Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיכנון טיול לצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה מתאים לפורום זה,[במידה ולא מנהלים,תזיזו בבקשה].

מתוכנן טיול משפחתי לעמוקה ולטבריה,אשמח לקבל הצעות למסלול,עצירות מעניינות,נק' תצפית,דגשים על הנסיעה,כבישים מסוכנים,מכמונות מהירות,אגב רכב מושכר אז כביש 6 לא רלוונטי,

בתודה רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא יודע איפה זה עמוקה, אבל טבריה? עצות?! צריך טיפים גם לבאר-שבע? :hihi:

אם אני מניח שאתה מגיע מכיוון דרום (תל-אביב, מרכז ודרומה) סע דרך ואדי מילח ולא דרך ואדי עארה וכביש הסרגל. הדרך שם איטית יותר.

ניידות מחכות כמעט בכל ישורת, אל תגזים במהירות, ודאג שכולם חגורים עפ"י חוג - בלי קשר לשוטרים שאורבים בכל צומת.

נקודות עצירה? באלונית של צומת השומרים יש אחלה דוכן סיני, אם אתה בקטע.

קצת לפני צומת גולני יש דוכן של אבטיחים - תמיד נפלתי שקניתי שם.

קצת אחרי צומת גולני - המסעדה של אבו-נימר - אחלה שיפודים!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טיול בצפון, אז ככה, תעלה לכיוון שאשא, משם, צומת אחרי שאשא לכיוון צפת, יש פניה שמאלה, ואחרי קילומטר פניה ימינה, הכביש הנ"ל פשוט מדהים, ירידות מדהימות, אתה יכול לסיים אותו מעל קרית שמונה, ולרדת לכיוון מכללת תל חי, ולחזור דרך קרית שמונה, בטבריה אני ממליץ על עצירה מדהימה! עצירה הכוללת פרסה ובריחה מהעיר.

פורסם

צביקה פיק,עמוקה זה ליד צפת,יש שם קבר צדיק,[סתם שתדע],כמו כן העצות לא לגבי מסלול נסיעה,כי זאת דרך ידועה ,אני צריך עצות לעצירות בדרך,לשבת לאכול ארוחת בוקר,תצפיות מעניינות,כי כשאני עולה לצפון אני עולה ישירות בלי עצירות,והפעם עולים איתי 9 אנשים,שרוצים יום טיול,ולא נסיעות רצופות.

ארז,בטבריה ישנו קבר צדיק ואת הכנרת לעשות "על-האש",לכן הכניסה לשם,כמו כן אני מרמלה אז אין הרבה הבדל :-P .

בכל מקרה תודה לכם,אשמח לעוד הצעות רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ארז, המלצה טובה. הכביש הנ"ל מוכר לי מאוד משירותי הצבאי באזור בעבר. חלק מהקטעים סלולים ברמה גבוהה עם תנועה דלילה.

*נקרא כביש הצפון הישן.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...