לי שרייד אבל אני מסיבה כלשהי לא יכול אפילו להסתכל על האוטו הזה !!!

פשוט לא סובל אותו

פורסם

מזל טוב , בטווח המחירים הזה הייתי ממליץ לך בחם על דייהטסו שרייד אוטו' שנת ייצור 97 צורה חדשה ממש רכב קטן זול אמין מאוד ואין בעיה בגיר האוטו'.

סוזוקי סוויפט - אמין מאוד אבל בטווח מחיר כשלך רק שנתונים ישנים יותר , ממש מכוניות כבר שעשו המון ק"מ גיר אוטו' אמין .

סיאט איביזה - אפשר להשיג שנתונים חדשים כמו 98 99 אבל צרות של חיישנים (הרבה מדי כמות אויר שמתבלים ) גירים לא אמינים .

יונדאי אקסנט - דגמי 95 96 מצויינים , זולים לאחזקה ,חלפים זולים פשוטים אמינים מאוד ,כל חלק פשוט עולה גרושים וגם אצל היבואן ,רק לפעמים פלסטיקים מתפרקים בלי לתת סימן לפני כן .

ביונדאי 95 לבדוק שסי מקדימה שלא נוצר בו סדק ,מחלה רק בדגמי 95.

ותיזהר מסוחרים לא אמינים , רק מפרטי או ממגרשים של יבואני רכב ....

פורסם
מזל טוב , בטווח המחירים הזה הייתי ממליץ לך בחם על דייהטסו שרייד אוטו' שנת ייצור 97 צורה חדשה ממש רכב קטן זול אמין מאוד ואין בעיה בגיר האוטו'.

סוזוקי סוויפט - אמין מאוד אבל בטווח מחיר כשלך רק שנתונים ישנים יותר , ממש מכוניות כבר שעשו המון ק"מ גיר אוטו' אמין .

סיאט איביזה - אפשר להשיג שנתונים חדשים כמו 98 99 אבל צרות של חיישנים (הרבה מדי כמות אויר שמתבלים ) גירים לא אמינים .

יונדאי אקסנט - דגמי 95 96 מצויינים , זולים לאחזקה ,חלפים זולים פשוטים אמינים מאוד ,כל חלק פשוט עולה גרושים וגם אצל היבואן ,רק לפעמים פלסטיקים מתפרקים בלי לתת סימן לפני כן .

ביונדאי 95 לבדוק שסי מקדימה שלא נוצר בו סדק ,מחלה רק בדגמי 95.

ותיזהר מסוחרים לא אמינים , רק מפרטי או ממגרשים של יבואני רכב ....

אני מפחד לקנות סוויפט רק בגלל שהוא עם מנוע 1.3 ועם ממש מעט כוח סוס, אני ממש אוהב את האוטו אבל השאלה עד כמה טוב הוא יסחוב בעליות של י-ם וכמה דלק הוא ישתה?

פורסם

הסוויפט 1.3 ליטר אם אני לא טועה יש 65 או 63 כ"ס , אני מאמין שאחת כזו ישנה כמה סוסים כבר ברחו מהאורווה.....

יהיה לה קשה לעלות את י"ם , תלוי גם מצבה המכאני ( מערכת קירור חייבת להיות במצב מעולה לעליות ).

האקסנט 1.5 ליטר (הגה כח ,מה שלא קיים בסוויפט) יש 91 כ"ס ,לא מציאה אבל קצת יותר חזקה .

פורסם
הסוויפט 1.3 ליטר אם אני לא טועה יש 65 או 63 כ"ס , אני מאמין שאחת כזו ישנה כמה סוסים כבר ברחו מהאורווה.....

יהיה לה קשה לעלות את י"ם , תלוי גם מצבה המכאני ( מערכת קירור חייבת להיות במצב מעולה לעליות ).

האקסנט 1.5 ליטר (הגה כח ,מה שלא קיים בסוויפט) יש 91 כ"ס ,לא מציאה אבל קצת יותר חזקה .

נראה לי שלסוויפט 1.3 יש 98 - 100 כ"ס

ואני לא חושב שבמחיר כזה יש מציאות אבל זה מה יש

פורסם
נראה לי שלסוויפט 1.3 יש 98 - 100 כ"ס

ואני לא חושב שבמחיר כזה יש מציאות אבל זה מה יש

טוב שלא הגזמת

ובשביל לסגור את הענין הזה לרכב יש בדיוק 67כ"ס ובשנת 97 שאז שונה מעט המנוע אבל עדין 67כ"ס

ובנושא ההשווה בין הסוויפט לאקסנט לאחותי היה את שניהם

אם חשוב לך עלות אחזקה הם ממש מתאימם לך

בנוגע לכוח מנוע האקסנט (1.5 ידני לנגד סוויפט 1.3 ידני) חזקה בהרבה

ודי חבל שאתה לא מעונין להתפשר לידני זה יחסוך לך אלפי שקלים בשנה על דלק (במיחד ברכבים האלה)

פורסם

האמת לך על האקסנט, נראת ההצעה הכי טובה פה.

הייתי מציעה לך את הקליאו , אוטו לא ממש חיסכוני ( 1 ל 10 ).

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

האקסנט האוטמטית איננה חסכונית, וזה אנדרסטייטמנט.

באפון כללי הבקשה שלך מוזרה....

בתקציב כזה, גם אוטומאט וגם חסכוני זה רק השרייד והסוויפט.

אני מסכים איתך שאתה לא יכול להסתכל עליהן, גם לי הן עושות :?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

בתור בעלים של סוויפט 94 1.3 ידנית, לא הייתי ממליץ לך על הדגם האוטומטי,

הרכב עומד יפה ( יחסית לגיל ) בעליות לירושלים , אבל עם גיר אוטומטי כלומר עוד משקל

ועוד כמה סוסים שברחו לא הייתי בונה על העליות לירושלים באופן קבוע.

חוץ מזה הרכב הוא סוס עבודה , חסכוני ואמין ולא שום דבר אחר (מהנה לנהיגה או משהו קרוב לזה )

באופן כללי בתקציב הזה אם אתה מנסה לצמצם הוצאות אז כדאי לך לשקול גיר ידני

מבחינת עלויות תיקון אפשריות , כושר הסחיבה של הרכב וצריכת דלק טובה יותר.

נ.ב : הנתון של 67 כ"ס במודל שלי לפחות הוא הנכון לא בטוח לגבי שנתונים מתקדמים יותר.

פורסם

תמיד אהבתי אנשים שבאים עם 2 שקל לקניית רכב ועוד יש להם טענות/דרישות ותנאים.

ביקשת ייעוץ לרכב עד 22K (תקציב נמוך מלכתחילה) ודרשת שיהיה אוטומט (ניחא, בסדר)

ביקשת צריכת דלק נמוכה ושאר ירקות.

עכשיו, על השרייד אתה לא יכול להסתכל כי היא מכוערת (ממש פקטור לקניית רכב בדרישות שלך) וזה למרות שהמליצו לך עליה בשרשור.

מהסוויפט אתה חושש בגלל ביצועי המנוע והעליות של י"ם...

בקיצור, תתעורר!

אין לך הרבה אופציות רכישה (בעיקר בגלל התנאים שהצבת).

אף רכב בתקציב הנ"ל לא יטוס את העליות של י"ם, או לחילופין יהיה בעל לוק של SLR.

השרייד ידועה כרכב אוטומטי זול וטוב, כמוה גם הסוויפט.

האקסנט חלשה מאווד בתור 1.5 ידנית אז על אחת פי כמה וכמה תהיה עגלתית באוטומט.

בדוק גם קאיה פרייד שעולה אולי עוד 2-3 אלף שקל ומנסיון של כמעט 4 שנים היא מאוד מומלצת.

אמיר.

• תוכן חדש...