Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מוזרה ברכב, כל פעם שאני מדליק את האורות רק האורות מקדימה נדלקים בלוח השעונים וזהו.

האחוריים לא נדלקים ובנוסף לכך מורכב אצלי מד טורים שגם התארוה שם לא נדלקת, אחרי בערך 10 דקות

של נסיעה הכל נדלק.

אני לא בטוח אבל אני חשוב שהבעיה הזאת צצה רק בלילה, בבוקר הכל סבבה הכל נדלק.

גם לפעמים יש לי נפילות במערכת שהיא נכבת ונדלקת.

אחי נגע בפיוזים ברכב בזמן האחרון יכול להיות שזה קשור לזה? פיוז לא במקום או גבוה/נמוך מידי?

אולי מצבר חלש, אלטרנטור...

פורסם

תתחיל מבדיקה של הפיוזים שכולם במקום

אח"כ תעבור לבדיקה של האלטרנטור.

זה נשמע כמו אלטרנטור חלש שמקבל מתח רק אחרי 10 דקות של "טעינה", אבל בכל מקרה תבדוק פיוזים.

הרכב מוזרק או קרבורטור ?

הזרקה מחשב יענו רב נקודתי ?

למרות שגם אם זה מחשב, זה לא קשור לאורות...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קרבורטור, זהו אני לא בטוח שכל הפיוזים במקום שהם אמורים להיות, צייניתי גם בהודעה שאחי שיחק שם איתם

אז אם לדוגמא פיוז של 15 מחובר לבית פיוז שאמור לקבל 5 זה משנה?

פורסם

זה לא משנה כל עוד הכל בסדר, ברגע שתיהיה בעיה של קצר או פריצת מתח, במקום שהפיוז ישרף אז ישרף הצרכן שבהמשך המעגל.

אני מציע בחום לגשת לחשמלאי, חוץ מזה על המכסה של תיבת הפיוזים מופיע מיקום וסוג של הפיוז שאמור להיות במקום כך שאולי תוכל לבצע את בדיקת הפיוזים לבד , לעומת זאת אלטרנטור רק אצל חשמלאי.

פורסם

כן זה משנה כי זה צרכן של זרם נמוך ואם יתעורר קצר באותה מערכת אז הפיוז יאפשר העברת זרם יותר גבוה ולא ישרף מתי שצריך, אמור להיות ציורים על הפלסטיק שמכסה את הפיוזים, שם כתוב ערכים נכונים והכל, אם לא, תתחיל לחפש היינס...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מחזיק בסיטרואן ZX היתה לי אותה בעיה

בלוח שעונים החלפתי את הנורות ודימר

לגבי פנסים אחוריים היתה לי בעיה בידית אורות

החלפתי גם אותה והכל הסתדר

פורסם
יש לי בעיה מוזרה ברכב, כל פעם שאני מדליק את האורות רק האורות מקדימה נדלקים בלוח השעונים וזהו.

האחוריים לא נדלקים ובנוסף לכך מורכב אצלי מד טורים שגם התארוה שם לא נדלקת, אחרי בערך 10 דקות

של נסיעה הכל נדלק.

אני לא בטוח אבל אני חשוב שהבעיה הזאת צצה רק בלילה, בבוקר הכל סבבה הכל נדלק.

גם לפעמים יש לי נפילות במערכת שהיא נכבת ונדלקת.

אחי נגע בפיוזים ברכב בזמן האחרון יכול להיות שזה קשור לזה? פיוז לא במקום או גבוה/נמוך מידי?

אולי מצבר חלש, אלטרנטור...

אם אתה רוצה נסיון עזרה רציני - תהיה בטוח בתור התחלה אם הבעייה קבועה או רק בלילה (אם כן תן לאוטו לנוח אחה"צ). כמו כן פרט אם הבעייה הופיעה לפני שאחיך נגע בלוח השעונים.
פורסם

לא מזמן הרכבתי מד טורים ברכב, החשמלאי שעשה לי את זה חיבר לי את זה לסוויצ' של האורות שהאורות

פועלים גם המד טורים, בנוסף לכך חיברתי לשם פנסי ערפל שקניתי לרכב.

אני חושב שזו בעיה באלטרנטור כי יש לי בזמן החארון הרבה נפילות במערכת.

פורסם

לדעתי זו בעייה בהגדרת התקלה.

נא לענות על השאלות שנשאלת ולתת את כל הפרטים באופן מסודר -אם אתה רוצה עזרה.

אנחנו לא בתוכנית "זה הסוד שלי" (ארררררררררררבע דקות ועשרים שאלות).

• תוכן חדש...