Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 1800/96/323 ,לאחר כיבוי יש רעש של יניקה,או פליטה של קומפרסיה למשך 5 שניות.

במאזדה נוספת שניבדקה שנת 97 ,יש את אותה תופעה.שני המנועים עברו 120K ק"מ.

והשאלה למה זה קורה ?

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא צריך להיות כזה רעש.

יש אצלי כזה אוטו בדיוק (של לקוחה שלי שרוצה למכור ובקשה את עזרתי) ואני כל יום מניע ,מזיז אותו , מכבה אותו, אין שום רעש.

זה מוזר, אבל צריך ללכת עם האוזן ולשמוע מאיפה.

תבדוק גם את יציאת האגזוז , אולי יש מצב שהאגזוז סתום ואז מצברים גזים שממשיכים להשתחרר גם אחרי כיבוי המנוע.

בדוק אם הרעש גם כאשר המזגן כבוי, יתכן רעש ממערכת המיזוג כי בעת שאתה מכבה מנוע , יש לחץ גבוה בדחיסה ונמוך ביניקה, ואז בכיבוי מתבצע "השוואת לחצים" מה שיכול לגרום לרעש.

כאמור בדוק עם מזגן כבוי , וכבוי לפחות דקה.

בדוק אפשרות בריחת לחץ ממערכת הקירור ,שנשמע בבירור יותר דווקא עת כיבוי המנוע, מה שלא אמור להיות.

יתכן רעש (לא בדיוק מתאים לתיאור) של מנוע מאוורר שיתכן ומחובר לפלוס אחרי סוויץ' , שמפסיק את פעולתו והוא במצב רעוע ומשמיע קול מוזר תוך כדי עצירה.

יתכן עוד דברים רבים , לא עולה לי כרגע משהו נוסף בראש.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרעש לא ממאוורר או מיזוג,וגם לא ממערכת הקירור,זה לחץ של שיחרור אוויר דחוס(קומפרסיה ?)

שנשמע היטב כשמכסה המנוע פתוח,מאזור סעפת היניקה.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בוסטר בלם בעל שסתום דולף? אם זו הסיבה, דוושת הבלם תהיה קשה בתום אותן שניות של רעשי דליפה. התנעה כשדוושת הבלם לחוצה תגרום מיידית לשקיעת הדוושה לאחר הופעת וואקום.

יוסי

• תוכן חדש...