Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקבלתי לעבודה!! ZOOM ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כל פעם נקרא מהזום זום הזה.

איזה התלהבות משמחת! :D

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

נו ... אז עכשיו אתה יכול לספר ...

איך הגעת לזה ??

מה הדרישות לתפקיד ??

נו .. אתה יודע ... ספר את כל החומר החם !!

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

ובהצלחה!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

איך הגעת לזה ??

מה הדרישות לתפקיד ??

אז ככה, הגעתי לזה דרך חברה של אמא שלי שהיא שכנה של אחד מבעלי המוסך.

עברתי סדרת ראיונות ומבחן באנגלית ויש לי עוד אחד עם פסיכולוג שהוא לא כך כך קובע בחודש הבא.

הדרישות הן : אנשים עם רקע טכני (בעיקר ברכבים), אנגלית כללי וגם אנגלית טכנית ברמה סבירה פלוס, והכי חשוב רצון.

לא יודע אם רשמתי או לא, אבל יהיה לי במוסך החדש משרד ומזכירה ויהיו עוד כמה יועצי שירות שגם עברו את הראיונות כמוני.

לפני כמה שעות התקשרו אליי ואמרו לי להגיע כבר ביום ראשון לחפיפה שתמשך כחודש.

:o

איך אני שמח לעזוב את עבודת האבטחה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יועץ שירות הוא בעצם היחידה המקשרת בין העבודה על הרכב לבין הלקוח עצמו.

לפי מה שהבנתי במוסך החדש יהיה לי משרד משלי וגם מזכירה :D:D:D

RS6 אני כבר יודע על מה אתה חושב (חרמן)

שמוליק

לא יודע אם רשמתי או לא, אה? :wink:

יש לי מזכירה! יש לי מזכירה! :twisted:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

מזל טוב !!

לומר את האמת, חשבתי פעם על עבודה בתחום הרכב אבל אז חשבתי עוד קצת :wink: , והגעתי למסקנה - עבודה בתחום שהוא התחביב שלי, יכולה להמאיס עליי מהר מאוד את התחביב, כדרכן של עבודות - ממאיסות עלינו כל דבר שקשור בהן...

מקווה שזה לא יקרה לך כמובן :D ! שוב המון מז"ט !!

טל.

פורסם

איך הגעת לזה ??

מה הדרישות לתפקיד ??

אז ככה, הגעתי לזה דרך חברה של אמא שלי שהיא שכנה של אחד מבעלי המוסך.

עברתי סדרת ראיונות ומבחן באנגלית ויש לי עוד אחד עם פסיכולוג שהוא לא כך כך קובע בחודש הבא.

הדרישות הן : אנשים עם רקע טכני (בעיקר ברכבים), אנגלית כללי וגם אנגלית טכנית ברמה סבירה פלוס, והכי חשוב רצון.

לא יודע אם רשמתי או לא, אבל יהיה לי במוסך החדש משרד ומזכירה ויהיו עוד כמה יועצי שירות שגם עברו את הראיונות כמוני.

לפני כמה שעות התקשרו אליי ואמרו לי להגיע כבר ביום ראשון לחפיפה שתמשך כחודש.

:o

איך אני שמח לעזוב את עבודת האבטחה.

שמוליק

שמוליק אחי תגיד אבטחת במקרה בתיאטרון ???

איך בא לי עבודה כזו גם, אני גם גר 2 דקות משם...

המון בהצלחה מקווה שתהנה :roll:

פורסם
מזל טוב !!

לומר את האמת, חשבתי פעם על עבודה בתחום הרכב אבל אז חשבתי עוד קצת :wink: , והגעתי למסקנה - עבודה בתחום שהוא התחביב שלי, יכולה להמאיס עליי מהר מאוד את התחביב, כדרכן של עבודות - ממאיסות עלינו כל דבר שקשור בהן...

מקווה שזה לא יקרה לך כמובן :D ! שוב המון מז"ט !!

טל.

מה רע בלעשות משהו שאתה אוהב, שכף לך, שמעניין לך, ועוד לקבל על זה כסף בסוף החודש...

פורסם

היום היה היום הראשון שלי בעבודה!

החופף שלי לא הגיע אז ניצלתי את הזמן והכרתי את המחלקות ואת האנשים וגם את הדגמים.

עד השעה 12:00 בצהריים נהגתי ב 20 מכוניות מכל הדגמים של פולקסווגן, סיאט,סקודה ואודי!

הכיף היה שעשיתי נסיעת מבחן לגולף מנוע 2000 עם ציוד בדיקה מולי וראיתי את כל הנתונים שהרכב משדר!

פששש.. חכמים האירופאים!! :D:D

הידעתם שלפלקסווגן LT יש מחלה שכל 30K-40K מחליפים מנוע ? והמחיר הוא 90K למנוע חדש ???? :shock::shock::shock:

פשוט מדהים!! באוגוסט נעבור למוסך החדש (שהוא באמת מרשים בגודלו ותיכנונו ואני אקבל את המשרד , מחשב, פקידה וצוות מכונאים שיעבדו תחתי (את זה אמרו לי היום).

כבר ביום הראשון סידרתי לי קומבינות בפחחות, אמרו לי שיעשו לי מחיר טוב :wink: !!

היה כיף ! ומחר יהיה עוד יותר !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מזל טוב ובהצלחה :!:

מה עושים בתור "יועץ שירות" ?

במסגרת שיפור השירות לקוחות של צ'מפיון יוזמת החברה מעבר של כלל הלקוחות אל "יועצי שירות" - שאליהם (איש איש ויועצו) יתקשרו הלקוחות, יתאמו זמן הגעה לטיפול/תקלה והוא זה שילווה אותם לאורך כל הדרך שהרכב במוסך (עדכונים שוטפים במהלך היום במידה וישנה בעיה נוספת עם הרכב וכד').

בקיצור, מהרגע שהרכב נכנס למוסך ועד שהוא יוצא אתה מדבר אך ורק עם היועץ שירות ולא עם מכונאי/מנהל עבודה או מה שזה לא יהיה, רק עם היועץ שירות.

ליועץ שירות חייב להיות ידע טכני מקיף ביותר בכל מערכות המיחשוב והמכאניקה ברכב (לרוב מחפשים אנשים בעלי ידע - אך למי שאין נותנים בד"כ הכשרה).

יועץ השירות הוא החוליה המקשרת בין המכונאי ללקוח. הוא זה שרושם את פרטי התקלה והוא זה שקובע (על סמך נסיעת מבחן על הרכב או בדיקה ויזואלית) מה יוחלף ואיך.

יש לציין שיחסי אנוש הוא מן המעלה החשובה ביותר במשרה זו, כמו גם ידע טכני אותו הם נותנים ע"י הכשרה למי שאין.

למי שעדיין לא הבין, מגמת שיפור השירות בצ'מפיון הולכת לכיוון שירות אישי

ללקוחות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...